Óriási védelmi hibabol egyenlítettek, aztan utana Messi kedve is megjott elotte csak lezengett. 1-2nel kikapcsoltam.RaúlCF írta: elég gyenge meccs. Soci jól nyomott aztán a semmiből Griezmann gól.
Na pont most jott az ertesites, 2-2.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 14., szombat 17:18
Óriási védelmi hibabol egyenlítettek, aztan utana Messi kedve is megjott elotte csak lezengett. 1-2nel kikapcsoltam.RaúlCF írta: elég gyenge meccs. Soci jól nyomott aztán a semmiből Griezmann gól.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 14., szombat 16:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2019. december 14., szombat 16:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 14., szombat 14:28
Mellette pialt és bulizott. Neymarralkodo írta:Kinek a golf, kinek a snowboardLa Liga Loca facebook írta:
Egy ideje megy a talalálgatás a Barca-szurkolók között, mi baja van Arthurnak, aki a Real Sociedad ellen ismét kimaradt a bajnokira nevezett keretbõl.
Tegnap TV3, a katalán autonóm televízió megszellõztette, a kimaradás hátterében nem csak a brazil vádliproblémái állnak, hanem sokkal inkább renitens viselkedése tartja távol a játéktól: a középpályás két esetben is meglógott Barcelonából lábadozása alatt, s kapaszkodj meg, nem bulikázott, hanem snowboardozott! Mégpedig Andorrában!
Igen, a kis Arhur imádja a havat (most már ezt is tudjuk), így elõbb november 24-én, a Leganés elleni bajnoki után, majd december 3-án, az Atlei ellen vívott bajnokit követõen dobbantott (itt még pályára lépett, sõt kezdett, majd a 74. percben lecserélték) a szomszédos miniállamba, ahol deszkázott egyet a Pireneusok lankáin.
Mivel a játékos ezzel felépülését, egyben visszatérését veszélyeztette, a klub megbüntette.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 14., szombat 13:31
Kinek a golf, kinek a snowboardLa Liga Loca facebook írta:
Egy ideje megy a talalálgatás a Barca-szurkolók között, mi baja van Arthurnak, aki a Real Sociedad ellen ismét kimaradt a bajnokira nevezett keretbõl.
Tegnap TV3, a katalán autonóm televízió megszellõztette, a kimaradás hátterében nem csak a brazil vádliproblémái állnak, hanem sokkal inkább renitens viselkedése tartja távol a játéktól: a középpályás két esetben is meglógott Barcelonából lábadozása alatt, s kapaszkodj meg, nem bulikázott, hanem snowboardozott! Mégpedig Andorrában!
Igen, a kis Arhur imádja a havat (most már ezt is tudjuk), így elõbb november 24-én, a Leganés elleni bajnoki után, majd december 3-án, az Atlei ellen vívott bajnokit követõen dobbantott (itt még pályára lépett, sõt kezdett, majd a 74. percben lecserélték) a szomszédos miniállamba, ahol deszkázott egyet a Pireneusok lankáin.
Mivel a játékos ezzel felépülését, egyben visszatérését veszélyeztette, a klub megbüntette.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. december 13., péntek 15:52
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2019. december 13., péntek 15:29
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 13., péntek 15:26
Igazabol abbol fakad ez az egesz amikor egyszer kijott egy normalis generacio, akkor habzott a klub vezetoinek a szaja, hogy ez mennyire a vilag legjobb akademiaja, meg hogy a tobbi rivalis csak a penzkolteshez ert.DinhoL írta:Ugyanúgy nem volt téma az se mikor megnyerték.. viszont jó hír hogy az Inter ellen döntöttek a sajátnevelések.poronty írta: Nem tudom, hogy volt-e téma, de a csodálatos, világlegjobbja la masia növendékek 3 pontot szerezve kihullottak az ifi BL csoportköréből.![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2019. december 13., péntek 15:20
Ugyanúgy nem volt téma az se mikor megnyerték.. viszont jó hír hogy az Inter ellen döntöttek a sajátnevelések.poronty írta: Nem tudom, hogy volt-e téma, de a csodálatos, világlegjobbja la masia növendékek 3 pontot szerezve kihullottak az ifi BL csoportköréből.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 13., péntek 14:57
Mar az összes tehetséget beepitettek a felnott csapatba, nem ugy mint mi akik vesszük az aranylabdasokat.poronty írta: Nem tudom, hogy volt-e téma, de a csodálatos, világlegjobbja la masia növendékek 3 pontot szerezve kihullottak az ifi BL csoportköréből.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 13., péntek 13:51
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. december 13., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. december 13., péntek 7:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 13., péntek 6:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 11., szerda 16:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 11., szerda 16:15
Nem ők az illetékesek a biztonság garantálásában.babaking írta:ha jól értem az olasztudásommal a címet, az RFEF nem képes a biztonságot garantálni?ateeemadrid írta:
Röviden a lényeg?
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. december 11., szerda 16:09
ha jól értem az olasztudásommal a címet, az RFEF nem képes a biztonságot garantálni?ateeemadrid írta:Röviden a lényeg?tcskhun írta: hmmm.:https://www.marca.com/futbol/real-madri ... b460d.html
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. december 11., szerda 16:07
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. december 11., szerda 16:05
Röviden a lényeg?tcskhun írta: hmmm.:https://www.marca.com/futbol/real-madri ... b460d.html
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2019. december 11., szerda 15:51
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem