Ja 30 leszek én is.

HozzászólásSzerző: Santi » 2019. november 14., csütörtök 8:38
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. november 14., csütörtök 8:30
Vannak dolgok, amik nem változnak.Kerlon írta: Én 2006-ban reggeltem először a distára és még nem Kerlon név égisze alatt űztem a dolgot. 14 voltam és túl sok köszönet nem lehetett a tevékenységembe, valamint nem is fórumoztam annyit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 14., csütörtök 7:59
Akkor tanuld meg leirni rendesenKerlon írta: Én 2006-ban reggeltem először a distára és még nem Kerlon név égisze alatt űztem a dolgot. 14 voltam és túl sok köszönet nem lehetett a tevékenységembe, valamint nem is fórumoztam annyit.
Aztán nem tudom, hogy mikor volt a nagy átalakulás.Többszörösen sittes tevékenység van mögöttem (hála realistahuninak pl
![]()
), de gondolom a nagy pofám miatt úgyse kell ezt taglalnom.
Amúgy most leszek 27 majd decemberben, sőt az élet elintézte, hogy El Classicot kapok ajándékba, remélem a fiúk tesznek róla, hogy öröm és bódótá legyen.![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2019. november 14., csütörtök 7:58
Szintén madridistán (valamelyik nyári szünetben 2006-7 lehetett) kezdtem kvázi 0 aktivitással, szintén 30 leszek nemsokára.Toti írta: én a pontos dátumot vagy évet nemtudom, h mikor kezdtem, de azt tudom, h a madridistán és 30 vagyok bazdm![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 14., csütörtök 7:36
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. november 14., csütörtök 7:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 14., csütörtök 6:09
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. november 13., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: ferni » 2019. november 13., szerda 23:36
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. november 13., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. november 13., szerda 23:28
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. november 13., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 13., szerda 23:23
Óriási.Csabi írta:jaja, 17 évesen kezdtem a distán kb. amúgymeg: https://web.archive.org/web/20031202045 ... idista.hu/Steve írta: Akkor kb egyszerre kezdhettünk.Te ugye 3 évvel fiatalabb is vagy, mint én.Pedig én azt éreztem, hogy én milyen fiatalon kezdtem el ezt anno..neked -3 év akkor.![]()
A honlap kinézetre én is emlékszem.Elég basic volt, ja. Aztán élénken megmaradt bennem a sötét lilás dizájnra váltás. Szupermodernnek éreztem akkor.![]()
COMIC SANS. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
pl. mocsok. ezekre gondolsz?Babinho írta: A CS partykba ki volt benne? Az ment egy jó ideig![]()
![]()
sírvaröhögtem. mondjuk akkor nem, mikor történt, de utána.
De ki volt még a “zártban”, aki ma még aktív?Faust írta: “Van rejtett fórum?”
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. november 13., szerda 23:14
jaja, 17 évesen kezdtem a distán kb. amúgymeg: https://web.archive.org/web/20031202045 ... idista.hu/Steve írta: Akkor kb egyszerre kezdhettünk.Te ugye 3 évvel fiatalabb is vagy, mint én.Pedig én azt éreztem, hogy én milyen fiatalon kezdtem el ezt anno..neked -3 év akkor.![]()
A honlap kinézetre én is emlékszem.Elég basic volt, ja. Aztán élénken megmaradt bennem a sötét lilás dizájnra váltás. Szupermodernnek éreztem akkor.![]()
pl. mocsok. ezekre gondolsz?Babinho írta: A CS partykba ki volt benne? Az ment egy jó ideig
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 13., szerda 23:06
Akkor kb egyszerre kezdhettünk.Te ugye 3 évvel fiatalabb is vagy, mint én.Pedig én azt éreztem, hogy én milyen fiatalon kezdtem el ezt anno..neked -3 év akkor.Csabi írta: 32.
a dista 03-ban indult. a fórum is valahogy úgy, ha nem is egyből, de nemsokára. ilyen fehér/kék(lila?) szerű nagyon basic volt.az emlékeim már elég homályosak, de talán 05-ben regisztráltam. az biztos, hogy 07-ben (gimis éveimben kezdtem) már szerkesztő voltam, és talán én vagyok a legrégebbi szerkesztő (jó, 2 éve nem írtam már cikket, senki nem kérdezte
![]()
) a jelenlegiek közül. tehát saccperkábé 14 éve vagyok jelen.
ja és btw, fun fact, ha jól emlékszem én kezdeményeztem gergővel az egyeztetéseket annó, hogy legyen vendégszerkesztő a madridistán a más szemmel nevű rovatban (aki akkor még a madridom blogot vezette). az pedig tuti, hogy az én fejemből pattant ki a madridistaToMadridom ötlet, amikor megkaptuk a hátunkba a kést telegatyától. arra is emlékszek, hogy gyakorlatilag rekordidő alatt hoztuk össze az új oldalat. hála (főleg) gergőnek.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2019. november 13., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 13., szerda 22:51
De most komolyan ez is egy probléma..Realista24 írta: Gyereket lassan be kell regelnem, hogy aztán kitilthassam. Olvas, ír és persze jobban ért a focihoz mint én.![]()
HozzászólásSzerző: ekissm » 2019. november 13., szerda 22:50
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem