Valószínűleg senkinek nem tűnt fel,hogy cselesen a felhasználó nevembe rejtettem a születési évemet ezért
Sziazsztok. Dzsí vagyok.28 éves lettem a héten. A párizsi döntővel kezdtem,beleszerettem Raúl góljába és az egész csapatba. Jobban követni a csapatot 2002től tudtam akkor lett sport tv-nk addig teletext meg amit az m1 adott. Zidane góljánál mer elég nagy ultra voltam.
Madridistát 2003-2004es szezon környékén fedeztem fel. A fórumot szerintem 2-3 évre rá. Azt,hogy mikor kezdtem el fórumozni nem tudom már valamikor a nagybevásárlás előtt max 1-2 évvel a többi már történelem mind itt mind az eurobarszán híresség lettem és a prime korszakomban rengetegen bombáztak rajongói levelekkel. Volt aki csak azért regisztrált be a fórumra,hogy írhasson nekem szerelmes levelet. Mind meghaltak kijevben
Egyszer lettem kitiltva a 11-2-3 év alatt mert felbasztatok,hogy bántottátok a csapatot és nem hittetek nekem,hogy bl-t nyerünk.Asszem 3hónap letöltendőt kaptam 2016 tavaszán. Senki nem kért tőlem bocsánatot azóta sem.
Kedvenc fórumozóm R24, nem azért mert zöld a neve,hanem mert az igazságosság a kenyere.

de tényleg faszán szűrtétek az embereket.
Akik hiányoznak: Rmcf hehe és fosi.
Amiben fejlődhetnénk: automata hibajavító elclasssicorol clasicora.
Amúgy nagyon durva,hogy nincs 20 év alatti a fórumon. Nem lesz minőségi pótlásunk ha visszavonulunk, ami a facebook csoportokban megy borzalmas. Nem értenek egyáltalán a futballhoz és a Real Madridhoz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams