Bmeg komolyan. Sallai mögüli kamera mutatja a helyzetet.
Full lasan legurul elé a labda, rákészül és ótvar gyengén belelövi a kapusba.

Nincs ha..de ha ez bement volna.

HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 19., kedd 21:42
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. november 19., kedd 21:41
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. november 19., kedd 21:39
Épp ezaz, hogy semmi küzdeni akarást sem látni rajtuk. A horvátok elleni bravúr alkalmával mentek becsülettel, küzdöttek, hajtottak, az nagyon szép volt. Azóta nyoma nincs ennek. Rutinból behúztuk a 2 kötelezőt.Steve írta:De áruld már el, hogy akkor mégis mi a f@szt mondjanak?!LiamGallagher írta:
K.
Semmi hiszti nincs ebben, nem várok én el ezektől semmit. Ezeket a szar dumákat kéne már abbahagyni, hogy na majd most megmutatjuk.
Ha kimennek feltett kezekkel az a baj. Ha azt mondanák gyengébb csapat vagyunk az lenne a baj, hogy kishitűek.
Menni kell, önbizalommal a tudás maximumát kihozni, aztán az elég lesz egy szorosabb vereségre rossz esetben.Ha valami szerencse jönne, meglepetés.
Küzdeniük igenis kell és teszik is, de ennyit tudnak.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 19., kedd 21:36
De áruld már el, hogy akkor mégis mi a f@szt mondjanak?!LiamGallagher írta:K.istimester írta:Akkor engedd el.
Semmi hiszti nincs ebben, nem várok én el ezektől semmit. Ezeket a szar dumákat kéne már abbahagyni, hogy na majd most megmutatjuk.BlancoMark írta:
De miert, realitas hogy Walest megverjuk? Bem ertem ezt a hisztit, azt hozzuk amire prognosztizalva vagyunk minden szempontbol. Szep teljesitmeny, hogy egyaltalan meg van eselyunk kijutni az utolso forduloban.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. november 19., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. november 19., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. november 19., kedd 21:36
A küzdeni akarást nem látom rajtuk, ezzel van a baj.Steve írta:Ja ez ilyen klasszikus hozzászólás volt.LiamGallagher írta: Imádom amúgy, hogy minden egyes meccs előtt megy a duma, hogy "Na majd most, nagyon együtt vagyunk, megfogjuk csinálni, a szurkolók velünk vannak" Blablabla..., és az esetek 98%-ban szopunk.Ideje elengedni ezt a válogatott témát.
![]()
Mi a franc baj van azzal, ha azt mondják együtt vannak. Küzdöttek is, voltak is szép meccsek, eredmények.
Ha összehasonlított a korábbi évek csapataival a mostanit, ég és föld.
Végig kell szenvedni a mait és lesz, ami lesz. De bántani őket nem kell.
Azért Sallai helyett bejöhetne valaki, aki tud focizni, labdát levenni, passzolni.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. november 19., kedd 21:35
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. november 19., kedd 21:33
azért itt tegyél ezek közé egy "vagy"-ot, mert ilyen magyar játékos nincs.Steve írta:
Azért Sallai helyett bejöhetne valaki, aki tud focizni, labdát levenni, passzolni.
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 19., kedd 21:31
Ja ez ilyen klasszikus hozzászólás volt.LiamGallagher írta: Imádom amúgy, hogy minden egyes meccs előtt megy a duma, hogy "Na majd most, nagyon együtt vagyunk, megfogjuk csinálni, a szurkolók velünk vannak" Blablabla..., és az esetek 98%-ban szopunk.Ideje elengedni ezt a válogatott témát.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. november 19., kedd 21:30
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. november 19., kedd 21:30
Hát esélyesek biztos nem vagyunk, de azt garantálom, hogy Orbánnal nincs ez a gól. Azt Lang és az NB1-es csúnyán összehozta.BlancoMark írta: De miert, realitas hogy Walest megverjuk? Bem ertem ezt a hisztit, azt hozzuk amire prognosztizalva vagyunk minden szempontbol. Szep teljesitmeny, hogy egyaltalan meg van eselyunk kijutni az utolso forduloban.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. november 19., kedd 21:29
K.istimester írta:Akkor engedd el.
Semmi hiszti nincs ebben, nem várok én el ezektől semmit. Ezeket a szar dumákat kéne már abbahagyni, hogy na majd most megmutatjuk.BlancoMark írta:De miert, realitas hogy Walest megverjuk? Bem ertem ezt a hisztit, azt hozzuk amire prognosztizalva vagyunk minden szempontbol. Szep teljesitmeny, hogy egyaltalan meg van eselyunk kijutni az utolso forduloban.LiamGallagher írta: Imádom amúgy, hogy minden egyes meccs előtt megy a duma, hogy "Na majd most, nagyon együtt vagyunk, megfogjuk csinálni, a szurkolók velünk vannak" Blablabla..., és az esetek 98%-ban szopunk.Ideje elengedni ezt a válogatott témát.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. november 19., kedd 21:27
Én ezt imádom, amikor jönnek az ehhez hasonló hozzászólások, mert nem 2-0 ide.LiamGallagher írta: Imádom amúgy, hogy minden egyes meccs előtt megy a duma, hogy "Na majd most, nagyon együtt vagyunk, megfogjuk csinálni, a szurkolók velünk vannak" Blablabla..., és az esetek 98%-ban szopunk.Ideje elengedni ezt a válogatott témát.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. november 19., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. november 19., kedd 21:25
De miert, realitas hogy Walest megverjuk? Bem ertem ezt a hisztit, azt hozzuk amire prognosztizalva vagyunk minden szempontbol. Szep teljesitmeny, hogy egyaltalan meg van eselyunk kijutni az utolso forduloban.LiamGallagher írta: Imádom amúgy, hogy minden egyes meccs előtt megy a duma, hogy "Na majd most, nagyon együtt vagyunk, megfogjuk csinálni, a szurkolók velünk vannak" Blablabla..., és az esetek 98%-ban szopunk.Ideje elengedni ezt a válogatott témát.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2019. november 19., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 19., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. november 19., kedd 21:22
ráugrott a védőre, semmi nem volt.Steve írta: Labda rég nem volt ott, amikor Szoboszlait felrúgták??!
Nagyon nem tűnt elsőre 11-nek, de a visszajátszás után elgondolkodtam.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem