R.M.C.F írta:tucsoki írta:Az összes belföldi transzfernél így működik. Azért írták ~39 millióra Illarra árát, mert a Sociedad-nak egyből kellett a pénz, így mi vállaltuk át a pénz visszaigénylését, amit majd később kapunk meg.
A Real erről hivatalos közleményt adott ki:
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... 0055637535
Nem fontos mi az igazság......ha minél több,az a jó,arra ugranak,akkor lehet köpködni jobban és hüledezni.....mint bale és a 100 milla...ami 91.
Pontosan, média manipuláció, jajj, mennyi és mennyi apróbb dolog van ennél ami fel sem tűnik az embereknek.
Ramires:
Nem tudom, első blikkre én is azt mondanám, nem illik a csapatba...
Jobban átgondolva, aki ismeri a játékát az tudja, "felszántja" a középpályát, ergo nem tartom kizártnak hogy ne sülhetne el jól az ő beépítése, viszont ennél tovább nem megyek, mert úgy vélem a jelenlegi középpályás sort kellene elsőnek összeszoktatni, nem a következő igazoláson törni a fejünket. Ráadásul ha választani kellene, akkor inkább a következő úriemberre esne az én voksom is, akivel állítólag van valamiféle előszerződésünk (hogy ebből mi és milyen formában igaz az erősen megkérdőjelezhető).
Gündogan:
Sokan írják hogy "így" már rá sincs szükség, viszont nem értem. Rengeteg Dortmund meccset nézek, tetszik amit csinálnak, a srácról most nem fogok ódákat írni, de ennyire multifunkcionális játékost rég láttam, szeretném egyszer ha felhúzná a Real mezét. Egy Gündogan-Modric-Illarra hármas összeszokva a világ egyik legerősebb - ha nem a legerősebb középpályája lenne.
Lewandowski:
A róla szóló pletykák szerintem totálisan alaptalanok. Hiába közhely, de nyílt titok hogy aláír a Bayern-hez. Én inkább azt érzem, hogy az AS részéről ez egy (lehet csak nekem erős a képzelőerőm, de azért ne kövezzetek meg...) újabb akció. Van rá egy penny-m hogy ezentúl csak olyan neveket fognak lehozni, akiket nem fogunk, vagy bizonyos okokból nem tudunk majd leigazolni. Hogy miért jó ez? Gondoljatok bele, milyen szép kis listát fognak csinálni arról, hogy Perez kiket nem "tudott" megszerezni.