nagy kár érte amúgy,igy szar meccs lesz.

HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 1., szerda 19:45
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 1., szerda 19:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 1., szerda 18:55
Nyilván igen,de hidd el,én nem vagyok feldobva hogy nyertünk tegnap :-)Ezzel itt is egyetértek, de ha választani kellene, azért inkább nyerjünk 3-1-re. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 1., szerda 17:53
0,77%.morientes írta:Azért érdekelne a barcelona szurkerek véleménye,hogy mennyi esélyt látnak az est folyamán,lehet e még ebből döntő,de nem a kincstári optimizmusra vagyok kiváncsi,meg a bejáratott klisékre,hogy "mindent megtesznek a fiuk" stb stb...hanem objektivan mennyi esélyt láttok még,vagy van-e egyáltalán...szerintetek...
Ezzel itt is egyetértek, de ha választani kellene, azért inkább nyerjünk 3-1-re.francois írta:az, meg hogy szépen bucsozzunk, csak egy bullshit maszlag, nekem tökmind1 h nyerünk 2-1-re vagy 0-2 lesz. 5 év mulva nalátok sem fog senki arra emlékezni h 2-0-ra megvertétek a dortmundot, mindenki fejében az lesz h kaptatok egy négyest az első meccsen
Vagy:francois írta:2. percben kiállitjak neuert, 11-es, belőjjük, aztán a 10. percben lövünk még egyet, majd a bájern szempontjából a lehető legrosszabkor a második félidő első percében jön a harmadik. aztán mikor megzavarodnak gyorsan verünk még kettőt és csá![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 1., szerda 17:25
Azért ez nem így működik.Addig tart a meccs míg a bíró le nem fújja.Addig minden benne van.Bukás,siker,menny és pokol.Ezért olyan izgalmas játék ez.igy nem érdemeltük meg,hogy 3 százas ziccert k*rtak el és 25 percen kivül majdnem lefociztak minket.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 1., szerda 17:21
Ezzel egyetértek. Mindenki azt fogja látni majd, hogy mekkora vereségbe futottunk bele és kiestünk, nem pedig azt, hogy na hát azért szépen búcsúztak el a BL- től.francois írta:az, meg hogy szépen bucsozzunk, csak egy bullshit maszlag, nekem tökmind1 h nyerünk 2-1-re vagy 0-2 lesz. 5 év mulva nalátok sem fog senki arra emlékezni h 2-0-ra megvertétek a dortmundot, mindenki fejében az lesz h kaptatok egy négyest az első meccsen
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 1., szerda 17:19
ez nem csak mentalitas kerdese. (de ez is nagyban befolyasol). Adottsag, a plussz ami meg hianyzik. De amig ilyen ketballabas jatekosok vannak(lesznek), addig csak olyan Chelseas BL-krol almodozhatunk.csibi írta:amíg a frusztráltság benne van a játékosban, sose fogja a tudását megmutatni. hatalmas ziccerek maradtak ki, ilyet nem lehet megengedni.
HozzászólásSzerző: francois » 2013. május 1., szerda 17:13
1%morientes írta:Azért érdekelne a barcelona szurkerek véleménye,hogy mennyi esélyt látnak az est folyamán,lehet e még ebből döntő,de nem a kincstári optimizmusra vagyok kiváncsi,meg a bejáratott klisékre,hogy "mindent megtesznek a fiuk" stb stb...hanem objektivan mennyi esélyt láttok még,vagy van-e egyáltalán...szerintetek...
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. május 1., szerda 17:09
HozzászólásSzerző: Zooler » 2013. május 1., szerda 17:01
Teljes mértékben egyet értek. Mindenki tudja, hogy nincs, HA a fociban, az meg már hogy a 3. évben esünk ki valami miatt, az már jelent valamit.flori írta:de hogy?
ha az elején belövi özil v higu és onnan lesz meg,akkor azt mondom oké.
igy nem érdemeltük meg,hogy 3 százas ziccert k*rtak el és 25 percen kivül majdnem lefociztak minket.
MEGINT.
Ezért kellenek olyan játékosok, akik ekkora tétnél nem remegnek meg, fejben ott vannak. Higu már sokadjára ásta el magát.. és Öziltől sem vagyok elájulva. Betonkezdő egész évben, nincs versenyhelyzetre kényszerítve..R.M.C.F írta:Hogy? 15 percig 2 x mentek ki a félpályán,3 x voltunk ajtó ablakban,amiből egy messi 2 minimum bever....azok a ziccerek pedig amit elértek,főleg azért lehettek,mert már nyíltabban kellett játszanunk,mivel az alap elképzelés nem jött be és kihagytuk a kihagyhatatlant is.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 1., szerda 16:51
Szerinted Balotellit annyira erdekelte volna, ha mi jutunk tovabb? Az az ember nagyban leszar mindent, nem hinnem, h erdekli a sajat fogadalmai.R.M.C.F írta:
de balotelli keserves fejére szívesen ránéztem volna a 88 percben,mellette meg a barátnőjére is.
Persze, CR-nek szebb csaja van. Meg gondolom kellemetlen helyzetbe hozta volna a feleseget is, csak hogy szerepelhessen.R.M.C.F írta: Ronaldo helyében vertem volna egyet.....3.....és a mez alatt egy balotelli hol van a csajod ? felirat ment volna ha én vagyok a pályán.....az biztos.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. május 1., szerda 16:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 1., szerda 16:32
flori írta:nagyon közel voltunk....nagyon.
de hogy?
ha az elején belövi özil v higu és onnan lesz meg,akkor azt mondom oké.
igy nem érdemeltük meg,hogy 3 százas ziccert k*rtak el és 25 percen kivül majdnem lefociztak minket.
MEGINT.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. május 1., szerda 16:27
nagyon közel voltunk....nagyon.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 1., szerda 16:24
lesliejr írta:Biztos, hogy nem elírás??
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 1., szerda 16:15
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 1., szerda 15:28
Varjal meg ezzel. Lehet, h Fabre fog kezdeni Buskec helyen. De pont en is ezen a velemennyen voltam, es erdekes a barcas kolegak is alatamasztanak ebben, h Song-al jobban jartatok volna a Bajern ellen(es talan meg Thiagoval Xavi helyen).Jester írta:
Végre kap egy kis esélyt Song is. Szerintem már az első meccsen is ő kellett volna.
Amúgy szerintem szép évek állnak előtte. Külsősként, ahogy mondtátok nem könnyű a Barca játékába beszállni és neki egészen jól megy.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. május 1., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. május 1., szerda 14:52
Egyszerűbb a klubbot okolni, kritizálni az Ő saját hibáiért...Ezt miért mondta? Nem eshet jól egy szurkolónak sem.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 1., szerda 14:51
Mert egy jellemtelen fickó. Belerúgni azokba, akik kiálltak mellette, a létesítménybe, amely mindent megadott neki és nem utolsó sorban a világ legjobban fizetett edzőjévé tette.lesliejr írta:Ezt miért mondta? Nem eshet jól egy szurkolónak sem.
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem