HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. december 15., vasárnap 23:11
Hiába mondja a francia, hogy csakis erre a meccsre gondoltak, de szerintem a játékosok fejében már ott volt a Barca elleni meccs. Az első fél órában le kellett volna zárnunk, így csak szépen hoztuk vissza a Valenciát. Ok meg köszönték szépen, el is hitték, hogy lehet keresnivalójuk.
TBO egyértelműen a meccs embere, nem csak a meccs végi jelenetnel, de tobb nagy bravúrja is volt, ami tartotta a csapatot. Ilyen kell több tőle.
Carvajal borzasztó agyatlanul tolta, Barca ellen ez nagyon nem lesz így rendben. Isco nulla, nem is értem, Rodrygot pedig már mondtam, több kell tőle 1vs1-ben.
Ramos meg Varane egyébként nagyon tanár volt ma hátul. Egy rossz megmozdulasuk volt, mikor a belga védett, de amúgy ez rendben volt.
Valverde dinamikája hiányzott a vonalak mögött, nagy kar, hogy Casemiro nem játszhatott.
Vinicius meg...a 94. percben 30 méterre a kaputól az egyetlen előtte lévő embert fejbe rugja. Bohóc az emberünk. De legalább nem fogunk bukni rajta, van már akkora reklamerteke a tohonya fejének.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"