Realista24 írta:
Pad'em írta:
#thfc midfielder Christian Eriksen has everything agreed on a free transfer to Real Madrid. The player knows his role, has agreed personal terms and will be the club's first summer signing. [El Desmarque]
Ingyen mit szólnánk hozzá? Idén kritikán aluli a tag, de a Spurs összeomlott teljesen, nem annyira mérvadó. James perceit megkaphatja
Tehát VIP bérletet a Bernabéuba?
Pontosan. Talán kevésbé sérülékeny, meg válogatott szünetekben sem kell annyit utaznia

amúgy Jamesnél jobb a dán, de nekem se kéne alapesetben. Max akkor lehet elgondolkodni, ha Ödegaardot ott hagyjuk 2 évre.
Amire még kiváncsi leszek, hogy Pogbát elengedte e ZZ vagy futunk még egy nyári kőrt nála

Most nyáron nyilván nagyobb esélyünk lenne, (olvastam olyat is, hogy Pogesz most se annyira sérült, csak nem akar pályára lépni, hogy télen elengedjék hozzánk

) és egy csilli villi sztárigazolásunk biztos megint lesz majd. Nekem valami azt súgja, hogy Pogba lesz, és sajna még nem Mpabbé
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"