Mi 9-ben a Snapdragon aktuális csúcs lapkája van (855), 6 GB is teljesen baráti, 128-as tárhely is bőven jó, árban meg világbajnok a telefon.Babinho írta: Vagy B opciónak szánnám a Xiaomi-t...
A mi9t-ről olvasgattam jókat azért, nem tudom ár/érték arányban ez hol fekszik 91e-ért. Tud e annyival többet a p30litenál, hogy megérje? Mert gondolom a p30 szintjén nincs.
Esetleg még MI9 117e-ért
Majdnem ugyanezeket tudja a Mi 9 SE, csak picit szerényebb procival és kamerákkal, viszont kompaktabb méretben. Nekem annak a dizájnja is jobban tetszik. Olcsóbb is azért vmivel. Most a Mi 9 szériával nem tudsz mellélőni nagyon, bár a Lite verziónak nem tudom mi értelme, amikor ott az SE. Ha tetszik a motorikus kamera, akkor 9T, én mondjuk nem vennék olyan telefont.
Ha minőségi tok van rajta, akkor a legtöbbnél szintbe kerül a kamerapúp._Bushido_ írta: És a mai telók többségénél lévő, a házból kidudorodó kamera lencsék nem zavaróak? nem sérülnek ezáltal könnyebben? Emiatt picit aggódok, hogy ilyesmi telót választanék - P30 LIte az amivel éppen szemezek.
Viszont mivel nagyon fontos a kamera, a Samsungokat se vetem el egyelőre.
Xiaomit nem merek venni, hiába 64 MPX-es a kamera. Fene tudja, hogy az milyen lehet élesben...
Xiaominál meg nyilván szeretnek dobálózni a számokkal. Mi 9 SE-nél 48 mpx-es a főkamera, de kb köszönőviszonyban sincs az iphone 11, 12mpx-es kamerájával. Ettől függetlenül szép képeket csinál. Szóval egy 64mpx Xiaomi sem fogja megváltani a világot, és közelébe se lesz a prémium telóknak, de bőven elfogadható szintet hoznak. Ha jó kamerát akarsz, akkor meg vagy kifizeted a prémium telók árát, vagy veszel egy normális fényképezőgépet. Alacsony árfekvésű telefonoknál mindig kompromisszum kérdés lesz a kamera.