Hö, ezt várom én is.Steve írta: rdekes..
Ilyenkor szoktak előbújni az “új barcások”, nem?!
Hol van az “űr foci” és az elkennek minket hozzászólások?!
Bezzeg egy Slavia Prága elleni győzelem után egyből itt vannak
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. december 19., csütörtök 9:23
Hö, ezt várom én is.Steve írta: rdekes..
Ilyenkor szoktak előbújni az “új barcások”, nem?!
Hol van az “űr foci” és az elkennek minket hozzászólások?!
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. december 19., csütörtök 9:00
persze, világos, de ott állsz várod a labdát, majd jön valaki és izomból combon talppal. ezt nem lehet másképp gondolni, létezhetetlen. max nem akarja beismerni, de aki ezt nem büntetőnek gondolja, az komolytalan.Realista24 írta:Én úgy olvastam, hogy nála ez nem büntető, de ha más másképp gondolja, az az ő véleménye.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2019. december 19., csütörtök 8:59
Űrfoci jópár éve nincsen már.Steve írta: Ilyenkor szoktak előbújni az “új barcások”, nem?!
Hol van az “űr foci” és az elkennek minket hozzászólások?!![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 19., csütörtök 8:49
Én úgy olvastam, hogy nála ez nem büntető, de ha más másképp gondolja, az az ő véleménye.Toti írta:jó ez így komolytalan, miért nem lehet elismerni az ennyire nyilvánvalót legalább meccs után..geciLenglet: "I wanted to head the ball & used my legs for lift so I touched Varane. It's not a penalty. I'm the main character. I know I was going to clear the ball. Even if you check on VAR it's normal."
"it's not a penalty"
egyél szart
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. december 19., csütörtök 8:45
jó ez így komolytalan, miért nem lehet elismerni az ennyire nyilvánvalót legalább meccs után..geciLenglet: "I wanted to head the ball & used my legs for lift so I touched Varane. It's not a penalty. I'm the main character. I know I was going to clear the ball. Even if you check on VAR it's normal."
HozzászólásSzerző: mila » 2019. december 19., csütörtök 8:36
dehogyBlancoMark írta:Es indokolta hogy miert teszi jobban?mila írta: rakitic: "varane, jobban teszi inkább, ha csendben marad" (most így farkas norbi fordítása után)
még ő is érzi, h azért jól megúsztak egy 11-est![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 19., csütörtök 7:51
Varane volt szabálytalan gondolom.Toti írta: Hihetetlen,h ez az alba ugyanolyan kis patkany maradt mint volt.
Egyebkent van barmi magyarazat arra,h azt a talpalast miert nem neztek vissza? Hungarolatalanoknak mi a velemenye az esetrol?
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. december 19., csütörtök 7:48
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 18., szerda 23:50
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. december 18., szerda 22:18
Es indokolta hogy miert teszi jobban?mila írta: rakitic: "varane, jobban teszi inkább, ha csendben marad" (most így farkas norbi fordítása után)
még ő is érzi, h azért jól megúsztak egy 11-est![]()
HozzászólásSzerző: mila » 2019. december 18., szerda 22:14
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. december 18., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. december 18., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. december 18., szerda 19:34
Sajnálatos... De azért nem értem ezeket a játékosokat olyan nehéz egy normális biztonsági rendszert kiepiteni megtamogatva néhány securitys fickóval mikor meccsnap van? Szórják a pénzt többnyire agyatlanul aztán ezen spórolnak... Persze nem kívánom senkinek hogy kirabolják de ez a praktika a bűnözők részéről már lassan klasszikus szóval fel lehet rá készülni ha akar az ember.sebydani írta: Semedohoz is betörtek elvileg ma. Durva, hogy ezeket a mai napig nem tudják elkerülni.![]()
HozzászólásSzerző: dennson » 2019. december 18., szerda 19:34
Durva, sztem Dembélé az.sebydani írta: Semedohoz is betörtek elvileg ma. Durva, hogy ezeket a mai napig nem tudják elkerülni.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. december 18., szerda 19:31
Az a kemeny h meg mindig sajnaljak a penzt egy 0 24 es orszolgalatra, holott vszleg par napi berukbe kerulne havi szinten.sebydani írta: Semedohoz is betörtek elvileg ma. Durva, hogy ezeket a mai napig nem tudják elkerülni.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. december 18., szerda 19:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 18., szerda 19:00
Sose volt olyan, inkább csak eredményes volt, mint jól játszott. Angliában utóbbi is meg volt, sőt mindig benne volt a váratlan és a folyamatos veszély a játékában.ekissm írta:Victorioo írta:
2012est?![]()
szerintem az első két szezonja volt olyan nálunk, mint a 2012es Angliában. Tol egy szélén elfutós, Bartát körbeautózóst majd a végén ma, és ezzel nyerünk majd!
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. december 18., szerda 18:52
HozzászólásSzerző: ekissm » 2019. december 18., szerda 18:34
Victorioo írta:2012est?ekissm írta:
Középpálya így elég masszív lesz, és gondolom Isco majd sokat jár vissza védekezni. De épeszű támadásunk nem nagyon lesz, kivéve, ha valami csoda folytán Bale hozna egy pár évvel ezelőtti formát...![]()
Jelenlévő fórumozók: 47 regisztrált és 0 vendég
Real Oviedo
Real Madrid
Estadio Carlos Tartiere
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem