https://www.sport-english.com/en/news/r ... ay-7717663
3jára komolyan?? Nincs élete ennek?

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2019. november 8., péntek 6:37
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. november 8., péntek 0:17
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 8., péntek 0:03
Akkor rosszul látom valószínűleg, ha ezt senki nem osztja ezt a véleményt.Na majd következő meccsen direkt figyelem, de nekem totál ez jött le.troublemaker írta: Szerintem piszok robbanékony, nincs ezzel gond.
HozzászólásSzerző: troublemaker » 2019. november 7., csütörtök 23:42
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 7., csütörtök 23:01
Az nagyon tetszett, ahogy Zizu beszélt róla, hogy próbálja a földön tartani, de közben borzasztóan dicséri.dzsi91 írta:Nemtűnik annak a viniciuszféle swagyolo youtubecsatornás wesszájdnégernek szóval szerintem vele nem lesz ilyen gond.Inkább,hogy tényleg képes huzamosabban hozni az extrát vagy csak ámítás mint a prime asensioSteve írta: Felmerült bennem egy kérdés, csak nem találok rá választ a nemzetközi sajtóban..
Ha Ansu Fati 7meccs/2 góllal “az új Messi” lett akkor Rodrygo micsoda?
Csak úgy eszembe jutott ez az új messzizés..Remélem ezzel a gyerekkel nem játsszák ezt el és nem hiteti el vele senki, hogy ő egy világsztár. Dolgozzon csak tovább szerezzen tapasztalatot.Lehet, hogy nem gyors, lehet nem lesz egy nagy szám, de ha folytatja ezt amit eddig lerakott, az nagyon jó!![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 7., csütörtök 22:55
Én nem igazán látom robbanékonynak.Ha már fut akkor nincs gond a sebességgel, de úgy érzem hogy nem tudja begyújtani a rakétákat.Realista24 írta: Sokadszor írod hogy nem gyors. De nem értem miért.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. november 7., csütörtök 22:51
Nemtűnik annak a viniciuszféle swagyolo youtubecsatornás wesszájdnégernek szóval szerintem vele nem lesz ilyen gond.Inkább,hogy tényleg képes huzamosabban hozni az extrát vagy csak ámítás mint a prime asensioSteve írta: Felmerült bennem egy kérdés, csak nem találok rá választ a nemzetközi sajtóban..
Ha Ansu Fati 7meccs/2 góllal “az új Messi” lett akkor Rodrygo micsoda?
Csak úgy eszembe jutott ez az új messzizés..Remélem ezzel a gyerekkel nem játsszák ezt el és nem hiteti el vele senki, hogy ő egy világsztár. Dolgozzon csak tovább szerezzen tapasztalatot.Lehet, hogy nem gyors, lehet nem lesz egy nagy szám, de ha folytatja ezt amit eddig lerakott, az nagyon jó!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 7., csütörtök 22:47
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 7., csütörtök 22:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 7., csütörtök 15:38
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. november 7., csütörtök 14:32
Mentálisan erősebb, mint Vini és nála ösztönből jönnek azok, amiket Viniciusnak tanulnia kéne.RealAsensio írta:Ergo, termeszetesen jatszik. Illetve, valoszinuleg mentalisan is felkeszultebb, mint a kortarsai.Csabi írta: igazából a higgadtsága az egyik legnagyobb pozitívum. nem tudom, hogy tud így játszani 18 évesen madridban.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2019. november 7., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. november 7., csütörtök 13:09
Szerintem ez azert van, mert barhogyan hozza tud nyulni a labdahoz, nem szarik be, ha 80 meteres inditast kap, vagy nem szarik be, ha harom embert kell megverni, vagy ha hirtelen bal labrol at kell venni jobb labra a lasztit. Ergo, termeszetesen jatszik. Illetve, valoszinuleg mentalisan is felkeszultebb, mint a kortarsai.Csabi írta: igazából a higgadtsága az egyik legnagyobb pozitívum. nem tudom, hogy tud így játszani 18 évesen madridban.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. november 7., csütörtök 10:48
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2019. november 7., csütörtök 10:21
HozzászólásSzerző: shoota » 2019. november 7., csütörtök 7:52
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. november 7., csütörtök 7:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 7., csütörtök 7:28
Karimmal mindenkinek megvan a kapcsolat. Zseni a pali, a mozgása, minden. Végre a magyar tévében is elhangzott, hogy mennyire nincs kiemelve, amikor stabilan és remeken hozza magát. KAK!!!!!Realista24 írta: A gólok és a megoldásai mellett az is fontos szerintem hogy remekül érti a játékot és Karim al is megvan a kapcsolat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 7., csütörtök 7:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 7., csütörtök 6:55
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem