Már ha szereted amikor szívnak a taljánok.

Vagy ugye következő évben a döntő a Pool ellen.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. december 1., vasárnap 19:11
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2019. december 1., vasárnap 17:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 1., vasárnap 16:33
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. december 1., vasárnap 16:23
Mondjuk amikor a Depor megcsapta a Milant 4-0-ra en ott nagyon nagyon boldogan mosolyogtam.Toti írta: Monaco-Depor![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. december 1., vasárnap 16:16
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. december 1., vasárnap 15:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 1., vasárnap 15:08
Azis nagyon nagy meccs volt emlékszem elment nálunk az áram 2-3 percre és lemaradtam vagy 3 gólról.Ez a bayern barsza meccs is parádés volt .lestat írta: 2009-es Chelsea 4-4 Liverpoolt érdemes még visszanézni.
HozzászólásSzerző: lestat » 2019. december 1., vasárnap 13:19
dzsi91 írta: mivel a Real bl meccseit már rongyosra néztem az elmúlt évekből elkezdtem nézni emlékezetes meccseket ahol nem voltunk érintettek. Azért az a barcelona Chelsea meccs még mindig parádés. Torres góljánál mintha időutaztam volna újraéltem az egészet. Amit meg a döntőben lenyomtak münchenben megint mesekönyv. Az egyik legszórakoztatóbb bl győzelem volt számomra amiben nem voltunk érintettek. Chelseat amúgyis bírtam mindig.
Most csorog le a bayern barsza 2013ból![]()
nem is értem miértnem a bajnokok ligája az első az imdbn a sorozatoknál.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. december 1., vasárnap 4:18
dzsi91 írta: Azért az a barcelona Chelsea meccs még mindig parádés. Torres góljánál mintha időutaztam volna újraéltem az egészet. Amit meg a döntőben lenyomtak münchenben megint mesekönyv. Az egyik legszórakoztatóbb bl győzelem volt számomra amiben nem voltunk érintettek.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 1., vasárnap 0:16
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2019. november 29., péntek 14:49
Érteni vélem amit írtál, én annyit tennék ehhez hozzá, hogy véleményem szerint a csoportkör vége felé még egyetlen csapat sem rendelkezik objektíven kijelenthető esélyekkel. Ezt úgy értem, hogy a mutatott játék alapján a legutóbbi mérkőzésen szerintem esélyeshez méltóan játszottunk, ellenben pl. a Liverpool címvédőként sem tudta legyőzni a Napoli-t két mérkőzésen. Azt gondolom, ennek ellenére az emberek többsége a Liverpool-t előrébb tenné az esélyesek rangsorában jelenleg mint a Real Madridot. Ez már szubjektum kérdése.___Samy___ írta: Azért azt ne felejtsük el, hogy a ZZ fele csapat híres a hirtelen fordulatokrol. Amilyen hirtelen jön a jo forma, olyan gyorsan el is száll. Sajnos nem lennék meglepve, ha a hétvégén nyogne a csapat keményen.
Szó nincs itt meg BL esélyekről. De biztató a dolog, azt meg kell hagyni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 29., péntek 13:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 28., csütörtök 21:17
Gyilkos lesz a december...RaúlCF írta: továbbjutás megvan. január elsején legyünk elsők a bajnokságban. ennyi legyen az előre tervezésünk.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. november 28., csütörtök 20:10
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. november 28., csütörtök 18:10
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. november 28., csütörtök 18:01
Ez jogos, de amikor pl a tripláért mentünk, elég jól jött, hogy a padról beállva James, Isco, Morata sokat hozzá tudtak tenni, sokkal jobban lehetett rotálni, legalábbis ZZ bátrabban mert. Most szerintem ha Casemiro, Kroos, Benzema, Hazard 4-esből akár 1 is hosszabb idejig kiesne, szintekkel gyengébbek lennénk. Érdemes pl. megnézni, hogy a brazil hány percet játszott eddig.Toti írta:Mondjuk ez a legtobb helyen igy van, volt es lesz is. Szerintem mi sem huztunk volna be 4bl-t 5ev alatt cé nelkul peldaul.ateeemadrid írta: de ahogy írták előttem is, még mindig pár játékoson áll vagy bukik a szezon.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. november 28., csütörtök 17:51
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. november 28., csütörtök 17:48
Nyilván most sokan optimisták, az utóbbi meccseket látva, én is bizakodok..ateeemadrid írta: Kicsit komolytalan nekem is, hogy már BL esélyesként emlegetjük a csapatot, meg jöhet bárki a nyolcaddöntőben dologról beszélünk, néhány meccse meg még teljes kilátástalanság jellemezte a csapatot. Szívesen lennék én is ilyen optimista. A javulás tényleg látható, kezd alakulni a játékunk, de ahogy írták előttem is, még mindig pár játékoson áll vagy bukik a szezon.
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. november 28., csütörtök 17:40
Mondjuk ez a legtobb helyen igy van, volt es lesz is. Szerintem mi sem huztunk volna be 4bl-t 5ev alatt cé nelkul peldaul.ateeemadrid írta: de ahogy írták előttem is, még mindig pár játékoson áll vagy bukik a szezon.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. november 28., csütörtök 17:26
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem