?Kerlon írta: Thibaut COURTOIS

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. november 28., csütörtök 16:42
?Kerlon írta: Thibaut COURTOIS
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 28., csütörtök 15:30
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. november 28., csütörtök 15:21
Én is kint voltam a meccsen, ezen kívűl a kesztyűjét is odaadta egy szurkolónak.Tottinho írta: Nem tudom volt-e már, de Navas a meccs után és a Bernabéu![]()
HozzászólásSzerző: sander » 2019. november 27., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. november 27., szerda 19:20
HozzászólásSzerző: pluszegy » 2019. november 27., szerda 12:46
"Köci puci. Mehet helyette Militao." Legfőképp erre reagáltam, ez a Varane topicban szúrta ki a szemem tegnap este.h3x0r írta:Nem azert kell Militao kezdjen, mert Varane hibazott egyet, hanem mert 2 meccset hagyott ki osszesen az eddigi 18-bol, Ramos meg 1-et eltiltas miatt (meg egyszer pihent fel orat). Az egy dolog, hogy Casemiro folyamatosan jatszik, mert nincs kit berakjunk a helyere, de legalabb ott pihentessunk, ahol vannak minosegi cserek.pluszegy írta:Varane tanár volt az elmúlt meccseken, most egyet hibázik, már kezdjen Militao helyette.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. november 27., szerda 12:33
Nem azert kell Militao kezdjen, mert Varane hibazott egyet, hanem mert 2 meccset hagyott ki osszesen az eddigi 18-bol, Ramos meg 1-et eltiltas miatt (meg egyszer pihent fel orat). Az egy dolog, hogy Casemiro folyamatosan jatszik, mert nincs kit berakjunk a helyere, de legalabb ott pihentessunk, ahol vannak minosegi cserek.pluszegy írta:Varane tanár volt az elmúlt meccseken, most egyet hibázik, már kezdjen Militao helyette.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. november 27., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. november 27., szerda 12:16
Fekudt neki a psg vedok benazasa is, nem nagyon tudtak mit csinaljanak a letamadasainkkal, nalunk meg remekul mukodott a kp es a vedelem egyutt. Ramosek rendre jol leptek feljebb a passz savokbaJim írta:tegnap kifejezetten jó volt Iscodzsi91 írta: Isco egy szar élőben is.
gólokat is lőhetett volna![]()
rég láttunk tőle ilyen játékot
HozzászólásSzerző: oldmeesee » 2019. november 27., szerda 12:01
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. november 27., szerda 11:43
Persze, de Varane végig a labda felé nézett, nem láthatta sem Courtoist, sem azt, hogy érkezik-e mögötte valaki. Ha nem kiabált a belga, akkor jogosan próbált meg belekotorni, és így inkább a kapus hibája. Pont az a lényeg, hogy a védő tudtára adja, hogy nem kell tennie semmit, mert Ő látja szemben a játékkal, hogy az övé lesz és nincs veszély. Üvöltenie kell ilyenkor.Ha Varane nem ér hozzá a labdához, akkor az pont begurult volna Courtois kezébe, ez egyértelműen látszik a felvételeken. Üvölthetett volna, mint a sakál, akkor lehet nem ér bele a francia, de ha egyet kell választani, akkor itt nem a kapus hibázott.
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. november 27., szerda 10:58
tegnap kifejezetten jó volt Iscodzsi91 írta: Isco egy szar élőben is.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. november 27., szerda 10:46
Jár a neved! Teljesen egyetértekpluszegy írta: Ha Varane nem ér hozzá a labdához, akkor az pont begurult volna Courtois kezébe, ez egyértelműen látszik a felvételeken. Üvölthetett volna, mint a sakál, akkor lehet nem ér bele a francia, de ha egyet kell választani, akkor itt nem a kapus hibázott.
Elég komoly túlzásokba esik itt egy két ember a csapatot illetően. Varane tanár volt az elmúlt meccseken, most egyet hibázik, már kezdjen Militao helyette. Courtois világklasszis szintet hozott az elmúlt meccseken, most hibázik (?) egyet és már kapusgondjaink vannak. Valverde lement és ezért kaptunk két gólt.
Ezek a barokkos túlzások jellemzik ezt a fórumot általában, de egy ilyen meccs után, amikor lefocizzuk az ellenfelet, nem tudom mi értelme ilyeneket írogatni. Persze jobb lett volna nyerni, de ha ehhez hasonló játékot fog a csapat produkálni ezentúl a meccsek nagy részén, akkor azt hiszem hátradőlhetünk és megnyugodhatunk.
HozzászólásSzerző: pluszegy » 2019. november 27., szerda 10:21
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. november 27., szerda 9:48
Nem láttam sajnos a meccset, csak bővebb összefoglalót, úgyhogy nem tudom a belga mit csinált ezen kívül, de itt Ő az aki nagyobbat hibázott, hacsak nem kiabált és Varane ennek ellenére pöckölt bele.Az elsorol se tehet. Jon ki, varanenak vagy felkellett volna szabaditani vagy hagyni a kapusnak. De o belepockolt, bar en ot sem vennem elo. Ez benne van.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. november 27., szerda 9:35
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2019. november 27., szerda 9:10
Ez mar nagyon gaz szerintem hogy mindenrol courtois tehet. Tegnap mar azert is o volt a hibas mert a masodik golt nem szedte ki.dzsi91 írta: Élőben néztem.Hatalmas élmény volt megint.A Végén kicsit elkurtoáztuk a meccset de ez epic volt. Az egész produktum. Kezd összeállni minden, ez a valverde gyerek nagyon jókor robbant be. Psg makkolt, elég faszán megfogtuk a bappe-Neymar duot.
Kapusgondjaink vannak amit magunknak csináltunk
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. november 27., szerda 1:35
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 26., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2019. november 26., kedd 23:46
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem