HozzászólásSzerző: Remy » 2019. november 29., péntek 17:17
HozzászólásSzerző: gunner » 2019. november 29., péntek 17:14
Végre.RaúlCF írta: na kitették Emeryt.
Ljungberg az ideiglenes edző
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 29., péntek 15:22
Grande Lovren, hogy kicsinálta szerencsétlent.Realista24 írta: Fabinho 8 hét off.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 29., péntek 14:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 29., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. november 29., péntek 11:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. november 29., péntek 9:00
- 92 óta nem történt velük olyan, hogy 7 meccses nyeretlenségi széria.Galacticos írta:Oriasi tulzas. Egy angol kis csapat nem jatszik el dontot, es most is tovabbmennek mert vezetik a csoportjukat. A bajnoksagba meg egy pontra vannak az otodik helytol. Tipik kiscsapat.illgner írta: Elképesztő, hogy milyen mélyre süllyedt az Arsenal. Nem tudom, hogy az ő szurkolóik ezt lelkileg hogy dolgozzák fel, hogy szisztematikus "munkával" jó 10 év alatt európai topcsapatból egy angol kiscsapat szintjére süllyedtek.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 29., péntek 8:06
Mondjuk ha kihagyod az utolsó mondatot, egész normális hsz lett volna. Majdnem osszejott.Galacticos írta:Oriasi tulzas. Egy angol kis csapat nem jatszik el dontot, es most is tovabbmennek mert vezetik a csoportjukat. A bajnoksagba meg egy pontra vannak az otodik helytol. Tipik kiscsapat.illgner írta: Elképesztő, hogy milyen mélyre süllyedt az Arsenal. Nem tudom, hogy az ő szurkolóik ezt lelkileg hogy dolgozzák fel, hogy szisztematikus "munkával" jó 10 év alatt európai topcsapatból egy angol kiscsapat szintjére süllyedtek.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. november 29., péntek 7:50
Oriasi tulzas. Egy angol kis csapat nem jatszik el dontot, es most is tovabbmennek mert vezetik a csoportjukat. A bajnoksagba meg egy pontra vannak az otodik helytol. Tipik kiscsapat.illgner írta: Elképesztő, hogy milyen mélyre süllyedt az Arsenal. Nem tudom, hogy az ő szurkolóik ezt lelkileg hogy dolgozzák fel, hogy szisztematikus "munkával" jó 10 év alatt európai topcsapatból egy angol kiscsapat szintjére süllyedtek.
HozzászólásSzerző: illgner » 2019. november 29., péntek 5:12
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. november 28., csütörtök 23:19
Szep kis 7 meccses nyeretlensegi sorozat._Bushido_ írta:Ha ki is rúgják, nem ezen meccs miatt. Kb biztos továbbjutók már.sebydani írta:Emery out?
Viszont igazán kijárna már egy "Emery out". Nehéz eldönteni, hogy a keret ilyen gyenge és/vagy az edző is.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. november 28., csütörtök 23:13
Ha ki is rúgják, nem ezen meccs miatt. Kb biztos továbbjutók már.sebydani írta:Emery out?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. november 28., csütörtök 23:00
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. november 28., csütörtök 20:09
Ezt én is linkeltem még szeptemberben az első meccsüknél azt hittem az akkor történt (szintén twitteren futottam bele), de ez tavalyi szezonban volt még.flori írta: https://twitter.com/Ifcxjxsh/status/1199797455082139649
Van Dijk belépője tegnap. Hír? Semmi. Ramos csinálja? Káosz.
HozzászólásSzerző: flori » 2019. november 28., csütörtök 19:59
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2019. november 24., vasárnap 17:10
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. november 24., vasárnap 16:02
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2019. november 24., vasárnap 15:53
Reallal csúnya szakítás volt a vége, de azért ért el szép sikereket is bukásnak nem nevezném. Chelseavel is sikerült bajnoknak lennie, egyedül a MU az ahol nem volt nagy siker, szóval az, hogy az utolsó pár állomásán megbukott az erős túlzás.wZoLee7 írta: Kar h onmagaban a nevekkel nem lehet nyerni semmit sem. Mou lejart mar, az utolso par allomasan kivetel nelkul megbukott, itt sem varok tole mast
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. november 24., vasárnap 15:06
Nemtudom, azért sokat számít egy ilyen kihagyás.Amíg klopp és guardiola egymást gyűrték ő pihengetett. Szerintem átgondolta a hibáit és fog valami nagyot alkotni.Persze tottenham viszonylatban. Mindenesetre hiányzott a futballból, mindig jómoka zsozé ténykedését nézni kivéve ha a te csapatodat égeti felwZoLee7 írta: Mou lejart mar, az utolso par allomasan kivetel nelkul megbukott, itt sem varok tole mast
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. november 24., vasárnap 14:55
Kar h onmagaban a nevekkel nem lehet nyerni semmit sem. Mou lejart mar, az utolso par allomasan kivetel nelkul megbukott, itt sem varok tole mastmocsok írta: Amúgy baszki szerintem nagyon fasza kis csapat lesz ez a spurs.
Középpályán megvannak a rombolok, szélén baromi gyors és ügyes szélsők. Közepén meg érkezik a hurrikán. Ennél ideálisabb csapat nem is létezhet mounak.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem