Real Madrid vs. Barcelona
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
En Valverde miatt vagyok optimista, illetve a KP stabilitasa miatt. Benzema szinten felfele huzza a szamitasaimat, raadasul Courtois is jo formaban ved. A Barca nincs top formaban, bar ez sose szamit igazan, en azert ugy erzem, foghato ez a katalan brigad. Kivancsi leszek a hangulatra, vajon mennyire fog belekavarni a dolgokba a politika.
Plane ha nyerunk este.
Plane ha nyerunk este.

Amúgy a két csapatot "kautikosságát" elnézve szerintem bármelyik odal belefuthat akár a késbe is, de leginkább valami taktikus szűkös győzelmet várok, amiket láthattunk a két csapat Atletico elleni meccsein is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Camp Nou nem biztos, hogy elony a Barcanak. Bernabeuban szerintem 5 eve nyertunk utoljara bajnokin meg Carloval
Idegenben nyertunk azota es ma is fogunk

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha nyerunk, annak termeszetesen orulok, a dontetlen is elfogadhato, mi sem vagyunk bombaformaban.
ha mindket csapat golt rug es kikapunk, azt levedtem a beten 6.5x szorzoert, szoval az egyetlen szamomra katasztrofalis kimenetel a rugott gol nelkuli vereseg.
szoval 0-1 lesz, termeszetesen a nem vart vinicius.
komolyra forditva, bar kozhely, de szerintem a mai kulonosen random, mindket csapat hozott extrat es szenvedett eleget iden, kerdes, ki melyik arcat mutatja ma.
teljesen haromeselyesnek erzem meg ugy is, hogy mi vagyunk otthon, nem vagyok benne biztos, hogy a clasicokon az elmult evekben annyira sokat nyom ez a lattba.
a tippem egy meglepoen rossz, izzadsagszagu, de kiegyenlitett meccsen suarez flipper goljara benzema egy fejessel valaszol es 1:1
ha mindket csapat golt rug es kikapunk, azt levedtem a beten 6.5x szorzoert, szoval az egyetlen szamomra katasztrofalis kimenetel a rugott gol nelkuli vereseg.
szoval 0-1 lesz, termeszetesen a nem vart vinicius.

komolyra forditva, bar kozhely, de szerintem a mai kulonosen random, mindket csapat hozott extrat es szenvedett eleget iden, kerdes, ki melyik arcat mutatja ma.
teljesen haromeselyesnek erzem meg ugy is, hogy mi vagyunk otthon, nem vagyok benne biztos, hogy a clasicokon az elmult evekben annyira sokat nyom ez a lattba.
a tippem egy meglepoen rossz, izzadsagszagu, de kiegyenlitett meccsen suarez flipper goljara benzema egy fejessel valaszol es 1:1
Jó, de te minden negatívra számítasz, már a Valencia meccs közben elbaszta az egész évet ez az FGY csapat.realistahuni írta: Grízes gólra vagy gólokra számítok, eddig fikázták, ilyenkor van az hogy a semmiből villan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Egyetértek. Többször is mehettünk volna kettővel a félidőben ha oda figyelünk...Csabi írta: a kulcs az, mint általában az utóbbi meccseken az, hogy az első félidőben stegen mindent megfog, a másodikban messi meg mindent berúg
Valami mentális gát van, amit nem bírtak eddig átszakítani. Hátha ma...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Grízes gólra vagy gólokra számítok, eddig fikázták, ilyenkor van az hogy a semmiből villan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Úgy érted a felső szektorba?sebydani írta:Majd Vinicus mikor felbacca harmincról a felsőbe Ter Stegen is csak pislogni fogCsabi írta: és zz mit csinál a barsa kapusával? lefejeli meccs előtt?![]()
![]()
![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én ki-ki meccset várok és ha tippelni kell, akkor 2-2 lesz.
Casemiro, Valverde és Kroos prime lesz. Béla gólt rúg.
Casemiro, Valverde és Kroos prime lesz. Béla gólt rúg.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Igen, ellehet rugaszkodni a valóságtól meg vicceskedni is,de elég szomorú amit mostanában leművelünk a Barca ellen.
Az utóbbi évekből az őszi meccsek:
2018 1-5
2017 0-3
2016 1-1
2015 0-4
Az utóbbi évekből az őszi meccsek:
2018 1-5
2017 0-3
2016 1-1
2015 0-4
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem nyerni fogunk ma. 1-2 ide, az utolso percekben Benzema felteszi az idei evere a pontot.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Majd Vinicus mikor felbacca harmincról a felsőbe Ter Stegen is csak pislogni fogCsabi írta: és zz mit csinál a barsa kapusával? lefejeli meccs előtt?![]()
![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
és zz mit csinál a barsa kapusával? lefejeli meccs előtt?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De most itt van ZZCsabi írta: a kulcs az, mint általában az utóbbi meccseken az, hogy az első félidőben stegen mindent megfog, a másodikban messi meg mindent berúg

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a kulcs az, mint általában az utóbbi meccseken az, hogy az első félidőben stegen mindent megfog, a másodikban messi meg mindent berúg
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nézd, a realitás az hogy ők nyernek. Statisztikai alapon. Nem véletlen hogy kb döntetlen az orokmerleg évtizedek óta egy két kilengessel.Berti írta: Ti madridisták?
![]()
A kulcs szerintem az hogy Messi, Suarez és Alba milyen napot fognak ki. És szerintem nem lehet minden energiát csak Messire összpontosítani. Ha kisebb csapatok meg tudják fingatni őket, akkor nekünk is meg kell.
GR7 meg nálam nagy kérdőjel.
Remelem Vinicius lövi a győztes gólt

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ti madridisták?

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Szerintem is vereség lesz ma, x-nek már örülni tudnék,de nincs ezzel baj,barcelonában kilehet kapni, valenciában nem annyira rossz az 1 pont.
Tavasszal majd őket hazai pályán meg kell verni.
Akármi történik ma, a bajnokság nyitott marad tavaszra is.
Tavasszal majd őket hazai pályán meg kell verni.
Akármi történik ma, a bajnokság nyitott marad tavaszra is.