ha a még játszó pár régi "öreg" visszavonul, nem tudom mi lesz

HozzászólásSzerző: Jim » 2019. november 21., csütörtök 16:58
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. november 21., csütörtök 15:36
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. november 21., csütörtök 14:27
Santi írta: Ahhoz képest viszont, hogy nálunk milyen kiemelt szerepe van a focinak és amennyi pénz megy bele ez elég szomorú, hogy nem tudunk felérni olyan országok szintjére sem, ahol csak sokadik dolog a foci.
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. november 21., csütörtök 13:34
BodnárRealMadridFanatic írta: Jobb oldalon nem is tudom mikor volt értelmes megoldásunk, Lovrencsics nálam jobb, mint az elődök.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. november 21., csütörtök 13:14
Eléggé szubjektív ez, összeveszni nem fogunk rajta.Santi írta: ...
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. november 21., csütörtök 12:19
Én úgy gondolom ha megnéznénk az általad írt játékosokat és a Wales elleni csapatot, majd elkezdenénk játékosonként, posztonként relációt tenni az akkori és a mostani játékosok közé, akkor simán nyernének a régiek, amiből nekem azt jelenti minőségibb keretünk volt, mint most.RealMadridFanatic írta: Mi számít múlt évtizednek?
...
Egyiken sem érzem azt a nagy minőségbeli fölényt a mostaniakhoz képest, sőt, kicsit sem érzem erősebb névsornak egyiket sem.
Ezek csak véletlenszerűen, tétmeccsekről beemelt csapatok, nem néztem utána eltiltásoknak, sérüléseknek.
HozzászólásSzerző: füst » 2019. november 21., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. november 21., csütörtök 11:46
HozzászólásSzerző: major » 2019. november 21., csütörtök 10:20
tehát akkor a konszenzus, hogy ugyan az a langyos fos mint volt csak bele lett pumpálva 1000+ milliárd ?:D Vagyis volt egy EB részvétel, mindenki döntse el megérte e.RealMadridFanatic írta: Mi számít múlt évtizednek?
2003:
Végh Zoltán, Urbán Flórián, Dragóner Attila, Juhár Tamás, Fehér Csaba, Lipcsei Péter, Lisztes Krisztián, Dárdai Pál, Lőw Zsolt, Szabics Imre, Kenesei Krisztián
cserék
39' » Gera Zoltán
78' » Böőr Zoltán
65' » Lendvai Miklós
2007-ből egy felállás:
Fülöp Márton, Szélesi Zoltán, Vaskó Tamás, Juhász Roland, Vanczák Vilmos, Vass Ádám, Tőzsér Dániel, Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs, Feczesin Róbert
cserék
72' » Csizmadia Csaba
90+1' » Halmosi Péter
88' » Filkor Attila
2010-ből:
Király Gábor, Lázár Pál, Juhász Roland, Lipták Zoltán, Laczkó Zsolt, Vadócz Krisztián, Elek Ákos, Koman Vladimir, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs, Rudolf Gergely
cserék
59' » Priskin Tamás
46' » Huszti Szabolcs
82' » Hajnal Tamás
Kicsit közelebbről, 2015:
Király Gábor, Fiola Attila, Guzmics Richárd, Kádár Tamás, Leandro de Almeida, Elek Ákos, Kalmár Zsolt, Németh Krisztián, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs, Szalai Ádám
cserék
23' » Nagy Ádám
89' » Vanczák Vilmos
68' » Priskin Tamás
Egyiken sem érzem azt a nagy minőségbeli fölényt a mostaniakhoz képest, sőt, kicsit sem érzem erősebb névsornak egyiket sem.
Ezek csak véletlenszerűen, tétmeccsekről beemelt csapatok, nem néztem utána eltiltásoknak, sérüléseknek.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. november 21., csütörtök 9:54
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. november 21., csütörtök 9:42
HozzászólásSzerző: füst » 2019. november 21., csütörtök 9:36
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. november 21., csütörtök 9:06
objektív mérőszámok alapján IS lehet vizsgálni a fejlődést.füst írta: Hát öregem, hogy ennek az összehasonlításnak mi értelme van azt szerintem te se tudod.
Ha már érvelsz, akkor ne hasonló szituációkat hozz, hanem a konkrét vitatémáról beszélj, mert minden hasonlat torzít.
Még mindig azt mondom, hogy nem lehet megállapítani csak a szerzett pontok száma alapján, hogy van-e fejlődés vagy sem.
De díjazom hogy neked ez sikerül.
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. november 21., csütörtök 8:48
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. november 21., csütörtök 8:03
HozzászólásSzerző: füst » 2019. november 21., csütörtök 7:47
Hát öregem, hogy ennek az összehasonlításnak mi értelme van azt szerintem te se tudod.Melyik a jobb teljesítmény a realnak?
95 pontot gyűjteni, de 4el lemaradni így is a bajnoki címről, van 82t de csak 2vel lemaradni?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 21., csütörtök 7:31
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. november 21., csütörtök 7:26
HozzászólásSzerző: füst » 2019. november 21., csütörtök 7:21
Örülök, én pedig ennek ellenére odaírom, hogy nem konzekvens az összehasonlítási alapod, mert nem mindegy hogy hány kalapból választanak csoportokat, nem mindegy hogy hány meccset játszunk, és ez alapján nem tudod alátámasztani az állításod, hogy nem feljődtünk semmit.Direkt oda írtam hogy hány meccs.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 21., csütörtök 7:09
Ezt úgy írod mintha máshol a világban nem lennének koklerek.Marky írta: ameddig a komplett vezetoseg forditva ul a lovon es az epitoipar pumpalasa az elsodleges feladat, addig nem lesz hosszutavon semmilyen valtozas. lathato, hogy az elvileg nemetorszagban tanult hajnal is micsoda blodsegeket tud osszehordani, felrebeszel, simul. ezt a rendszerszintu problemat a komplett tarsadalom termelte ki, mert ez a hozzaallas ott van a munkahelyeken is. hany kivitelezo keptelen lecsempezni normalisan egy furdoszobat, berakni egy zuhanykabint, a hivatasos soforok kozott rengeteg a kozveszelyes vadallat... ez a leszarom-beletorodok stilus ott van mindenhol es ezt csak nagyon szeleskoru oktatasi reformokkal lehetne megvaltoztatni evtizedek alatt, ahol
az ertelmes parbeszed es vitakultura helyet kapna.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem