HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2019. november 24., vasárnap 17:10
Szerintem szakmailag sose volt vele különösebb gond, az MU-nál is relatív hogy mennyire bukott, nyert egy EL-t és egy Ligakupát, és a második szezonjában összejött a PL ezüst is, egy minimálisan jobb kerettel mint amivel most esélytelenek a dobogóra. Az emberekkel való kapcsolatai a gyenge pontja, mivel nagyon makacs és aki egyszer hátat fordít neki az elvágja magát örökre. (Nem mintha ZZ sokkal másabb lenne, csak felette ott ül Perez)
Amit én potenciális veszélynek érzek a Spursnél, az a már sokak által említett pénzköltés, most télen még nem csinál belőle problémát, de nyáron biztosan fog adni egy listát a kiszemeltjeiről és ha nem kap megfelelő embereket akkor onnan ismét előkerül a régi lemez, és ezzel fog takarózni ha nem jön az eredmény. Amennyiben Levy áldozni fog rá, akkor én reálisnak látom hogy top4be legyenek és hozzon egy korrekt menetelést a kupákban is.
A gond elsőkörben az lehet, ha idén hozott anyagból nem jön össze a BL, mert ez pénzügyileg is borítja a továbbiakat, szóval asszem most kell igazán bravúrt hoznia, és a következő szezon lehetne az egyszerűbb feladat, ha lesz miből erősíteni a saját elképzelései szerint.