Én úgy gondolom ha megnéznénk az általad írt játékosokat és a Wales elleni csapatot, majd elkezdenénk játékosonként, posztonként relációt tenni az akkori és a mostani játékosok közé, akkor simán nyernének a régiek, amiből nekem azt jelenti minőségibb keretünk volt, mint most.RealMadridFanatic írta: Mi számít múlt évtizednek?
...
Egyiken sem érzem azt a nagy minőségbeli fölényt a mostaniakhoz képest, sőt, kicsit sem érzem erősebb névsornak egyiket sem.
Ezek csak véletlenszerűen, tétmeccsekről beemelt csapatok, nem néztem utána eltiltásoknak, sérüléseknek.
Kapus poszton ki lehet tenni az egyenlőség jelet. Szerintem ezen a poszton mindig megvoltunk, Sáfártól kezdve, Baboson és Királyon át, Fülöpig és Gulácsiig, mind jó kapusok voltak.
Védőknél az Anderletchtes Juhász egyértelműen beférne, a maiból pedig Orbán vita nélkül. Bal szélen bárki veri a régiek közül Nagy Zsoltot, még az ólomlábú Vanczák is. Jobboson a döntés nehezebb, de Lovrencsics a válogatottban eddig még nem sok mindent mutattot, abból, amit a Fradiban már láttunk tőle, hogy tud, így nálam itt is a régiek nyernének.
Középpályán a prime Gera, Hajnal, Huszti, Dárdai bármelyike ütné Nagy Ádiékat flawless.
Csatársorban Szabics/Kenesei/Torghelle vs. Szalai/Priskin/Némó, nehéz döntés, de ha ezt megadom Szalaiéknak még akkoris kevés.
Nem azt mondom, hogy mérföldekkel jobb játékosaink voltak akkor, de szerintem egyértelműen minőségibb volt, mégis gyenge eredményeket értek el és ezt én még mindig a kapitány számlájára tudnám írni. Matthäus meg Várhidi vagy Koeman nem egy Dárdai vagy Rossi. A legnagyobb különbséget itt érzem.