Azert nehany tesztet lehet talalni neten._Bushido_ írta: Xiaomit nem merek venni, hiába 64 MPX-es a kamera. Fene tudja, hogy az milyen lehet élesben...

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. november 26., kedd 19:07
Azert nehany tesztet lehet talalni neten._Bushido_ írta: Xiaomit nem merek venni, hiába 64 MPX-es a kamera. Fene tudja, hogy az milyen lehet élesben...
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. november 26., kedd 19:01
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. november 22., péntek 14:36
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. november 22., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. november 22., péntek 13:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. november 22., péntek 13:26
A mi9 t prorol tudok nyilatkozni, van otthon egy sima 9t is de azt meg nem roffentettuk be. Nagyon gyors, nagyon szep, nekem a kek van, kiraly h adnak tokot is hozza. Az aksi sokaig birja, es villamgyorsan feltoltodik. Szerintem a kamera is teljesen rendben van, es kulon plusz h az elolapi kamera nem rontja a kepernyot mert a hazbol emelkedik kiBabinho írta: Ki mit választana?
- Samsung A50 - 60e
- Huawei P30lite - 67e
- Huawei P30 - 150e
- Xiaomi MI 9 lite - 81e
- Xiaomi MI 9 T - 91e
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2019. november 22., péntek 13:25
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. november 22., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 21., csütörtök 22:49
Az nagy móka voltSüti írta: Ha valaki valami jó 80-as tv akcióba belefut így feketepénteken, ne tartsa már magába... Kéne egy a hálóba, de nem ismerem a titkos black friday tv vásárló judo dobásokat mint R24.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. november 21., csütörtök 22:18
Hát nézd az emagot, edigitalt meg media marktotSüti írta: Ha valaki valami jó 80-as tv akcióba belefut így feketepénteken, ne tartsa már magába... Kéne egy a hálóba, de nem ismerem a titkos black friday tv vásárló judo dobásokat mint R24.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. november 21., csütörtök 22:03
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. november 21., csütörtök 21:15
Xiaomi Mi 9 SENika91127 írta:Mi lenne még ami jó vétel a közép-ársávban?
HozzászólásSzerző: megyerimarton » 2019. november 19., kedd 13:43
Szia, én ilyen ársávban a Google Pixel 3a-t, vagy a Pixel 3a XL-t választanám. Röviden: gyári sallangmentes android, min. 2 évig frissítik, gyors, remek kamera.Nika91127 írta: Hali!
Valakinek tapasztalata Samsung A70 ill Huawei P30 telefonokkal van-e?
Jelenleg egy iPhone 6S-em van, kezd haldokolni, lefagy, random újraindul, akksi katasztrófa. A 11-es iPhone rohadt drága.
Mi lenne még ami jó vétel a közép-ársávban?
Tanácsokat előre is köszi!
Bálint
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 19., kedd 11:33
Szia, talán még a Honor 20 és a Mi 9, ami ilyen áron mozog, de szerintem egyikkel sem járnál rosszul. Üzemidőben az A70 a legjobb, de ott a szoc tényleg középkategória (bár nagyon jó) a többinél felső kategória. Ha tudsz menj el aztán nyomkod meg őket, hogy neked melyik áll kézre jobban stb.Nika91127 írta: Hali!
Valakinek tapasztalata Samsung A70 ill Huawei P30 telefonokkal van-e?
Jelenleg egy iPhone 6S-em van, kezd haldokolni, lefagy, random újraindul, akksi katasztrófa. A 11-es iPhone rohadt drága.
Mi lenne még ami jó vétel a közép-ársávban?
Tanácsokat előre is köszi!
Bálint
HozzászólásSzerző: Victor » 2019. november 19., kedd 11:20
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2019. november 19., kedd 10:38
HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. november 16., szombat 21:05
HozzászólásSzerző: Victor » 2019. november 16., szombat 18:40
köszi a választ. pont ezen gondolkozom, de mire megjön (pláne, hogy közeledik a karácsony), addigra megőszülök, ráadásul ki se tudom cserélnivalszeg kontakthiba. én ebayen néznék billentyűzetet a géphez és kicserélnem. másik megoldás hogy veszel usb billt és így hasznalod
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. november 16., szombat 18:37
valszeg kontakthiba. én ebayen néznék billentyűzetet a géphez és kicserélnem. másik megoldás hogy veszel usb billt és így hasznalodVictor írta: Van egy Acer Aspire E5-571G típusú gépem, amelyen egyik napról a másikra pár betű elkezdte megadni magát. Ezek szinte egymás mellett vannak. Eleinte még ha hosszan és erősen nyomtam, akkor sikeres volt a bevitel (érdekes mód, ha az egyik jó lett, akkor a többi is), de pár mp múlva megint bedöglött, most azonban már teljesen megadták magukat. Az "a", "c", "x" és "f" betűk érintettek.
Ez a munkagépem, jó lenne helyrehozni.
Amit próbáltam:
-kitisztítani sűrített levegővel
-kipattintottam az érintett gombokat, de a gomb nélkül sem érzékelte őket (tehát mikor leszedtem a "fedelét a billentyűknek"
-kivenni az akksit
-törölni a drivert és újrarakni
-ütögetni az egészet![]()
-beállításoknál megnéztem a billentyűzet szűrést
Sosem ettem a gép közelében, sosem volt leöntve, sosem volt egyedül hagyva, mégis egyik napról a másikra ez történt.
Minden segítséget nagyon köszönök!![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. november 16., szombat 18:23
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem