jó ez a VAR.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. december 18., szerda 21:57
HozzászólásSzerző: Professore » 2019. december 18., szerda 19:34
Sajnálatos... De azért nem értem ezeket a játékosokat olyan nehéz egy normális biztonsági rendszert kiepiteni megtamogatva néhány securitys fickóval mikor meccsnap van? Szórják a pénzt többnyire agyatlanul aztán ezen spórolnak... Persze nem kívánom senkinek hogy kirabolják de ez a praktika a bűnözők részéről már lassan klasszikus szóval fel lehet rá készülni ha akar az ember.sebydani írta: Semedohoz is betörtek elvileg ma. Durva, hogy ezeket a mai napig nem tudják elkerülni.![]()
HozzászólásSzerző: dennson » 2019. december 18., szerda 19:34
Durva, sztem Dembélé az.sebydani írta: Semedohoz is betörtek elvileg ma. Durva, hogy ezeket a mai napig nem tudják elkerülni.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. december 18., szerda 19:31
Az a kemeny h meg mindig sajnaljak a penzt egy 0 24 es orszolgalatra, holott vszleg par napi berukbe kerulne havi szinten.sebydani írta: Semedohoz is betörtek elvileg ma. Durva, hogy ezeket a mai napig nem tudják elkerülni.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. december 18., szerda 19:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 18., szerda 19:00
Sose volt olyan, inkább csak eredményes volt, mint jól játszott. Angliában utóbbi is meg volt, sőt mindig benne volt a váratlan és a folyamatos veszély a játékában.ekissm írta:Victorioo írta:
2012est?![]()
szerintem az első két szezonja volt olyan nálunk, mint a 2012es Angliában. Tol egy szélén elfutós, Bartát körbeautózóst majd a végén ma, és ezzel nyerünk majd!
![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. december 18., szerda 18:52
HozzászólásSzerző: ekissm » 2019. december 18., szerda 18:34
Victorioo írta:2012est?ekissm írta:
Középpálya így elég masszív lesz, és gondolom Isco majd sokat jár vissza védekezni. De épeszű támadásunk nem nagyon lesz, kivéve, ha valami csoda folytán Bale hozna egy pár évvel ezelőtti formát...![]()
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. december 18., szerda 18:31
2012est?ekissm írta:Középpálya így elég masszív lesz, és gondolom Isco majd sokat jár vissza védekezni. De épeszű támadásunk nem nagyon lesz, kivéve, ha valami csoda folytán Bale hozna egy pár évvel ezelőtti formát...RealMadridFanatic írta: Nem nagyon vagyok hajlando elhinni, hogy Isco kezd.
HozzászólásSzerző: ekissm » 2019. december 18., szerda 18:30
Középpálya így elég masszív lesz, és gondolom Isco majd sokat jár vissza védekezni. De épeszű támadásunk nem nagyon lesz, kivéve, ha valami csoda folytán Bale hozna egy pár évvel ezelőtti formát...RealMadridFanatic írta: Nem nagyon vagyok hajlando elhinni, hogy Isco kezd.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. december 18., szerda 18:21
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. december 18., szerda 15:35
A kezdőcsapatban nem kapott helyet Arturo Vidal, akit a hírek szerint ez nagyon megviselt, és mikor meghallotta a névsort, egyszerűen fogta magát, és kirohant az edzésről.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 18., szerda 15:32
Ramos,Case,Carvajal,Valverde lap 10x ha már brusztolós meccs leszmexes írta:Én se értem a bukikat, casemiroval már 2.20KAG írta: Ramos lap ajándék 1.53-ért![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. december 18., szerda 15:17
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. december 18., szerda 15:08
lassú lesz az.Victorioo írta: Szinte az összes spanyol lap Modricot írja 4. emberként kp-ra, elől Benz, Bale.
HozzászólásSzerző: mexes » 2019. december 18., szerda 14:13
Én se értem a bukikat, casemiroval már 2.20KAG írta: Ramos lap ajándék 1.53-ért![]()
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. december 18., szerda 14:08
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. december 18., szerda 13:13
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 18., szerda 12:53
Ramos lap 1.53Sierra írta: Nem nagyon ertem ezeket az oddsokat mostanaban. Barcara 1,75, Realra 4,30 a beten, ez mi? Mintha kb eselytelenkent mennenk egy el clasicora. Regebben sokkal szorosabb oddsok voltak, utobbi par evben meg alaznak a bukik is![]()
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2019. december 18., szerda 12:09
Az esélytelenség nem itt kezdődik.Sierra írta: Nem nagyon ertem ezeket az oddsokat mostanaban. Barcara 1,75, Realra 4,30 a beten, ez mi? Mintha kb eselytelenkent mennenk egy el clasicora. Regebben sokkal szorosabb oddsok voltak, utobbi par evben meg alaznak a bukik is![]()
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem