(most buta poént félretéve) de szerintem belőle már nem nagyon lesz vmi de jaj csak ne legyen igazam, nagyon bírtam a játékát. De jovobe rodrygo mbappe sancho/felix jo lenne

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2019. november 29., péntek 18:09
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. november 29., péntek 17:09
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. november 29., péntek 17:07
Realista24 írta: Rodrygoval mi a baj?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. november 29., péntek 16:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 29., péntek 16:27
Miért ne lehetne egy lapon emlegetni vele Manét? Jelenleg simán van olyan jó játékos. Az más kérdés, hogy hosszú távon és potenciálban erősebb a francia, de amit a szenegáli hoz az elmúlt két évben az bőven kiemelkedő.Gascoigne írta:Gondolom, ugy erted, hogy ha mbappe lehetetlen, elfogadnad manet is. Maskulonben a kettot egy lapon emlegetni sem lehet.Kerlon írta: Előre én jelenleg csak a MBappe-Mané kettős közül választanék.
Nálam egy védekezőbb kkp, Ödegaard és a fent említett 2 ember egyike lenne a prioritás.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2019. november 29., péntek 16:24
Gondolom, ugy erted, hogy ha mbappe lehetetlen, elfogadnad manet is. Maskulonben a kettot egy lapon emlegetni sem lehet.Kerlon írta: Előre én jelenleg csak a MBappe-Mané kettős közül választanék.
Nálam egy védekezőbb kkp, Ödegaard és a fent említett 2 ember egyike lenne a prioritás.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. november 29., péntek 16:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 29., péntek 16:01
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. november 29., péntek 15:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 29., péntek 15:43
Rodrygoval mi a baj?KAG írta:Jadon Sancho set for January move with Man Utd on alert
Csak behúznám Bale helyére.
Annyit nem ad, mint egy prime Bale, de a prime bale már nem nagyon létezik.![]()
Rodrygo,Vini,LV,Asensio vonalnál pedig mindneképp előrelépés volna.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. november 29., péntek 15:19
Jadon Sancho set for January move with Man Utd on alert
HozzászólásSzerző: sander » 2019. november 29., péntek 14:21
Pad'em írta:Pontosan. Talán kevésbé sérülékeny, meg válogatott szünetekben sem kell annyit utazniaRealista24 írta:
Tehát VIP bérletet a Bernabéuba?![]()
amúgy Jamesnél jobb a dán, de nekem se kéne alapesetben. Max akkor lehet elgondolkodni, ha Ödegaardot ott hagyjuk 2 évre.
Amire még kiváncsi leszek, hogy Pogbát elengedte e ZZ vagy futunk még egy nyári kőrt nálaMost nyáron nyilván nagyobb esélyünk lenne, (olvastam olyat is, hogy Pogesz most se annyira sérült, csak nem akar pályára lépni, hogy télen elengedjék hozzánk
) és egy csilli villi sztárigazolásunk biztos megint lesz majd. Nekem valami azt súgja, hogy Pogba lesz, és sajna még nem Mpabbé
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. november 29., péntek 14:10
Pontosan. Talán kevésbé sérülékeny, meg válogatott szünetekben sem kell annyit utazniaRealista24 írta:Tehát VIP bérletet a Bernabéuba?Pad'em írta: #thfc midfielder Christian Eriksen has everything agreed on a free transfer to Real Madrid. The player knows his role, has agreed personal terms and will be the club's first summer signing. [El Desmarque]
Ingyen mit szólnánk hozzá? Idén kritikán aluli a tag, de a Spurs összeomlott teljesen, nem annyira mérvadó. James perceit megkaphatja![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. november 29., péntek 13:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 29., péntek 13:05
Kevés lesz a gyerek, Martin jobb.kodo írta:Majd par ev aztan viszi a barca Messi helyére.ToniKroos írta:
Legnagyobb hülyeség volt, hogy elment egy olyan csapatba, ahol fontosabb, hogy ne kapj gólt, mint hogy rúgj.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2019. november 29., péntek 13:03
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. november 29., péntek 11:47
Majd par ev aztan viszi a barca Messi helyére.ToniKroos írta:Legnagyobb hülyeség volt, hogy elment egy olyan csapatba, ahol fontosabb, hogy ne kapj gólt, mint hogy rúgj.Anthony írta: Joao Felixet viszont mondtam, hát eddig nem nagyon csillog, 2 gól a bajnokságban, 1 a BL-ben, igaz a matrac sem valami jó.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. november 29., péntek 11:45
Legnagyobb hülyeség volt, hogy elment egy olyan csapatba, ahol fontosabb, hogy ne kapj gólt, mint hogy rúgj.Anthony írta: Joao Felixet viszont mondtam, hát eddig nem nagyon csillog, 2 gól a bajnokságban, 1 a BL-ben, igaz a matrac sem valami jó.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 29., péntek 11:23
Nem neki való csapat.Anthony írta: https://index.hu/sport/futball/2019/11/ ... fernandes/
Elég jól tolja a pali, én mondtam vegyük meg!
(nem mondtam)
Most sem mondom, de ez a tizenegyes pimasz volt![]()
Joao Felixet viszont mondtam, hát eddig nem nagyon csillog, 2 gól a bajnokságban, 1 a BL-ben, igaz a matrac sem valami jó.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. november 29., péntek 11:18
Jelenlévő fórumozók: 56 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem