HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. december 7., szombat 15:09
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. december 7., szombat 15:07
valverde is középszerű szarozva volt a fórum 80%-a által, most meg új redondoként emlegetik. kevesek vagyunk mi madridom fórumozók ahhoz, hogy 20 év körüli játékosokról eldöntsük, hogy milyen karriert futnak be. erre max hehe és wxyz képesek.Csabi írta: egyik se lesz hosszútávon real madrid szintű játékos. szerintem ezt már most lehet látni. fejlődés ide vagy oda, mindkettőből hiányzik 1-1 olyan dolog, amin bukik a dolog.
HozzászólásSzerző: el magico » 2019. december 7., szombat 15:05
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. december 7., szombat 15:00
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. december 7., szombat 14:56
+1, ma ő volt a legjobb a támadósorban.kiserik írta: Szép volt ecsém! Lehet jönni fröcsögni szokás szerint, de most ugyan olyan feltételek mellett jobb volt, mint Rodrygo.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 7., szombat 14:56
és Rodrygo is hullagyenge volt. ettől még Vini se volt semmi. az a csoda ha nem esik el a lábában vagy csak 3 méterre pattan tőle a labda. az egész csapat gyenge volt kivéve a védelem.kiserik írta: Szép volt ecsém! Lehet jönni fröcsögni szokás szerint, de most ugyan olyan feltételek mellett jobb volt, mint Rodrygo.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. december 7., szombat 14:54
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2019. december 5., csütörtök 19:13
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. december 5., csütörtök 16:57
Realista24 írta:ZZ kedveli Brahimot és tanácsolta neki, hogy menjen kölcsönbe. Nem csak úgy kedvelheti, ha folyamat játszatja, lásd Isco.Fenoo írta:
Honnan tudod? Azért mert nem játszik sokat az nem feltétlen jelenti azt hogy végleg lemondtak róla. Ez az egész történet kicsit olyan mint Brahim esete, mindenki írta, hogy ZZ kedveli és hogy idén komolyan számol vele aztán meg a padra se fér oda. Nem tudjuk, hogy igazából ZZ-nek mi a terve vele.
Kerlon írta: Olyan hírek is voltak, hogy kölcsön akarták adni, de mindenképp maradni akart. Akkor most melyiknek higyjünk?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. december 5., csütörtök 16:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 5., csütörtök 15:59
ZZ kedveli Brahimot és tanácsolta neki, hogy menjen kölcsönbe. Nem csak úgy kedvelheti, ha folyamat játszatja, lásd Isco.Fenoo írta:Realista24 írta:
Nem nekünk kell pálcát törni, megtették, akik látják minden nap. Én nekik hiszek.
Honnan tudod? Azért mert nem játszik sokat az nem feltétlen jelenti azt hogy végleg lemondtak róla. Ez az egész történet kicsit olyan mint Brahim esete, mindenki írta, hogy ZZ kedveli és hogy idén komolyan számol vele aztán meg a padra se fér oda. Nem tudjuk, hogy igazából ZZ-nek mi a terve vele.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 5., csütörtök 15:33
Olyan hírek is voltak, hogy kölcsön akarták adni, de mindenképp maradni akart. Akkor most melyiknek higyjünk?Fenoo írta:Realista24 írta:
Nem nekünk kell pálcát törni, megtették, akik látják minden nap. Én nekik hiszek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. december 5., csütörtök 15:21
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. december 5., csütörtök 14:07
Realista24 írta:Nem nekünk kell pálcát törni, megtették, akik látják minden nap. Én nekik hiszek.Fenoo írta:
Én se dobnám el ilyen könnyen, szerintem bőven jobb játékos mint ahogy itt sokan írják. Ide még kevés az tény, viszont tavaly szerintem megmutatta, hogy van benne potenciál és egy 19 éves játékos felett még nem törnék pálcát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 5., csütörtök 13:38
Nem nekünk kell pálcát törni, megtették, akik látják minden nap. Én nekik hiszek.Fenoo írta:füst írta: Nagyon fiatal még, konkrétan bármi lehet belőle.
Ha nincs más megoldás, feláldoznám Pappé-ért.
De ha lehet akkor megtartanám, ha már beleöltünk másfél évet, akkor ne mondjunk le róla, kölcsönben tudja magát pallérozni.
Én se dobnám el ilyen könnyen, szerintem bőven jobb játékos mint ahogy itt sokan írják. Ide még kevés az tény, viszont tavaly szerintem megmutatta, hogy van benne potenciál és egy 19 éves játékos felett még nem törnék pálcát.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. december 5., csütörtök 13:32
füst írta: Nagyon fiatal még, konkrétan bármi lehet belőle.
Ha nincs más megoldás, feláldoznám Pappé-ért.
De ha lehet akkor megtartanám, ha már beleöltünk másfél évet, akkor ne mondjunk le róla, kölcsönben tudja magát pallérozni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. december 5., csütörtök 13:17
A marketing és a futball tehetség sok esetben sem egyenesen arányos. Azt meg látjuk mennyire suta, lassan gondolkozó, ügyetlen játékot produkál.kiserik írta:A nullák száma szinte mindegy. A lényeg, hogy adják el nekünk MbappétwZoLee7 írta:
En meg nem. Erzem h az oreg vegig erre utazik, felepiti a sajat sztarjat akivel vegre o huzhat le masokat es nem masok minketnem hulye, de kerdes h vini es a sok nulla ele milyen szamot almodott meg a psg
![]()
Nagyon lenézed Vinit. Hát a FIFA 20at is vele reklámoztákKerlon írta:
De minek? Mbappe 2 evvelnidosebb csak es 19 evesen mar berobbant sztar volt. Vini meg... hagyjuk is.
Plusz ott nekünk Rodrygo.
180+Vini 70be számolva.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2019. december 5., csütörtök 12:37
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. december 5., csütörtök 11:55
A nullák száma szinte mindegy. A lényeg, hogy adják el nekünk MbappétwZoLee7 írta:En meg nem. Erzem h az oreg vegig erre utazik, felepiti a sajat sztarjat akivel vegre o huzhat le masokat es nem masok minketDupla D írta:
Félek tőle, hogy Perez ragaszkodni fog hozzá.nem hulye, de kerdes h vini es a sok nulla ele milyen szamot almodott meg a psg
Nagyon lenézed Vinit. Hát a FIFA 20at is vele reklámoztákKerlon írta:
De minek? Mbappe 2 evvelnidosebb csak es 19 evesen mar berobbant sztar volt. Vini meg... hagyjuk is.
Plusz ott nekünk Rodrygo.
180+Vini 70be számolva.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. december 5., csütörtök 11:43
En meg nem. Erzem h az oreg vegig erre utazik, felepiti a sajat sztarjat akivel vegre o huzhat le masokat es nem masok minketDupla D írta:Félek tőle, hogy Perez ragaszkodni fog hozzá.Realista24 írta: Továbbra is kérik őt az Mbappe üzlet részeként.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem