dannen írta:
mennyire nevetseges, hogy meg ilyenkor is viniciust kell szidni.
mar csak azert is remelem, hogy itt marad meg sokaig, mert sok embernel annyira beakadt a lemez, hogy eszre sem veszi, hogy rodrygo semmit nem tesz hozza a jatekunkhoz jelenleg.
es termeszetesen a barca ellen vini-benz-bale kezdo KELL.
Csak tudnám miért akartok rosszat drága jó csapatunknak azzal, hogy Vinit erőltetjük. Jelenleg Vinicius sem tesz hozzá semmit se, de legalább Rodrygo alibijével nincs benne olyan veszély, hogy valami fasságot csinál, aztán majd gólt kapunk belőle. Illetve legalább bele tud rúgni a labdába, ha véletlenül olyan helyzetbe kerül.
Rodrygo meg rettentően gyámoltalan. Én nem érte a gyereket, mert van felé a bizalom, van technika, van sebesség... erre lötyög, mint Asensio fénykorában. Hiányzik belőle pont az az egy dolog, ami Vinicius Ronaldinho isten adta tehetség Zsuniorban megvan, az agilitás. Bár benne meg csak ez van.
Modricot már meccs közben is írtam, hogy rettentően megfáradt, cipeli 5 métert a labdát, közben nézeget, aztán természetesen jön egy alibi passz. Előre felé már semmi váratlant nem ad, hátra sokszor nem ér vissza. Sajnálom Lukát, de neki jövőre itt már nem szabad helyet tartani. Igazából az EB-n szépen vissza is vonulhatna, tőlünk is megkapná, ami neki jár, de még elmehet haza a Zágrebbe ellötyögni, BL is leesik neki még néha. Esetleg az Interbe szenvedni.
Isco, jó lenne a Cityre rá sózni a nyáron, vagy valamelyik angolra.
Carvajallal meg megértetni, hogy emberen keresztül nem lehet beadni.
Btw szerintem tegnap egy kedvelteli Bale-lel és utolsó meccsein teljesítő Hazarddal rúgunk nekik 3-at, de az első fél óra után belefásultunk Iscostul, Modricostul, Rodrygostul.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K