Mintha ezt irtad volna a Galatasaray es az Eibar ellleni meccsek elott is.Yazid írta: nagyon nagyon nehéz meccs lesz

2-0 Hazard duplaval.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2019. november 22., péntek 14:41
Mintha ezt irtad volna a Galatasaray es az Eibar ellleni meccsek elott is.Yazid írta: nagyon nagyon nehéz meccs lesz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. november 22., péntek 12:08
Miert kellene berakni? Miert vagyuk el a sajat jatekosunktol a lehetoseget, hogy eros csapat ellen lepjen palyara. Sosem ertettem, gol szerez? Nem az o hibaja, egyszeruen jobbnak kell lennunk es keszrealistahuni írta:Olyan nehéz belerakni a kölcsönszerződésbe hogy ellenünk nem játszhat?Odegaard: “Ha gólt szerzek a Real Madrid ellen, akkor nem fogok ünnepelni”![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. november 22., péntek 11:44
Mar szabalyellenesnek szamit egy ilyen kitetel.realistahuni írta:Olyan nehéz belerakni a kölcsönszerződésbe hogy ellenünk nem játszhat?Odegaard: “Ha gólt szerzek a Real Madrid ellen, akkor nem fogok ünnepelni”![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. november 22., péntek 11:41
Olyan nehéz belerakni a kölcsönszerződésbe hogy ellenünk nem játszhat?Odegaard: “Ha gólt szerzek a Real Madrid ellen, akkor nem fogok ünnepelni”
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. november 22., péntek 11:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 21., csütörtök 7:13
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. november 10., vasárnap 22:34
HozzászólásSzerző: Petr » 2019. november 10., vasárnap 11:21
sonic írta:Komoplyra forditva a szot, kik lehetnek majd a jeloltek?
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. november 10., vasárnap 11:04
Pique-t ilyen tv-s celebritykent tudom elkepzelni miutan szogre akasztotta a stoplist. Megasztar zsuri, musorvezeto, esetleg szakerto valami sport tv szintu csatornan.wZoLee7 írta:Pique meg nem all keszen az elnoki posztra
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. november 10., vasárnap 11:00
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. november 10., vasárnap 10:58
En lehet egy szinttel feljebb kezdenem el a takaritast. Ha jol emlekszek nemsokara elnokvalasztas leszBarcelonaban, es nem indulhat a jelenlegi elnok?MesQueUnClub írta:Az a baj, hogy tényleg jó lenne egy olyan edző, aki látványosabb felfogásban játszatná a csapatot, de én sajnos nem látom így év közben mégis ki lenne alkalmas váltás. De ez azért illik ide. https://i.redd.it/3dbmo86bjqx31.jpgcsababarca írta:
lélegeztetőgépen tartja a klubot.
sajnos.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. november 10., vasárnap 10:19
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. november 10., vasárnap 9:02
Most láttam a gólokat.'shutterisland írta: csak egy jo pontrugo.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. november 10., vasárnap 8:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 10., vasárnap 7:28
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. november 10., vasárnap 2:22
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2019. november 10., vasárnap 0:44
Az a baj, hogy tényleg jó lenne egy olyan edző, aki látványosabb felfogásban játszatná a csapatot, de én sajnos nem látom így év közben mégis ki lenne alkalmas váltás. De ez azért illik ide. https://i.redd.it/3dbmo86bjqx31.jpgcsababarca írta:BlancoMark írta: Imadom, hogy mindig amikor eppen kitennek Valverdet, akkor Messinek elkattan az agya es menti az edzo feneket.Messi
Valverde
lélegeztetőgépen tartja a klubot.
sajnos.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. november 9., szombat 23:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 9., szombat 23:26
mocsok írta: Ugye mikor anyu és apu testvérek..![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. november 9., szombat 23:24
Mondjuk csukd be a szemed és gondolj vissza arra melyik szezon végén voltál elégedett a csapatoddal messistől alázásostól mert laza 4-5 éve mindig állt valami a seggetekben, vagy egy bl címünk vagy egy bukott aranykupa vagy bármi.ArturoVidal írta: Mast nem vartam:D nem is nagyon tudnal felhozni mast
96-95![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem