Nem tudom, volt-e már, de nálam nagyon várós. A játékokat és a könyveket imádtam, ha rendesen követni fogja a könyveket akkor újra fogunk kapni egy irtózatosan epic fantasyt, mint a Trónok Harca volt

Még 5 nap

HozzászólásSzerző: shoota » 2019. december 15., vasárnap 13:42
HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. december 15., vasárnap 8:33
Kellett már egy újabb karácsonyi különkiadás, rég volt már
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 14., szombat 12:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. december 14., szombat 11:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 14., szombat 10:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. december 14., szombat 10:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 14., szombat 10:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. december 12., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. december 7., szombat 10:07
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. december 5., csütörtök 20:24
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. december 5., csütörtök 15:58
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. december 3., kedd 16:21
pedig fasza volt eddig volt minden sportcsatornám a diginek köszönhetően, szívás.Mester77 írta: https://hu.ign.com/amc-1/54322/news/a-d ... idyKwSSuTk
aki a diginél van ( én is ) azoknak érdekes.Többek között a sport 1,2 hd-t is kiveszik. Én spec nem nagyon tvzek, csak meccset, arra meg ott a spíler vagy a stream.
Csak érdekességként küldtem
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. december 3., kedd 16:18
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. december 3., kedd 12:53
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. december 3., kedd 12:48
Igen.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Már az első részben is említi, h lelenc. Vannak azok a csatajelenetes visszaemlékezések, ott is benne van, h a szülei elrejtik, de ők meghalnak, és ebben a részben mondja is, h hálás a madaloriaiaknak, amiért befogadták és hű az elveikhez. This is the wayP. Krisz írta: The Mandalorian 1x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pozitívum: látvány, hangulat, zene. A zene szerintem most lett a legjobban eltalálva. Bébi Yoda, de Ő alap. A rendezés is egész jó volt ahhoz képest hogy Bryce Dallas Howard inkább színész. A harcjelenetekkel is meg voltam elégedve.
Negatívum: még mindig túl rövid a játékidő, szinte teljesen filler epizód volt, a főszál alig haladt, ha egyáltalán beszélhetünk fő szálról. Az egy kicsit vicces volt hogy az AT-ST egy baszógépnek lett beállítva, amikor még a kurva ewokok is lehúztak őket.![]()
Volt viszont egy elejtett mondat, lehet hogy Mando nem is született mandalóri ?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. december 3., kedd 12:31
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. december 3., kedd 7:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2019. december 2., hétfő 19:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!En mar az elso resznel ezt hittem, azota harmadszor van olyan resz, hogy leesett az allam... De ja amugy fogalmam sincs mi lesz itt meg 3 reszen keresztul, aki csak tudott megdoglott.Berti írta: Mr. Robot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Iszonyatosan jól volt összehozva az összes szál és végig a képernyőre tapad a néző az egésztől.
Whiteroset teljesen logikus úton tudták elkapni, hisz az időmániája asszisztált ahhoz hogy teljesen tönkretegye magát.
Darlenenak ez volt az eddigi legjobb szerepe és nagy plussz, hogy ki tudták hangsúlyozni, hogy mi az amiben ténylegesen jó.
Zene és teljes cinematography a legmagasabb szinten.
Nálam ez a rész is 10/10, még ha eddig 9.9-el áll az imdbn.![]()
Az előre hozott finálé dologba a GOT is belebukott, szóval innen nem tudom hogyan fogja csavarni Esmail, hogy 4 részen keresztül még progresszív tartalmat tudjon gyártani és méltóan le tudja zárni a történetet.
Viszont Slater azt mondta, hogy már a műsor elején tudta Esmail, hogy mi lessz a vége.
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. december 2., hétfő 19:11
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem