Érdekes, korábban nem panaszkodtak

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 14., szombat 19:37
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 14., szombat 19:25
En kitudnam zarni, de mivel asszonyt is mar madridistanak neveltem es ha felnez instara vagy facebookra akkor egyből szembejonne vele.'shutterisland írta: reges reg valaki linkelt egy oldalt, ahonnan nem sokkal a lefujas utan le lehet kapni a teljes meccseket.
csak ahhoz ki kellene zarni a kulvilagot addig, hogy ne tudd meg a vegeredmenyt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 14., szombat 19:24
Amugy twitteren szidtak is páran Tebast emiattkodo írta:Ja nyilván amúgy a klasszikust nézem, csak már megvettem a jegyet a halasztás előtt a premierre, erre nem oda rakták a meccset?Realista24 írta:
De én sem értem már a felvetest sem.![]()
Engem is megkárosítottak a katalán tüntetők.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. december 14., szombat 19:20
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 14., szombat 19:16
Ja nyilván amúgy a klasszikust nézem, csak már megvettem a jegyet a halasztás előtt a premierre, erre nem oda rakták a meccset?Realista24 írta:
De én sem értem már a felvetest sem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 14., szombat 19:02
Klasszikus meg van évente kétszer legalábbdannen írta:kodo írta: Majd Hernandez Hernandez kijavítja a mai meccs végi hibát.![]()
Írjon már ki valaki egy szavazást, hogy szerda este a star warsra menjek moziba vagy a klasszikust nézzem meg? Nem tudok dönteni.![]()
![]()
star warst barmikor megnezheted. nem is kerdes.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. december 14., szombat 18:40
Rengeteg sérültjük van és élet-halál 90 percet nyomtak pár napja. Illene ezt megnyerni, még Hazard nélkül is. Aztán majd kiderül.Yazid írta: jó lett volna egy soci győzelem, nem hiszem hogy holnap nyerünk, szerintem a valencia szeptember óta ezt a meccset várja
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. december 14., szombat 18:27
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 14., szombat 18:12
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. december 14., szombat 18:05
HozzászólásSzerző: Bencze » 2019. december 14., szombat 17:53
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. december 14., szombat 17:51
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. december 14., szombat 17:32
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 14., szombat 17:31
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. december 14., szombat 17:21
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 14., szombat 17:18
Óriási védelmi hibabol egyenlítettek, aztan utana Messi kedve is megjott elotte csak lezengett. 1-2nel kikapcsoltam.RaúlCF írta: elég gyenge meccs. Soci jól nyomott aztán a semmiből Griezmann gól.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 14., szombat 16:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2019. december 14., szombat 16:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 14., szombat 14:28
Mellette pialt és bulizott. Neymarralkodo írta:Kinek a golf, kinek a snowboardLa Liga Loca facebook írta:
Egy ideje megy a talalálgatás a Barca-szurkolók között, mi baja van Arthurnak, aki a Real Sociedad ellen ismét kimaradt a bajnokira nevezett keretbõl.
Tegnap TV3, a katalán autonóm televízió megszellõztette, a kimaradás hátterében nem csak a brazil vádliproblémái állnak, hanem sokkal inkább renitens viselkedése tartja távol a játéktól: a középpályás két esetben is meglógott Barcelonából lábadozása alatt, s kapaszkodj meg, nem bulikázott, hanem snowboardozott! Mégpedig Andorrában!
Igen, a kis Arhur imádja a havat (most már ezt is tudjuk), így elõbb november 24-én, a Leganés elleni bajnoki után, majd december 3-án, az Atlei ellen vívott bajnokit követõen dobbantott (itt még pályára lépett, sõt kezdett, majd a 74. percben lecserélték) a szomszédos miniállamba, ahol deszkázott egyet a Pireneusok lankáin.
Mivel a játékos ezzel felépülését, egyben visszatérését veszélyeztette, a klub megbüntette.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 14., szombat 13:31
Kinek a golf, kinek a snowboardLa Liga Loca facebook írta:
Egy ideje megy a talalálgatás a Barca-szurkolók között, mi baja van Arthurnak, aki a Real Sociedad ellen ismét kimaradt a bajnokira nevezett keretbõl.
Tegnap TV3, a katalán autonóm televízió megszellõztette, a kimaradás hátterében nem csak a brazil vádliproblémái állnak, hanem sokkal inkább renitens viselkedése tartja távol a játéktól: a középpályás két esetben is meglógott Barcelonából lábadozása alatt, s kapaszkodj meg, nem bulikázott, hanem snowboardozott! Mégpedig Andorrában!
Igen, a kis Arhur imádja a havat (most már ezt is tudjuk), így elõbb november 24-én, a Leganés elleni bajnoki után, majd december 3-án, az Atlei ellen vívott bajnokit követõen dobbantott (itt még pályára lépett, sõt kezdett, majd a 74. percben lecserélték) a szomszédos miniállamba, ahol deszkázott egyet a Pireneusok lankáin.
Mivel a játékos ezzel felépülését, egyben visszatérését veszélyeztette, a klub megbüntette.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem