De most itt van ZZCsabi írta: a kulcs az, mint általában az utóbbi meccseken az, hogy az első félidőben stegen mindent megfog, a másodikban messi meg mindent berúg

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 18., szerda 8:07
De most itt van ZZCsabi írta: a kulcs az, mint általában az utóbbi meccseken az, hogy az első félidőben stegen mindent megfog, a másodikban messi meg mindent berúg
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. december 18., szerda 8:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 18., szerda 7:58
Nézd, a realitás az hogy ők nyernek. Statisztikai alapon. Nem véletlen hogy kb döntetlen az orokmerleg évtizedek óta egy két kilengessel.Berti írta: Ti madridisták?
![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. december 18., szerda 7:30
HozzászólásSzerző: chronic » 2019. december 18., szerda 7:28
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. december 18., szerda 7:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. december 18., szerda 6:18
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. december 17., kedd 23:06
Szerintem ez nem lenne annyira jó ötlet. Még Valverde csak-csak meglenne a szélen, fel-alá rohangálna, de a másik oldalt ki lenne? Egyik se a sebességéről híres. Másrészről szerintem elég lenne a három középpályás, a frissesség kelleni fog majd oda.el magico írta:+1RealMadridFanatic írta: Hazard most nagyon hiányzik, teljes lufi a támadósorunk Benzemán kívül. Bale a jelek szerint elengedi lassan ezt az élsport témát, Rodrygo lelkes, de Alba megenné szerintem védekezésben és támadásban is. Carvajal nem meggyőző, előre semmiképpen, de védekezésben is visszaesett. Balra Vinicius lutri, de lehet a sebesség miatt Őt kezdetném. Alapvetően amúgy is inkább 4-4-2-féle felállást preferálnék, szűken védekezve, lezárva a területet, aztán kontrából meg lehet futni őket.
Talán jobb lenne kipakolni amink van, Case-Kroos-Valverde-Modric, előre meg a Benz-Vinícius párost. Ők értik/érzik egymást a legjobban elől, bármennyire is eszetlen a kis brazil, benne van bármikor, hogy megver valakit 1v1be, plusz a sebessége is mellette szól. Aztán ha ez nem működik, lehet átállni 4-3-3ra.
Rohadt kemény meccs lesz, de szerintem megfogjuk őket. Rég vártam ennyire klasszikust.
HozzászólásSzerző: el magico » 2019. december 17., kedd 22:47
+1RealMadridFanatic írta: Hazard most nagyon hiányzik, teljes lufi a támadósorunk Benzemán kívül. Bale a jelek szerint elengedi lassan ezt az élsport témát, Rodrygo lelkes, de Alba megenné szerintem védekezésben és támadásban is. Carvajal nem meggyőző, előre semmiképpen, de védekezésben is visszaesett. Balra Vinicius lutri, de lehet a sebesség miatt Őt kezdetném. Alapvetően amúgy is inkább 4-4-2-féle felállást preferálnék, szűken védekezve, lezárva a területet, aztán kontrából meg lehet futni őket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 16., hétfő 15:49
Jóvan, hagyjálmár.pheco írta:Stadionban? Halozsakban a gyepen?Realista24 írta: Na, elvileg a Barca és a Real ugyanabban a stadionban fognak megszállni a meccs előtt, és a buszok is ugyanakkor fognak indulni és érkezni.![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. december 16., hétfő 15:31
Stadionban? Halozsakban a gyepen?Realista24 írta: Na, elvileg a Barca és a Real ugyanabban a stadionban fognak megszállni a meccs előtt, és a buszok is ugyanakkor fognak indulni és érkezni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 16., hétfő 15:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 16., hétfő 11:05
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. december 16., hétfő 11:01
ziro4vr írta: Dehogynem jobb a kp jelenleg. Arthur bulibáró, Busquets megfáradt, Rakitic meg félgőzzel játszik. De Jong meg nem akkora eresztés.
A gond az, hogy ott a harapós meg Messi gond nélkül bebacca, míg nálunk ez csak Benzema.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 16., hétfő 10:51
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. december 16., hétfő 10:48
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. december 16., hétfő 10:44
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. december 16., hétfő 10:39
Jobb formaban vagyunk, mint a Barca szerintem. Joval tobb golt nyelnek, mint mi. Kozeppalyank erosebb. Messitol fosok en is, de azert Benzema csak tartja vele a lepest golokban. Na mindegy, megy is 2-3k a csapatraRaúlCF írta:Tompák vagyunk, a Barca otthon, Messi formában, nálunk nincs Hazard, stb stbpheco írta: Barca 1,70
Real 4,33
Csak en nem ertem miert gondoljak ennyire simanak a Barca wint?![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 16., hétfő 10:18
Tompák vagyunk, a Barca otthon, Messi formában, nálunk nincs Hazard, stb stbpheco írta: Barca 1,70
Real 4,33
Csak en nem ertem miert gondoljak ennyire simanak a Barca wint?![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. december 16., hétfő 10:16
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem