Raúl hozott engem is a Realhoz: 98-as VB-s kapásgólja Nigéria ellen indította el a lavinát.
Aztán amit leművelt a Valencia ellen a Bl döntőben 2000-ben...

Ezt az első kettő TV-s emléket róla sose fogom elfelejteni.

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2019. november 14., csütörtök 12:26
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. november 14., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2019. november 14., csütörtök 11:39
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. november 14., csütörtök 11:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. november 14., csütörtök 11:26
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. november 14., csütörtök 11:13
Szerintem már végig sem tudnak nézni egy félidőt, úgy hogy ne menjenek legalább kétszer pisilni.ziro4vr írta: Ennyi vén tatát, mint itt a fórumon.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 14., csütörtök 10:47
Több tiszteletet kis taknyos.ziro4vr írta: Ennyi vén tatát, mint itt a fórumon.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. november 14., csütörtök 10:42
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. november 14., csütörtök 10:41
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. november 14., csütörtök 10:30
real_funghiCsabi írta:ez most meglepett. ki a bátyád?Santi írta: de a bátyám miatt (aki modként majd adminként a szerkesztőség tagja volt hosszú ideig), kb képben voltam a dolgokkal. Zárt fórumról is tudtam, de nem engedett belenézni a köcsög.![]()
Ja 30 leszek én is.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. november 14., csütörtök 10:24
ez most meglepett. ki a bátyád?Santi írta: de a bátyám miatt (aki modként majd adminként a szerkesztőség tagja volt hosszú ideig), kb képben voltam a dolgokkal. Zárt fórumról is tudtam, de nem engedett belenézni a köcsög.![]()
Ja 30 leszek én is.![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2019. november 14., csütörtök 10:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 14., csütörtök 10:03
Ő hát...nem is értem miért engedtük újraSierra írta: Amugy a 2008ban megujult madridista tenyleg nagyon modern volt, sztem a mai napig megallna a helyet az a designde az is erdekes, milyen arcok voltak. Volt tenyleg a nagypofaju Roberto Carlos, vagy RaulReal
de Raisent se kell bemutatni. Amugy o veletlenul nem Bushido itt? Mert arra emlekszem h Bushido az egyik kedvence volt regen, en az iras stilus is hasonlit ra
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. november 14., csütörtök 9:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2019. november 14., csütörtök 9:51
HozzászólásSzerző: Tádám » 2019. november 14., csütörtök 9:24
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. november 14., csütörtök 9:16
Ja, úgy írják, hogy bódottá!!Kerlon írta: Amúgy most leszek 27 majd decemberben, sőt az élet elintézte, hogy El Classicot kapok ajándékba, remélem a fiúk tesznek róla, hogy öröm és bódótá legyen.![]()
Akkor tanuld meg leirni rendesen![]()
bocs, auto correct
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 14., csütörtök 9:09
Az igen.tcskhun írta:kiserik írta: 37, de látom van idősebb(vagy csak valaki félre nyomott
)
44. életévem taposom,a madridista forum után egybőlide vezetett utam,
85-ös UEFA kupadöntő óta szurkolok a Fehér Balettnek![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 14., csütörtök 8:58
bocs, auto correctRealista24 írta:Akkor tanuld meg leirni rendesenKerlon írta: Én 2006-ban reggeltem először a distára és még nem Kerlon név égisze alatt űztem a dolgot. 14 voltam és túl sok köszönet nem lehetett a tevékenységembe, valamint nem is fórumoztam annyit.
Aztán nem tudom, hogy mikor volt a nagy átalakulás.Többszörösen sittes tevékenység van mögöttem (hála realistahuninak pl
![]()
), de gondolom a nagy pofám miatt úgyse kell ezt taglalnom.
Amúgy most leszek 27 majd decemberben, sőt az élet elintézte, hogy El Classicot kapok ajándékba, remélem a fiúk tesznek róla, hogy öröm és bódótá legyen.![]()
![]()
Mindig is nagy becsben tartottam a rajongóimat!Süti írta:Vannak dolgok, amik nem változnak.Kerlon írta: Én 2006-ban reggeltem először a distára és még nem Kerlon név égisze alatt űztem a dolgot. 14 voltam és túl sok köszönet nem lehetett a tevékenységembe, valamint nem is fórumoztam annyit.
![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2019. november 14., csütörtök 8:54
kiserik írta: 37, de látom van idősebb(vagy csak valaki félre nyomott
)
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem