Az elsorol se tehet. Jon ki, varanenak vagy felkellett volna szabaditani vagy hagyni a kapusnak. De o belepockolt, bar en ot sem vennem elo. Ez benne van.
Nem láttam sajnos a meccset, csak bővebb összefoglalót, úgyhogy nem tudom a belga mit csinált ezen kívül, de itt Ő az aki nagyobbat hibázott, hacsak nem kiabált és Varane ennek ellenére pöckölt bele.
A videó alapján inkább csak kimozdult, de ezt megyei serdülőben tanítják, hogy ilyenkor üvölt a kapus, hogy jó (ha már elindult, mindenképpen), és nem tisztel se istent se embert, a védő meg meneküljön az útjából.
Ettől függetlenül összekapta magát, jól teljesít mostanában, reméljük még tud javulni és jobban összecsiszolódni a védelemmel, akkor ezek is el fognak tűnni.
(Volt pár éve egy eset a környékünkön, ami ennek kapcsán jutott eszembe, de szorosan nem kapcsolódik ide; hosszú indítás, támadó sprintel, csínyes nagyon, de úgy érzi oda tud érni, kapus jön ki tizenhatoson belül, ugrik a labdáért, térd felhúzva és csatt. A támadónak sok törött borda, meg még egyéb elég komoly belső sérülések, több hét kórház. A kapus lapot sem kapott, mert ezt tanítják, kiszolgáltatott helyzetben magát védi, amikor felfelé nézve ugrik fel a labdáért. Szerencsére nem láttam, csak mesélték.)