íme.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 11., péntek 21:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 11., péntek 14:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 11., péntek 13:50
Igen,nekik nincs más lehetőségük megtalálni a csapatukat,csak ezeken a meccseken.Hogy aztán mi az előnyösebb,az ha nem játszanak tétmeccseket,vagy ha ha játszanának,és ezáltal tűzben lennének tartva...nem tudom.'SHUTTERISLAND ÍRTA:én sem szeretem a barátságos válogatott mérkőzéseket, de jön a hazai vébé, a braziloknak kellenek együtt az edzőmeccsek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 10., csütörtök 19:15
reggel hatkor már én is úton voltam a vonatra...eltudom képzelni mit érezhetett
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 10., csütörtök 19:10
Persze, tudom, csak Barça-drukker-szemszögből sokszor elég rosszkor jönnek ezek a meccsek, meg a sérülések.'shutterisland írta:én sem szeretem a barátságos válogatott mérkőzéseket, de jön a hazai vébé, a braziloknak kellenek együtt az edzőmeccsek.
Remek, remélem, Adriano is lesérül nemsokára, aztán tolhatja Montoya a baloson.'shutterisland írta:nah, elvileg jordi alba 6 hét off, sérülés megint.
szóval a klasszikusra csökken a "patkany-o-meter"![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 10., csütörtök 17:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 10., csütörtök 16:40
Nyugi, lesznek olyan hírportálok akik ha nem játszik is azt fogják lehozni, hogy király volt., Neymar megsérült edzésen, a koreaiak elleni meccset valószínűleg ki fogja hagyni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 10., csütörtök 16:38
én sem szeretem a barátságos válogatott mérkőzéseket, de jön a hazai vébé, a braziloknak kellenek együtt az edzőmeccsek.Tényleg, úgy szeretem ezeket a barátságos meccseket, semmire sem jók, csak arra, hogy bejön belőlük a pénz meg pár játékos megsérül.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 10., csütörtök 16:30
Az aztán nem hápog egyáltalán.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 10., csütörtök 15:43
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. október 10., csütörtök 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 10., csütörtök 11:53
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. október 10., csütörtök 11:46
miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ar-2286527
mit akartok song-gal, amikor van egy jó huntelaar is![]()
vagy klose?![]()
hát mi van itt?![]()
(akkora kacsastrucc ez)
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. október 10., csütörtök 11:24
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 10., csütörtök 11:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 10., csütörtök 11:15
huhh, ez miez?miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ar-2286527
mit akartok song-gal, amikor van egy jó huntelaar is![]()
vagy klose?![]()
hát mi van itt?![]()
(akkora kacsastrucc ez)
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. október 10., csütörtök 8:15
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 9., szerda 20:49
én már az arsenalban is kedveltem, és a legjobbak között tartottam számon a posztján, nem azért tartom most annak, mert mi vettük meg.Már kezdem lassan elhinni annyiszor hallottam ezt. Megindokolni meg nem fogom,meg úgy sem érdekel senkit,a szokásos mese ez is....aki a barcába megy az felértékelődik,aki meg pl a realba az leértékelődik a drukkerek,a média és a közvélemény által.
De hogy ne hagyjam már megint ezt a túlfújt ürgét annyiban.....akkor khedira is topvkp.....ő is mindenhová elférne. Ezt a hasonlatot ne úgy értse aki kötekedni akar,hogy összehasonlitom a két alakot és egyformák,nem ettem meszet,mert song jobb.
De abban 10000% biztos vagyok,ha hozzánk "dobja ki" az arsenal,akkor most itt úgy lehúzkodnák hogy csak na.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 9., szerda 20:08
Nos,amikor európában megjelent,már megakartam venni,mert úgy volt,hogy nálunk nem jelenik meg,gondoltam lefordittatom és magamévá teszem....szeretem az efféle könyveket,na nem azért mert rámutat valamire,hanem a benne rejlő összefüggéseket keresem,próbálom összevetni a magam gondolataival,és érdekel a szerző gondolatvilága.....ott sok minden kiderül ki miféle.BH710 írta:Par hetig nem irtam,de olvastam a forumot ettol fuggetlenul. Lattam h fel volt hozva Ibra konyve. Elsosorban RMFC-tol kerdeznem h szerinte mi igaz belole?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 9., szerda 19:50
Már kezdem lassan elhinni annyiszor hallottam ezt. Megindokolni meg nem fogom,meg úgy sem érdekel senkit,a szokásos mese ez is....aki a barcába megy az felértékelődik,aki meg pl a realba az leértékelődik a drukkerek,a média és a közvélemény által.még mindig a legjobb vkp-k közé tartozik.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem