Stabilak vagyunk nagyon,idegenben jóaziX majd házárral a bernabeuban eldöntjük.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 18., szerda 23:14
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. december 18., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. december 18., szerda 22:59
A katalánok most túl érzékenyek, nem lehetett ma madridi 11est fújni. Hernandez kimehetne Barcelona utcaira egy kis konnygazt vacsorazni, hátha szereti a csípőset. Kis helyi celeb, ma vállukra kapnák.Tottinho írta:Megnéztem most videóba is de tényleg nem akarom elhinni, hogy nem adott ezért semmit az a szerencsétlen.Babinho írta:
Bartemou vajon most reklamal e a VAR miatt Rubiales barátjánal?
Ennél egyértelműbb 11es nincs
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 18., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. december 18., szerda 22:43
Megmondták, a teljesen egyértelmű eseteket fogják befújni.Tottinho írta: Megnéztem most videóba is de tényleg nem akarom elhinni, hogy nem adott ezért semmit az a szerencsétlen.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. december 18., szerda 22:40
Megnéztem most videóba is de tényleg nem akarom elhinni, hogy nem adott ezért semmit az a szerencsétlen.Babinho írta:Bartemou vajon most reklamal e a VAR miatt Rubiales barátjánal?Tottinho írta: Baszki ez a talpalás és semmit nem kapott...
Ennél egyértelműbb 11es nincs
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. december 18., szerda 22:30
Bartemou vajon most reklamal e a VAR miatt Rubiales barátjánal?Tottinho írta: Baszki ez a talpalás és semmit nem kapott...
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. december 18., szerda 22:29
HozzászólásSzerző: SzB » 2019. december 18., szerda 22:28
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. december 18., szerda 22:26
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. december 18., szerda 22:18
City ellen ezzel a koncentralt, stabil jatekkal biztos hogy nem kapunk ki. Sikerult a Barcat levedekezni, neha beszoritani, lehoztuk 0ra, csak a gol hianyzott. Ezzel a jatekkal jok lehetunk barki ellen idegenben, de ha gyozni kene, ahhoz tobb kellene, valoban.dannen írta: en amugy nem ereztem, hogy annyira jobbak lettunk volna, mint ahogy irjak paran. korrekt meccset hoztunk, de sajnos igyis a barca hozta a nagyobb heyzeteket. persze ehhez kell nekik egy messi is, de meg el kell viselnunk par evig, ez van. mondjuk utana szerintem nagyon racuppannak a csecsre.
szoval a kpt dominaltuk tobbe-kevesbe, de vegig a szokasos beivelesekre jatszottunk, ami mindig egy vagy bejon vagy nem taktika. ok meg persze a megszokott vedok moge berakott labdakkal operaltak amikbol nagyobb sanszaik voltak.
a cserekkel nem vagyok elegedett, sokkal elobb kellett volna meglepni es viniciust hozni rodrygo helyett. vagy ha mar ennyit ivelgetunk akkor fel orara jovic. ott vannak a fegyvereink a padon de nem hasznaljuk. zidane csereivel nem sokszor ertek egyet, allandoan keson cserel ez az egyik legnagyobb gondom.
osszessegeben nem volt ez rossz, hazarddal meg jobb lett volna talan. azert talan mert isco brutalt ment ma. ha mar kicsit elore tekintek akkor ez a jatek a city ellen idegenben szerintem keves lett volna es elpakolnak nekunk 2 golt, de erre meg kar gondolni sok van meg addig es javulni kell. vamos![]()
+1Egy Hazard-Karim-Mane brutális lehetne, rá egy évre kiegészülve Mbappéval és a brazil kölykökkel.
HozzászólásSzerző: Marky » 2019. december 18., szerda 22:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. december 18., szerda 22:18
Marceloval ez valószínűleg bukó lett volna. Nagyon sokáig Mendy egyszerre figyelt Messzire és Semedora, hogy elől meglegyenek az emberek a letámadáshoz. Ez a brazilnak nem ment volna.KAG írta: Sztem egy prime marceloval amugy behúztuk volna a meccset.
Mendy vedekezsben nem volt rossz, de előrefelé meg rettenet mod nem erzi a tobbueket es a vegere el is fáradt mentalisan & fizikálisan egyaránt.
Carvajalt meg remelem következő szezontól fokozatosan szorítja ki Hakimi majd.
Egy Hazard-Karim-Mane brutális lehetne, rá egy évre kiegészülve Mbappéval és a brazil kölykökkel._Bushido_ írta: Nemtudom ki hogy van vele, de rohadtul hiányzik egy olyan játékos, aki be tudja fejezni a helyzeteket és azokból nagyrészt gól is lesz! CR-ben megvolt ez. KÍMÉLETLEN helyzetkihasználó ember KELL ide. most nincs egy darab seés itt a különbség! Odaát van messi, suarez, Griez is akár néha...
pontozással jobbak voltunk, de a helyzeteket be kell lőni!
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. december 18., szerda 22:16
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. december 18., szerda 22:15
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. december 18., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. december 18., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 18., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. december 18., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 18., szerda 22:01
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem