Kozben KAK!!!!!!

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. november 9., szombat 18:49
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. november 9., szombat 18:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 9., szombat 18:48
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. november 9., szombat 18:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 9., szombat 18:47
Akkor meg a bal lábát.kiserik írta:Én már többször gondoltam, hogy nem is bal lábasKerlon írta: Provokátoroknak nem válaszolok.
AMúgy Mendy meglepően bátran és jól használja a jobb lábát.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. november 9., szombat 18:45
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. november 9., szombat 18:45
Én már többször gondoltam, hogy nem is bal lábasKerlon írta: Provokátoroknak nem válaszolok.
AMúgy Mendy meglepően bátran és jól használja a jobb lábát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 9., szombat 18:44
sonic írta:Remelem ma otthonrol nezed.Realista24 írta:
Tavaly hármat vertek és lefociztak minket. Első sorból néztem![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 9., szombat 18:44
Ezt most magamra vettemKerlon írta: Provokátoroknak nem válaszolok.
AMúgy Mendy meglepően bátran és jól használja a jobb lábát.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 9., szombat 18:43
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. november 9., szombat 18:43
Remelem ma otthonrol nezed.Realista24 írta:Tavaly hármat vertek és lefociztak minket. Első sorból néztemsonic írta: Militao szerintem is bekerulhetne minden masodik meccsen mondjuk, vagy 2-3 meccsenkent. Varane lehet hogy world class, de a formaja mar hagy kivanni valot maga utan mostanaban. Neha nyugodtan kimaradhat, meg neha Ramos is. Mondjuk azt megertem hogy erre a meccsre nem rotalja agyon a sapatot, van egy olyan erzesem hogy nem lesz setagalopp.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 9., szombat 18:41
HozzászólásSzerző: Yazid » 2019. november 9., szombat 18:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 9., szombat 18:34
Tavaly hármat vertek és lefociztak minket. Első sorból néztemsonic írta: Militao szerintem is bekerulhetne minden masodik meccsen mondjuk, vagy 2-3 meccsenkent. Varane lehet hogy world class, de a formaja mar hagy kivanni valot maga utan mostanaban. Neha nyugodtan kimaradhat, meg neha Ramos is. Mondjuk azt megertem hogy erre a meccsre nem rotalja agyon a sapatot, van egy olyan erzesem hogy nem lesz setagalopp.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. november 9., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. november 9., szombat 18:29
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. november 9., szombat 18:26
Pl:Realista24 írta:Nem fiatalított? Kivel akarsz még Valverdén és Rodrygon kívül fiatalítani?Kerlon írta:
Mind feltehetően nem, csak az, aminek rajta is keresztül kell mennie.![]()
LV viszont nem. Mondjuk én nem Brahim miatt sírok, bár tuti többet érdemelne ő is. LV minek ide egyáltalán.
Mondtam már korábban is, hogy nekem a legszomorúbb eddig a ZZ második eljövetelében, hogy nem a fiatalított csapat szenved, hanem ugyanazt erőlteti. Mennyivel üdítőbb lenne, ha látnánk a változást, de még csikorogna a gépezet... Ehelyett nagyon minimálisan nyúlt bele a mester és nem igazán halad az összkép. A védekezésünk lett rendbe téve az elmúlt 5-6 meccsen. A generáció váltásból meg egyedül csak Valverdet látjuk eddig, aki nem csak kényszerből van ott, ahol.
Itt van Militao, Ramost nem rakhatod ki, Varane meg world class.
Mendy megkapja a lehetőséget és még fog is kapni bőven.
Előre jött egy nem fiatal Hazard.
Vagy hogy fiatalítson még?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2019. november 9., szombat 18:24
Pedig pont ez az észszerű, ahogy csinálja. Valverde, Rodrygo, Mendy. Fokozatosan. Az jobb lenne ha berakna 5 18-20 évest a kezdőbe egyszerre és rohangálnánk összevissza rutintalanul? Átmenet, szerintem jól csinálja, egyedül LV-t felejthetné már el végreKerlon írta: Mondtam már korábban is, hogy nekem a legszomorúbb eddig a ZZ második eljövetelében, hogy nem a fiatalított csapat szenved, hanem ugyanazt erőlteti. Mennyivel üdítőbb lenne, ha látnánk a változást, de még csikorogna a gépezet... Ehelyett nagyon minimálisan nyúlt bele a mester és nem igazán halad az összkép. A védekezésünk lett rendbe téve az elmúlt 5-6 meccsen. A generáció váltásból meg egyedül csak Valverdet látjuk eddig, aki nem csak kényszerből van ott, ahol.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. november 9., szombat 18:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. november 9., szombat 18:20
Pedig neked tudnod kéne, hogy az milyen.Kerlon írta:bírom mikor bebüfizel valamitRemy írta:felháborító.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem