Sok gond van itt azért, látszik hogy kevesebbet járok már ide.
Rodrygo: behatároltak a képességei, soha nem lesz egy Hazard képességű csóka, de kellő önbizalommal meg belefektetett munkával szerintem egy nagyot melózó, gólérzékeny faszit lehet belőle csinálni, mint a korai Barcában a Pedro gyerek, csak kevésbé ügyetlen és idegesítő arcú. Egy keretben aranyat érhet egy ilyen kiegészítő fazon.
Vino: lehet hogy szidni is hype, de kimagyarázni is hype hogy aktív meg veszélyes meg stb. Az biztos, hogy készülni nem lehet ellene, mert a döntés előtti 0.3 másodpercben még ő sem tudja mi a tosz lesz. Lehet az utcán egy 4v4ben ez előny de a profi futballban nem. Házat vehetsz egy focistának, fogsort is, fogszabályzót is, agyat nem. Szerintem más próbálkozzon ezzel, nem szeretetotthon vagyunk.
Isco: nekem hatalmas bajom nincs vele, pengés tipikus spanyol arc, de lejárt lemez mint a take that és a fizikai kondíciói (ala Mocsai professzor) is behatároltak. Szerintem még mindig el lehet passzolni jó áron, ha lehet egy Ödegardunk én elengedném őt, ha nagyon akar maradhat, Modric úgyis elmegy, kis dózisban elférnek a keretben a hozzá hasonlók.
Nachot meg azért ne egy Valencia ellen tegyük már be először, engem zavar hogy Militao alul van foglalkoztatva. Szerintem kurva jó lehet az a tag.
Nem illik.