Gondolom azért, mert nem valami veretes az idegenbeli mérlegünk.Remy írta: Barcára miért van 1.53-as odds ma? Tökutolsó Leganes ellen tolják, a kezdő alapján pedig szinte fullos. Bunda szag?

HozzászólásSzerző: MatyiG » 2019. november 23., szombat 12:44
Gondolom azért, mert nem valami veretes az idegenbeli mérlegünk.Remy írta: Barcára miért van 1.53-as odds ma? Tökutolsó Leganes ellen tolják, a kezdő alapján pedig szinte fullos. Bunda szag?
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. november 23., szombat 12:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 23., szombat 8:09
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. november 19., kedd 16:39
Jo ez tiszta sor, csak ha erre talalnak bizonyitekot veletlen az gyanitom letoltendo.istimester írta:Úgy, hogy gazdag vagy.RealMadridFanatic írta:És mit jelent illegális módon májat venni?
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. november 19., kedd 16:38
Úgy, hogy gazdag vagy.RealMadridFanatic írta:És mit jelent illegális módon májat venni?
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. november 19., kedd 14:42
HozzászólásSzerző: flori » 2019. november 19., kedd 14:35
Barto megbánta hogy májat vett Abidalnak, mert az elnökválasztáson mást támogatEzt leírni is kínos.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. november 19., kedd 13:52
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. november 19., kedd 13:42
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. november 19., kedd 7:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 19., kedd 7:31
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. november 14., csütörtök 22:29
győzni megyünk = megúszni 3 gól alattMadridom.hu írta:Ramos szerint egyértelműen a Barcának jobb az új időpont, de a kevesebb pihenő ellenére is győzni mennek majd a Nou Campba.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. november 13., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. november 13., szerda 22:57
kierkegaard a másik.'shutterisland írta: megneztem a taglistat kivancsisagbol, az elmult 2 evben regeltek kozul egyedul Fenoonak van meg a napi 1 atlag hsz-e, azert ez sokat elmond.
az aktiv mag nagy resze 6 eve itt van, ami azert komoly.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. november 13., szerda 22:00
En is meg anno 07 környékén regeltem 'Distára.reeed_ati írta:Az a 6 év valójában nem 6, mivel sokan voltunk már a madridistán is jóval korábban.. és ez igazából ugyanaz, csak a név változott, bár amikor azt kicsinálták, ott volt valami kettéválás is, aminek az okait annyira nem vágom..(Penamadridista)'shutterisland írta:
az aktiv mag nagy resze 6 eve itt van, ami azert komoly.[/color]
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. november 13., szerda 21:54
Az a 6 év valójában nem 6, mivel sokan voltunk már a madridistán is jóval korábban.. és ez igazából ugyanaz, csak a név változott, bár amikor azt kicsinálták, ott volt valami kettéválás is, aminek az okait annyira nem vágom..(Penamadridista)'shutterisland írta:
az aktiv mag nagy resze 6 eve itt van, ami azert komoly.[/color]
HozzászólásSzerző: ekissm » 2019. november 13., szerda 21:41
Steve írta:Gondolj bele ha még ennél is rondább élőben!ekissm írta:
Forumozas tipikusan a 90es kölykök és az öregebbek mokaja, ami az előző evtizedbol maradt ránk. Én nincs nap, hogy ne fussam át az itteni fórumot, van egy csomó prekoncepciom itteni arcokrol és valakikre racsodalkoznek, hogy nem úgy néznek ki előben, mint a kis képen. Pl R24 nem Benzema.![]()
![]()
Ez az előző évtizedből maradt ránk mondatoddal azt hiszem bevitted nekem a mai napra a kegyelemdöfést..![]()
Legalább mint ha a dinaszauruszokról beszélnénk..Madridista fórumozók= kihalóban lévő különösen veszélyeztett faj![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. november 13., szerda 21:02
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 13., szerda 20:45
Gondolj bele ha még ennél is rondább élőben!ekissm írta:Forumozas tipikusan a 90es kölykök és az öregebbek mokaja, ami az előző evtizedbol maradt ránk. Én nincs nap, hogy ne fussam át az itteni fórumot, van egy csomó prekoncepciom itteni arcokrol és valakikre racsodalkoznek, hogy nem úgy néznek ki előben, mint a kis képen. Pl R24 nem Benzema.Dupla D írta: Érdekes ez. A madridista fórumon 10 éve szerintem kb. 21-22 lehetett az átlagéletkor max. Új ember elvétve kezd el fórumozni, eléggé azonos a mag az akkorival, így most nem is hiszem, hogy sokan vannak 20 év alattiak itt. Az átlag tippre most 30 körül lehet. De egy szavazásos statisztikát szívesen megnéznék.
Érdekes ez amúgy, mennyire nem fórumoznak a tinik. Aztán lehet kiderül, hogy itt is tele vagyunk tinikkel, csak ők kevesebbet szólnak hozzá.![]()
HozzászólásSzerző: ekissm » 2019. november 13., szerda 20:39
Forumozas tipikusan a 90es kölykök és az öregebbek mokaja, ami az előző evtizedbol maradt ránk. Én nincs nap, hogy ne fussam át az itteni fórumot, van egy csomó prekoncepciom itteni arcokrol és valakikre racsodalkoznek, hogy nem úgy néznek ki előben, mint a kis képen. Pl R24 nem Benzema.Dupla D írta: Érdekes ez. A madridista fórumon 10 éve szerintem kb. 21-22 lehetett az átlagéletkor max. Új ember elvétve kezd el fórumozni, eléggé azonos a mag az akkorival, így most nem is hiszem, hogy sokan vannak 20 év alattiak itt. Az átlag tippre most 30 körül lehet. De egy szavazásos statisztikát szívesen megnéznék.
Érdekes ez amúgy, mennyire nem fórumoznak a tinik. Aztán lehet kiderül, hogy itt is tele vagyunk tinikkel, csak ők kevesebbet szólnak hozzá.![]()
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem