Sziasztok!
Olvasgatni át szoktam jönni, most ehhez a témához beregisztrálok, aztán meglátjuk lesz-e tovább
Tényleg elég nagy a visszaesés, erről szerintem elsősorban a játék képe tehet. Én még tavaly is voltam annyira perverz, hogyha szombat este kocsmába kellett menni valami szülinapra, akkor is telóról néztem a meccset. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy az elmúlt 2 szezonból hány meccs után álltam fel úgy, hogy ezért volt értelme leülni. Ezen a héten jutottam el odáig, hogy ráértem volna meccset nézni, de inkább beraktam helyette egy filmet (igaz, az utolsó 10 percet megnéztem

).
Elképesztően fárasztó, és teljesen ugyanolyan az összes meccs, a kezdőt és a cseréket tavaly 100%-ig meg lehetett jósolni, idén a sérülések miatt a támadószekciót már nem annyira könnyű megtippelni, de ha mindenki egészséges, akkor csak annyi a kérdés, hogy a Vidal-Busi kettős közül ki kezd és ki áll be csereként a 60. percben.
A másik ami sokat nyom a latba, az akármilyen elcsépelt is, az elnökség munkája. Eltiltás az átigazolásoktól, előző elnök évekig börtön-közelben, nem túl szép igazolások (Malcom), meg ez az egész Griezmann-ügy a videókkal, kivásárlási árral, mindennel. És szerintem tuti van valami simli a háttérben, fel nem fogom, hogy hogy jön ki minden évben a rekordbevétel, amikor a játék nézhetetlen, mindig van valami átigazolási balhé, és 4 éve csak magunkat égetjük a nemzetközi porondon.
Épp ezért nem értek egyet dzsi91-gyel, a többség nem a klubot rühelli, hanem a vezetőséget.
És a harmadik ok az tényleg a különböző facebook-oldalak és csoportok, bár az ottani színvonaltól az ég mentsen meg. Biztos van jó is, de én akárhányat láttam borzalmas volt.
Az esetleges hülyékkel szerintem nem állunk rosszabbul, mint bármelyik másik fórum, illetve a jelenlegi pörgéshez képest a moderátorok tevékenysége is megfelel.