Be is allt,2 perc alatt mar egy golpasszCsabi írta: dortmund mi a faszt csinál?achraf szerencsére nem játszik. ügyes ez az edzőbá is.
![]()

HozzászólásSzerző: Toti » 2019. november 22., péntek 21:36
Be is allt,2 perc alatt mar egy golpasszCsabi írta: dortmund mi a faszt csinál?achraf szerencsére nem játszik. ügyes ez az edzőbá is.
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. november 22., péntek 21:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 22., péntek 8:04
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. november 21., csütörtök 22:56
A Bayern sportigazgatoja nagy Pochettino fan, szoval lehetett sejteni, hogy elobb vagy utobb ott kot ki. Mar most atveszi a csapatot, vagy majd csak nyartol? (mint ahogy anno Guardiola)Kercsó írta: érik a Pochettino Bayern deal. kérdés, hogy mire megy a BL-ben. a bundás garantált azzal a kerettel.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. november 21., csütörtök 22:15
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. november 18., hétfő 23:24
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. november 13., szerda 20:27
Mert a Pool jobb és nem tudja hozni a sima bajnoki címeket. Neki van igazaRealista24 írta: A hírek szerint Pep lehet a befutó a BMnél, mert már nem érzi jól magát a Citynél.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 13., szerda 20:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 13., szerda 19:06
Azt a magyar portálok hozták le, a német portálok meg rendre azt írták, hogy pozitívan teltek az egyeztetések a felek között és meg lesz a megállapodás.Mester77 írta:Reggel mèg azt lehetett olvasni, h Pali visszautasította őket.Tottinho írta: A Sport1 most arról ír, hogy két személyi változás van készülőben a Köln háza táján, Horst Heldt a klubvezetésben kap szerepet, a vezetőedző pedig Dárdai Pál lesz!
A lap információi szerint közel jár egymáshoz a felek álláspontja, és hamarosan megköttethet a hivatalos megállapodás.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. november 13., szerda 18:56
Reggel mèg azt lehetett olvasni, h Pali visszautasította őket.Tottinho írta: A Sport1 most arról ír, hogy két személyi változás van készülőben a Köln háza táján, Horst Heldt a klubvezetésben kap szerepet, a vezetőedző pedig Dárdai Pál lesz!
A lap információi szerint közel jár egymáshoz a felek álláspontja, és hamarosan megköttethet a hivatalos megállapodás.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. november 13., szerda 18:41
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. november 10., vasárnap 7:49
HozzászólásSzerző: illgner » 2019. november 10., vasárnap 0:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 9., szombat 16:01
Wenger nem tud bukni rajta. Év végéig elvállalja őket, aztán annyit tud mondani, hogyha nem jön össze, hogy neki ez volt, ebből erre tellett.Realista24 írta:Hogy hogy nem? BLt akarnak évek óta, ahhoz sztem kevés az öreg.Kerlon írta: Én simán vállaltam volna a helyében. Nehéz dolga nem lenne, bukni nem is tus kb rajta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 9., szombat 15:07
Hogy hogy nem? BLt akarnak évek óta, ahhoz sztem kevés az öreg.Kerlon írta: Én simán vállaltam volna a helyében. Nehéz dolga nem lenne, bukni nem is tus kb rajta.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 9., szombat 15:02
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. november 4., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. november 4., hétfő 16:51
Kapufa, Ancelotti bajnok lett a Bayernnel. Viszont a francia nem tartozik a négy elitligába._Bushido_ írta:- Carlo (olasz, angol, francia)andreas9109 írta:
Carlo, nem?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 4., hétfő 16:04
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. november 4., hétfő 15:51
- Carlo (olasz, angol, francia)andreas9109 írta:Carlo, nem?flori írta: Azért kemény lenne, ha José leülne a padra és megnyerné a bajnokságot. Nem tudom volt-e már olyan edző, aki mind a négy topligát hozta.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem