Nekem fosi hiányzik, az a szelíd lírai alkata mindig meghatott.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. november 14., csütörtök 16:53
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. november 14., csütörtök 16:40
Igen!!!BlancoMark írta:Tibi88. Es altalaban az F1-es topicban volt foleg aktiv.Babinho írta: Bárcsak tudnánk böngészni azon a fórumon...mik voltak ott.
Rengeteg jó arc volt ott, soknak már nem emlékszem a user nevére sem.
Volt egy srác Tivadarnak hívták...dehogy ez is volt e a user neve nemtudom. elég aktív volt egy időben. jó arc volt. Talán pécsi volt.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. november 14., csütörtök 16:38
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. november 14., csütörtök 16:25
Özilt akartál írni szerintem.Kerlon írta: Én 2006-ban reggeltem először a distára és még nem Kerlon név égisze alatt űztem a dolgot. 14 voltam és túl sok köszönet nem lehetett a tevékenységembe, valamint nem is fórumoztam annyit.
Aztán nem tudom, hogy mikor volt a nagy átalakulás.Többszörösen sittes tevékenység van mögöttem (hála realistahuninak pl
![]()
), de gondolom a nagy pofám miatt úgyse kell ezt taglalnom.
Amúgy most leszek 27 majd decemberben, sőt az élet elintézte, hogy El Classicot kapok ajándékba, remélem a fiúk tesznek róla, hogy öröm és bódótá legyen.![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2019. november 14., csütörtök 16:18
Egyik legszebb hsz a fórumon evör..Faust írta: Visszaterve rmcf tenyleg hianyzik. Neha hehe is. Dzsi olyan mint kettejuk szerelemgyermeke, csak mindket feltol a rossz dolgokat orokolte.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 14., csütörtök 16:09
Faust írta: Visszaterve rmcf tenyleg hianyzik. Neha hehe is. Dzsi olyan mint kettejuk szerelemgyermeke, csak mindket feltol a rossz dolgokat orokolte.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. november 14., csütörtök 15:35
Biztos olvas attól még.BlancoMark írta: Szerintem hehe már rég visszajöhetett volna ha akart volna, mert ha jól rémlik Zidane visszatérését már nem élte meg. Szóval a fél éves tiltás már letelt.![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. november 14., csütörtök 15:22
BazmegFaust írta:danomics.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. november 14., csütörtök 15:08
HozzászólásSzerző: ekissm » 2019. november 14., csütörtök 15:03
Hehet talán azért basztak ki mert arabozta a Benzemat nem épp kozepiskolasfokon.'shutterisland írta: annyira nem kovettem az esemenyeket, hehevel es R.M.C.F-el mi lett ?
sok regi arc eltunt, igy kapasbol akiket nem nagyon latok irkalni, azok Press, raulreal, bbeno, sentry, GT, sucre, Vanilla Sky, de MyStiQ-et se nagyon.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. november 14., csütörtök 14:44
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. november 14., csütörtök 14:03
Tibi88. Es altalaban az F1-es topicban volt foleg aktiv.Babinho írta: Bárcsak tudnánk böngészni azon a fórumon...mik voltak ott.
Rengeteg jó arc volt ott, soknak már nem emlékszem a user nevére sem.
Volt egy srác Tivadarnak hívták...dehogy ez is volt e a user neve nemtudom. elég aktív volt egy időben. jó arc volt. Talán pécsi volt.
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. november 14., csütörtök 13:58
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. november 14., csütörtök 13:56
HozzászólásSzerző: ekissm » 2019. november 14., csütörtök 13:41
Ha Rodrygo mesterhármast lő a klasszikuson, akkor Hehét vissza lehetne engedniRealMadridFanatic írta: 32. Madridistán indult, azóta is tart a szerelem.![]()
Csak a fránya felnövés, munka... Meg persze a gyerkőccel töltöm a délutánokat, de ugyanúgy olvasok mindent. A hsz-t meg korábban sem termeltem ipari mennyiségben.
CS0kival mi lett? Most, hogy mondjátok hiányoznak az objektív meglátásai, értelmes tag volt.
Hehe üde színfolt volt, meg azért jól látott dolgokat, csak néha túltolta. RMCF meg legenda lett itt, kár, hogy a végére besokallt és kicsit már mártírkodott is.
A régiek közül még Prince is jó arc volt, mintha lett volna itt egy ideig, de Ő azt hiszem Penára ment.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. november 14., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. november 14., csütörtök 13:04
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. november 14., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: ferni » 2019. november 14., csütörtök 12:54
Gago fogja Messit az El Clásico-n, mert hogy ő is argentín...Realista24 írta:Ő hát...nem is értem miért engedtük újraSierra írta: Amugy a 2008ban megujult madridista tenyleg nagyon modern volt, sztem a mai napig megallna a helyet az a designde az is erdekes, milyen arcok voltak. Volt tenyleg a nagypofaju Roberto Carlos, vagy RaulReal
de Raisent se kell bemutatni. Amugy o veletlenul nem Bushido itt? Mert arra emlekszem h Bushido az egyik kedvence volt regen, en az iras stilus is hasonlit ra
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 14., csütörtök 12:51
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem