Imádom, zseniális
Real Madrid vs. Barcelona
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ez most barca vagy Real promo video?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De Jong, Casemiro, Kroos? Igazi lendületes középpálya.
Ter Stegen meg Messi, többi nem fér be.
Ter Stegen meg Messi, többi nem fér be.
Nem illik.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
--------------Courtois
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
----De Jong-Casemiro-Kroos
-----Dembele-Messi-Hazard
Alba jöhetne szóba de nem bírom a fejét, a jobb szél kérdéses Dembele elég lendületes szerintem a mi játékunkhoz közelebb állna bármilyen hülye úgy mint Isco a Barcához.
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
----De Jong-Casemiro-Kroos
-----Dembele-Messi-Hazard
Alba jöhetne szóba de nem bírom a fejét, a jobb szél kérdéses Dembele elég lendületes szerintem a mi játékunkhoz közelebb állna bármilyen hülye úgy mint Isco a Barcához.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem nem kéne onnan senki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
ts, semedo ramos varane alba, valverde casemiro kroos, messi benzema hazard
és persze valverdével.
messi jöhetne, őt lelátóra raknám.
meg ter stegen, ő nagyon op
és persze valverdével.
messi jöhetne, őt lelátóra raknám.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha mar az offtopicban alomcsapatozas volt, egy kis karacsonyi kreativkodas ide is.
1. hogyan hoznatok ossze egy 11-et a ket csapat mostani keretebol ?
2. ha 3 jatekost a nagy rivalistol (szimpatiatol fuggoen vagy fuggetlenul, ezt ratok bizom) atvihetnetek magatokhoz, kik lennenek azok ?
miert ?
nalam :
1. ts - alba,ramos,varane,carvajal - de jong, casemiro, kroos - messi, suarez, benzema
alba vs marcelo nagyon szoros, de szerintem alba valamivel kozelebb van a prime enjehez mint marcelo, a kozeppalya kicsit defenziv, de stabil.
hazard benne lehetne suarez helyett, de nem csak a kepessegeket neztem, nagyon keveset tudott eddig mutatni, meg ha rajta kivulallo okok miatt is.
2.
varane : a vedelem kozepen nem igazan vagyunk a topon, egy umtiti-varane ulne. :D
isco : ra baromi kivancsi lennek, azon kevesek egyike, akinek szerintem a mi stilusunk jobban fekudne es tobbet ki tudna hozni magabol.
hazard : no comment, mindig szivesen lattam volna a baloson, kedvelem a jatekat.
+1 odegaard : kell majd a verfrissites a kozeppalyankra, a latottak alapjan egyertelmuen toptehetseg es jo passzer.
1. hogyan hoznatok ossze egy 11-et a ket csapat mostani keretebol ?
2. ha 3 jatekost a nagy rivalistol (szimpatiatol fuggoen vagy fuggetlenul, ezt ratok bizom) atvihetnetek magatokhoz, kik lennenek azok ?
miert ?
nalam :
1. ts - alba,ramos,varane,carvajal - de jong, casemiro, kroos - messi, suarez, benzema
alba vs marcelo nagyon szoros, de szerintem alba valamivel kozelebb van a prime enjehez mint marcelo, a kozeppalya kicsit defenziv, de stabil.
hazard benne lehetne suarez helyett, de nem csak a kepessegeket neztem, nagyon keveset tudott eddig mutatni, meg ha rajta kivulallo okok miatt is.
2.
varane : a vedelem kozepen nem igazan vagyunk a topon, egy umtiti-varane ulne. :D
isco : ra baromi kivancsi lennek, azon kevesek egyike, akinek szerintem a mi stilusunk jobban fekudne es tobbet ki tudna hozni magabol.
hazard : no comment, mindig szivesen lattam volna a baloson, kedvelem a jatekat.
+1 odegaard : kell majd a verfrissites a kozeppalyankra, a latottak alapjan egyertelmuen toptehetseg es jo passzer.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy sejteni lehetett...Realista24 írta: Cadena SER: President of Barcelona has sent a letter to Spanish FA president Rubiales to complain about VAR.
Érdekes, korábban nem panaszkodtakDe ideje nyomast helyezni a szövetségre a Clasico előtt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nso:
no offense
hát bazdmeg, mintha nem akarnák elhinni, de azért leírják, de kételkedve, h senki se vegye ám biztosra.. tiszta szánalom. és egy ilyen cikkben, ami az elmaradt büntetőkről szól, a végére azért odaírják, h 2007ben amúgy messi triplázottHa minden igaz, a XXI. században a Real Madrid csupán egyszer jutott tizenegyeshez a Camp Nouban bajnoki mérkőzésen: 2007-ben Ruud van Nistelrooy volt eredményes büntetőből a 3–3-ra végződő barcelonai összecsapáson, amelyen nem mellesleg Lionel Messi triplázott.
no offense
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Én nem olvastam sehol, hogy elzavarnák, és tényleg nem tűnik olyan tipik brazil hülyének, igaz tavaly a Neymar-bulikázás azért nem volt okos húzás, bár az talán óvható.
Amíg egészséges volt elég sokat játszott a szezon elején, és nagyon úgy tűnt, hogy Valverde-nek is az Arthur-De Jong kp az irány. Simán lehet, hogy tényleg csak sérült, különben nem hiszem, hogy ennyiszer a keretből is kimaradna, bár az is érdekes, hogy a semmiből nevezik az Atleti ellen, aztán megint eltűnik.
Az viszont aggasztó, hogy 90 perceket nem nagyon játszik végig (azt hiszem a válogatottba se). Ebbe lehet benne van, hogy tavaly nagyon kifulladt a szezon végére és tartalékolják, de lehet, hogy nem is bírná végignyomni, amit meg illene már rendberakni.
Amúgy sajnálom, mert nekem Xavi top3 kedvenc játékos, ezért is nagyon bírom a srácot. Én nem hinném, hogy akár nyáron megválnánk tőle, ha csak nem csinál tényleg valami baromságot.
Amíg egészséges volt elég sokat játszott a szezon elején, és nagyon úgy tűnt, hogy Valverde-nek is az Arthur-De Jong kp az irány. Simán lehet, hogy tényleg csak sérült, különben nem hiszem, hogy ennyiszer a keretből is kimaradna, bár az is érdekes, hogy a semmiből nevezik az Atleti ellen, aztán megint eltűnik.
Az viszont aggasztó, hogy 90 perceket nem nagyon játszik végig (azt hiszem a válogatottba se). Ebbe lehet benne van, hogy tavaly nagyon kifulladt a szezon végére és tartalékolják, de lehet, hogy nem is bírná végignyomni, amit meg illene már rendberakni.
Amúgy sajnálom, mert nekem Xavi top3 kedvenc játékos, ezért is nagyon bírom a srácot. Én nem hinném, hogy akár nyáron megválnánk tőle, ha csak nem csinál tényleg valami baromságot.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ki tudja mi van a háttérben, simán elképzelhetőnek tartom, hogy majd egyik pillanatról a másikra újra stabil kezdő lesz.alexoxladjackoxi írta: Kicsit meglepőnek tartom, nem tűnt tipikus brazil hülyegyereknek. Csak azért kérdezem, mert amikor láttam (most nyilván nem minden Barca-meccsről lehet beszélni), abszolút TOP-nak tűnt, kb. mint egy megkésett Xavi-utód. Egyébként davi, mennyire tűnik visszafordíthatatlannak a dolog, vagy ilyenről még nem beszélhetünk? Mármint nagyon kifelé áll a rúdja, esetleg pletykálnak-e már a távozásáról, vagy csak szimplán jegelik kicsit?
Rakitic is el volt felejtve, most meg mindig játszik.
nálunk ebben semmi következetesség sincs, lehet csak EV felnyitotta a zseniális edzői eszköztárát, és most ezt agyalta ki, hogy Arthur ne játszon.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Kicsit meglepőnek tartom, nem tűnt tipikus brazil hülyegyereknek. Csak azért kérdezem, mert amikor láttam (most nyilván nem minden Barca-meccsről lehet beszélni), abszolút TOP-nak tűnt, kb. mint egy megkésett Xavi-utód. Egyébként davi, mennyire tűnik visszafordíthatatlannak a dolog, vagy ilyenről még nem beszélhetünk? Mármint nagyon kifelé áll a rúdja, esetleg pletykálnak-e már a távozásáról, vagy csak szimplán jegelik kicsit?
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Hivatalosan a combközelítőjével bajlódik, nem hivatalosan tripper/snowboard baleset, de jövő héten megint kitalálnak valami 3. baromságot.alexoxladjackoxi írta: Nem tudja valaki, hogy Arthur miért nem játszik a Barcelonában?
Rejtély, hogy mi van vele mert szvsz az Atleti ellen amikor végre játszott, a csapat legjobbja volt Messi és TS után.
Bulikirály és tripperesalexoxladjackoxi írta: Nem tudja valaki, hogy Arthur miért nem játszik a Barcelonában? Számomra nagyon érdekes, hogy ő jegelve van mostanság, és közben az öreguras Rakitic meg a full középszer Roberto szerepelt tegnap is a Barca középpályáján. Tudtommal nem sérült a brazil. Esetleg van rá esély, hogy távozik?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
https://index.hu/sport/futball/2019/11/ ... ansu_fati/alexoxladjackoxi írta: Nem tudja valaki, hogy Arthur miért nem játszik a Barcelonában? Számomra nagyon érdekes, hogy ő jegelve van mostanság, és közben az öreguras Rakitic meg a full középszer Roberto szerepelt tegnap is a Barca középpályáján. Tudtommal nem sérült a brazil. Esetleg van rá esély, hogy távozik?
Itt vannak az okok es nehany info a Barcelona gyengelkedesenek okairol.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem tudja valaki, hogy Arthur miért nem játszik a Barcelonában? Számomra nagyon érdekes, hogy ő jegelve van mostanság, és közben az öreguras Rakitic meg a full középszer Roberto szerepelt tegnap is a Barca középpályáján. Tudtommal nem sérült a brazil. Esetleg van rá esély, hogy távozik?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a vicces, hogy nincs haborgas a magyar sportoldalakon emiatt. Megneznem, ha Ramos talpalt volna le egy Barcast ugyanigy es nem adnak tizit, akkor mi menne
Most rakta ki amugy nso fb-ra, hogy Ramos szerint 2 tizit nem adtak meg, erdemes figyelnj a kommenteket majd
Most rakta ki amugy nso fb-ra, hogy Ramos szerint 2 tizit nem adtak meg, erdemes figyelnj a kommenteket majd
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Messi nemlőtt gólt clasicon mióta cr lelépett. Hihetetlen amúgy,hogy kire kaphatta ezt az aranylabdát
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha jól olvastam még Iturade szerint is 11-es volt...
Bezzeg egy Slavia Prága elleni győzelem után egyből itt vannak
Hö, ezt várom én is.Steve írta: rdekes..
Ilyenkor szoktak előbújni az “új barcások”, nem?!
Hol van az “űr foci” és az elkennek minket hozzászólások?!
Bezzeg egy Slavia Prága elleni győzelem után egyből itt vannak