Parancsolj.kierkegaard írta:link plz

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2019. november 15., péntek 19:51
Parancsolj.kierkegaard írta:link plz
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. november 15., péntek 19:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. november 15., péntek 17:33
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2019. november 10., vasárnap 0:07
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. november 9., szombat 23:53
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2019. november 9., szombat 23:41
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. november 9., szombat 23:26
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2019. november 9., szombat 22:28
HozzászólásSzerző: poronty » 2019. november 9., szombat 22:12
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2019. november 9., szombat 21:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. november 4., hétfő 9:35
HozzászólásSzerző: ferni » 2019. november 4., hétfő 8:36
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. november 1., péntek 20:01
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2019. november 1., péntek 1:23
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. október 25., péntek 9:49
Gyanús, de érthető hogy ezt a Girot nem hagyja ki. Egyébként a könyvében leírja, hogy a Tinkoffos váltás után egyértelműen azért ment a Borához, mert teljesen szabad kezet kapott, minden téren. Kereste a QS, akkr BMC, stb. Úgyhogy nem hiszem hogy nagyon beleszóltak. Ennyire "hazai" nagy versenye pedig többet nem lesz, szép gesztus ez a szlovák fanoknak, mi meg örülhetünk, mert 2x akkora figyelmet kapunk.wZoLee7 írta:
Mondjuk engem érdekelne miben állapodtak meg a Boraval. Sagan a csapat arca, és az is biztos, hogy a csapatnak még mindig a Tour az első. Két 3 hetest letolni teljes erőbedobással nem lehet, neki biztos nem, a hegyeket túl kell élni valahogy.
Én leginkább azt tudom elképzelni, hogy nem viszi végig a girot, első hetet, tol rajta egy felkészülést a Tourra.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. október 24., csütörtök 21:34
Szerintem is valami hasonló lesz.wZoLee7 írta:Mondjuk engem érdekelne miben állapodtak meg a Boraval. Sagan a csapat arca, és az is biztos, hogy a csapatnak még mindig a Tour az első. Két 3 hetest letolni teljes erőbedobással nem lehet, neki biztos nem, a hegyeket túl kell élni valahogy.Süti írta:
Várható volt, soha nem lesz ennyire "hazai" verseny. Nekünk is jót fog tenni...![]()
Én leginkább azt tudom elképzelni, hogy nem viszi végig a girot, első hetet, tol rajta egy felkészülést a Tourra.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 24., csütörtök 19:30
Mondjuk engem érdekelne miben állapodtak meg a Boraval. Sagan a csapat arca, és az is biztos, hogy a csapatnak még mindig a Tour az első. Két 3 hetest letolni teljes erőbedobással nem lehet, neki biztos nem, a hegyeket túl kell élni valahogy.Süti írta:Várható volt, soha nem lesz ennyire "hazai" verseny. Nekünk is jót fog tenni...Tottinho írta: Hivatalos lett, Giron Sagan is indul. Biztos jó sok szurkolója jön el majd hozzánk![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. október 24., csütörtök 19:06
Fain hangulat lesz az biztos, én is várom márSüti írta:Várható volt, soha nem lesz ennyire "hazai" verseny. Nekünk is jót fog tenni...Tottinho írta: Hivatalos lett, Giron Sagan is indul. Biztos jó sok szurkolója jön el majd hozzánk![]()
![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2019. október 24., csütörtök 19:00
Bill playoffra majd benyomja a cheat-et és reaktiválja Gronkot.Remy írta: Így, hogy Gordonnál kérdés lett, hogy egyáltalán marad-e a csapatnál, így kellett is valaki. Jó lesz az.
Néhány hete még az AB - Gordon kettős milyen jól hangzott, most meg lehet egyik sem lesz már itt.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem