___Samy___ írta:
Azért azt ne felejtsük el, hogy a ZZ fele csapat híres a hirtelen fordulatokrol. Amilyen hirtelen jön a jo forma, olyan gyorsan el is száll. Sajnos nem lennék meglepve, ha a hétvégén nyogne a csapat keményen.
Szó nincs itt meg BL esélyekről. De biztató a dolog, azt meg kell hagyni.
Érteni vélem amit írtál, én annyit tennék ehhez hozzá, hogy véleményem szerint a csoportkör vége felé még egyetlen csapat sem rendelkezik objektíven kijelenthető esélyekkel. Ezt úgy értem, hogy a mutatott játék alapján a legutóbbi mérkőzésen szerintem esélyeshez méltóan játszottunk, ellenben pl. a Liverpool címvédőként sem tudta legyőzni a Napoli-t két mérkőzésen. Azt gondolom, ennek ellenére az emberek többsége a Liverpool-t előrébb tenné az esélyesek rangsorában jelenleg mint a Real Madridot. Ez már szubjektum kérdése.
A bajnoksággal kapcsolatban egyetértek, valamiért nekem mindig azt volt az érzésem hogy a ligameccseken nem tudja kihozni magából a maximumot a csapat, aztán hogy ez konkrétan a motiváció hiánya, vagy csupán az ellenfelek játékstílusából adódik, esetleg kifejezett edzői utasítás időnként a "takarék-láng" , ezt majd elmondják a hozzáértők.