Azért az éremnek két oldala van. Egy támadó rúghat mindent eldöntő gólt úgy is, hogy előtte 3 ziccert kihagy és mennybe megy. Egy védő lehet kiváló 90 percig, ha egyet hibázik és buknak miatta.messi6 írta:Sok helyen azt gondoljak - es szerintem teljesen jogosan - hogy felepiteni egy legovarat vagy szetrombolni nem ugyanaz. A tamadok, epitkezok mindig tobbet ernek mint a rombolok, a vedok. Ezert kapja csak feher hollokent vedo, lasd Cannavaro amit azota is negativ kontextusban emlegetnek. Egy jo kozeppalyasnak, csatarnak 2x olyan zseninek kell lenni mint egy csodalatos vedonek.Kerlon írta: Most nem azért, de Van Dijk egyéni mutatói a saját kategóriáján belül bőven annyira kiemelkedőek voltak, mint Messi. Éppen, hogy lemaradt a bajnokságról, BL-t nyert stb... Mi kellhet még egy védőnek, hogy kapjon labdát?
Engem nem izgat Messi újabb Aranylabdája. Jó éve volt, van Dijk fel lett fújva, de ennek ellenére is megkaphatta volna, tényleg kimagaslóan teljesített. Égbekiáltó csalás nem történt, de a díj odaítélése nem következetes.
Az argentin meg napjaink legjobbja, ezt nem vitatom, korábban sem tettem, pedig CR nagy kedvencem és ugyanazon a polcon ül.
Szerk.: Kerlon megelőzött.