HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. december 17., kedd 20:37
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. december 17., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. december 17., kedd 19:49
Egyáltalán Klopp ott van?Remy írta: A pool kezdője a ligakupában Grat a szövetségnek.![]()
![]()
![]()
ennyire kibaszni a saját csapatukkal, egyedülálló.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. december 17., kedd 19:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. december 15., vasárnap 17:00
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. december 15., vasárnap 16:57
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 15., vasárnap 16:40
nekem mindegy ki jön de kell ember és akkor már az jöjjön akit az edző akar. semmit nem ér ha jön valaki ZZ meg nem használja. ha neki Pogba kell akkor jöjjön Pogba. ha neki Szalai kell jöjjön Szalaikiserik írta: Ember kell, de én biztosan elfelejteném Pogbát. Drága, Raiola az ügynöke, én még hosszú távon nem láttam hajtani, bomlasztó tud lenni és amúgy is úgy néz ki, hogy megvan a kezdőnk és inkább a jobb szélt kellene megerősíteni egy Mané beszerzésével![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 15., vasárnap 16:38
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. december 15., vasárnap 16:37
Ember kell, de én biztosan elfelejteném Pogbát. Drága, Raiola az ügynöke, én még hosszú távon nem láttam hajtani, bomlasztó tud lenni és amúgy is úgy néz ki, hogy megvan a kezdőnk és inkább a jobb szélt kellene megerősíteni egy Mané beszerzésévelRaúlCF írta: ennél több ember kell. eleve Ödegaard kölcsönben lesz és ha vissza is jön nem lesz egyből kezdő. Valverde eddig jó, most jó, de nem kell kapkodni és egy évtizedet a vállára tenni előbb toljon le egy évet. Kroos-Case adott de emellé is kell ember mert kidől valaki akkor megint csak nézünk hogy mi van. Modric nem lesz megoldás semmire ahogy James se. Isco max csere de egyik helyére sem igazán jó. igen kell ember a nyáron túl is.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 15., vasárnap 16:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. december 15., vasárnap 16:02
De ne csak nyárig gondolkodj. Utána mit csinálunk ennyi kezdő szintű játékossal? Ráadásul Pogba nem is olcsó lenne, tuti kezdőbe szánná Perez meg bárki. Ha meg lerakod padra, jön a durci.RaúlCF írta: se darabra se minőségben nem vagyunk meg. december van nem kell kapkodni. de ha januárban érkezik egy Pogba az igen nagy erősítés minőségben és mélységben is.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 15., vasárnap 15:42
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. december 15., vasárnap 15:36
Gyorsan megbeszélted magaddalRemy írta: Senki nem kell már ide.
....
Egy vkp kell csak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. december 15., vasárnap 15:35
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. december 15., vasárnap 15:33
Elvileg már nem sérült, csak nem akar játszani, hogy engedjék el.kodo írta: Pogbával amúgy mi van? Milyen sérülést szedett össze, hogy már 2 és fél hónapja harcképtelen?
Megvan darabra nélküle is a MU, jöhet télen.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 15., vasárnap 15:33
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 15., vasárnap 15:23
HozzászólásSzerző: dennson » 2019. december 13., péntek 23:50
Ja, rendesen lesajnáltatta magát az isteni Pep. Lassan már bravúr lesz az is, ha ennyi pénzből az első hatba odaérnek.kodo írta:Buknak?sebydani írta: Szerintem elmegy alkotói szabadságra majd egy kicsit. Legalábbis ha akkorát buknak majd ebben a szezonban mint amekkorát én tippelek jelenleg.![]()
Én úgy látom, hogy annyira le vannak sajnálva, hogy már csak meglepetést tudnak okozni a közvéleménynek.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 13., péntek 21:23
Buknak?sebydani írta: Szerintem elmegy alkotói szabadságra majd egy kicsit. Legalábbis ha akkorát buknak majd ebben a szezonban mint amekkorát én tippelek jelenleg.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. december 13., péntek 19:23
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem