A szöveget én sem értem, csak tetszik, ahogy szerényen fogadja a gratulációkat.Berti írta:Lehet érdekes lenne, ha értenék belőle valamit iskiserik írta: Ezt most találtam: https://youtu.be/HOr9wzAh9SE![]()

Rodrygo Goes - 11
Re: Rodrygo Goes - 27
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Lehet érdekes lenne, ha értenék belőle valamit iskiserik írta: Ezt most találtam: https://youtu.be/HOr9wzAh9SE

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Asensionak lőttek. Amúgy se volt soha nagy szám, 2-3 jó meccse ha volt, azon is 10-20 perces csere volt. Egy ilyen sérülés után Jeséhez hasonló karrier vár rá kb.Jim írta:Hazard-Rodrygo-Asensio-Brahim maradhatna jövőrewZoLee7 írta: Érdekes lesz a szélső kérdés, ha mondjuk mindenki egészséges lesz. Az nyilvánvaló, hogy James nem szélső, ahogy Isco sem az. Ha a kp-n nincs hely akkor viszlát. Bale elengedte, Asensionak ez a szezon betesz, ő is mehet nyugodtan. Nálam LV is menne, és Vini is minimum kölcsönbe, ott tartok h kb nem marad senki![]()
hátha Hazard és Asensio formába jön addig
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Ezt most találtam: https://youtu.be/HOr9wzAh9SE
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Megneznem baltamadoban is, elvileg az a kedvenc posztja.
Egyebkent Varane robbant be hasonloan, eleg magasra tette a lecet mindjart a palyafutasa elejen.
Egyebkent Varane robbant be hasonloan, eleg magasra tette a lecet mindjart a palyafutasa elejen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Asensionak eddig formája se volt, hanem periódusai. 2-3 jó meccs után halál. Most meg majd még félteni is fogja magát gondolom.Jim írta:Hazard-Rodrygo-Asensio-Brahim maradhatna jövőrewZoLee7 írta: Érdekes lesz a szélső kérdés, ha mondjuk mindenki egészséges lesz. Az nyilvánvaló, hogy James nem szélső, ahogy Isco sem az. Ha a kp-n nincs hely akkor viszlát. Bale elengedte, Asensionak ez a szezon betesz, ő is mehet nyugodtan. Nálam LV is menne, és Vini is minimum kölcsönbe, ott tartok h kb nem marad senki![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Hazard-Rodrygo-Asensio-Brahim maradhatna jövőrewZoLee7 írta: Érdekes lesz a szélső kérdés, ha mondjuk mindenki egészséges lesz. Az nyilvánvaló, hogy James nem szélső, ahogy Isco sem az. Ha a kp-n nincs hely akkor viszlát. Bale elengedte, Asensionak ez a szezon betesz, ő is mehet nyugodtan. Nálam LV is menne, és Vini is minimum kölcsönbe, ott tartok h kb nem marad senki![]()
Lehet az a baj ZZ is.wZoLee7 írta: Baszki Brahimrol meg is feledkeztem![]()
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Baszki Brahimrol meg is feledkeztem

- ateeemadrid
Brahimot pl ezért lehetett volna többet nyomatni szerintem, tavaly a szezon végén azért megmutatta, hogy elég tehetséges, lv asensio bale vini sornál nálam mindenképp előrébb lenne.wZoLee7 írta:bocs az offért, de ez nem igaz, a válogatott nagyon is érdekli, jelenleg még a sorrend, wales, golf, kétrétegű budi papír, Real MadridKerlon írta:
Van élete, a golf. Meg is mondta, sőt az elmúlt évek nyilatkozataiból az is lejön, hogy a foci neki már csak munka, nem élvezi, hanem csinálja. Ezért szarik bele nálunk és semennyire se tiszteli a társakat és a klubot.
Érdekes lesz a szélső kérdés, ha mondjuk mindenki egészséges lesz. Az nyilvánvaló, hogy James nem szélső, ahogy Isco sem az. Ha a kp-n nincs hely akkor viszlát. Bale elengedte, Asensionak ez a szezon betesz, ő is mehet nyugodtan. Nálam LV is menne, és Vini is minimum kölcsönbe, ott tartok h kb nem marad senki![]()
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
bocs az offért, de ez nem igaz, a válogatott nagyon is érdekli, jelenleg még a sorrend, wales, golf, kétrétegű budi papír, Real MadridKerlon írta:Van élete, a golf. Meg is mondta, sőt az elmúlt évek nyilatkozataiból az is lejön, hogy a foci neki már csak munka, nem élvezi, hanem csinálja. Ezért szarik bele nálunk és semennyire se tiszteli a társakat és a klubot.Whiteheart írta: Ha Bélus folyamatosan lelép a meccsek végéről akkor elképzelhető h marad a RHB 3as (rehab) és nem fogja kiszorítani Rodryt a kezdőből
https://www.sport-english.com/en/news/r ... ay-7717663
3jára komolyan?? Nincs élete ennek?![]()
Érdekes lesz a szélső kérdés, ha mondjuk mindenki egészséges lesz. Az nyilvánvaló, hogy James nem szélső, ahogy Isco sem az. Ha a kp-n nincs hely akkor viszlát. Bale elengedte, Asensionak ez a szezon betesz, ő is mehet nyugodtan. Nálam LV is menne, és Vini is minimum kölcsönbe, ott tartok h kb nem marad senki

Köszönjük szépen, de a Vini topikban volt a parádé.Realista24 írta: Ja, és szívesen.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja, és szívesen.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Van élete, a golf. Meg is mondta, sőt az elmúlt évek nyilatkozataiból az is lejön, hogy a foci neki már csak munka, nem élvezi, hanem csinálja. Ezért szarik bele nálunk és semennyire se tiszteli a társakat és a klubot.Whiteheart írta: Ha Bélus folyamatosan lelép a meccsek végéről akkor elképzelhető h marad a RHB 3as (rehab) és nem fogja kiszorítani Rodryt a kezdőből
3jára komolyan?? Nincs élete ennek?![]()
K
K
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Realista24 írta: Rodrygo Goes became the youngest player to achieve a PERFECT HAT-TRICK in the Champions league history.
18-301 Rodrygo Goes
20-306 Kylian Mbappé
22-312 Michael Owen
22-354 Karim Benzema
24-060 Harry Kane
24-237 Samuel Eto’o
https://youtu.be/_bPCagZ4v3c
szuperliga.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Ha Bélus folyamatosan lelép a meccsek végéről akkor elképzelhető h marad a RHB 3as (rehab
) és nem fogja kiszorítani Rodryt a kezdőből
3jára komolyan?? Nincs élete ennek?

3jára komolyan?? Nincs élete ennek?

szuperliga.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
inkább olyan egyenletesen gyorsuló mint robbanékony de bőven van annyi sebessége ami kell. nem egy sprinter de nem is James-Isco tempó.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Akkor rosszul látom valószínűleg, ha ezt senki nem osztja ezt a véleményt.Na majd következő meccsen direkt figyelem, de nekem totál ez jött le.troublemaker írta: Szerintem piszok robbanékony, nincs ezzel gond.
Nem látnám ezt sem gondnak, mert még ha ez így is lenne legyen ez a legnagyobb baj, ha jól lő, érti a focit, labdakezelése jó és lát a pályán.
-
Szerintem piszok robbanékony, nincs ezzel gond.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Az nagyon tetszett, ahogy Zizu beszélt róla, hogy próbálja a földön tartani, de közben borzasztóan dicséri.dzsi91 írta:Nemtűnik annak a viniciuszféle swagyolo youtubecsatornás wesszájdnégernek szóval szerintem vele nem lesz ilyen gond.Inkább,hogy tényleg képes huzamosabban hozni az extrát vagy csak ámítás mint a prime asensioSteve írta: Felmerült bennem egy kérdés, csak nem találok rá választ a nemzetközi sajtóban..
Ha Ansu Fati 7meccs/2 góllal “az új Messi” lett akkor Rodrygo micsoda?
Csak úgy eszembe jutott ez az új messzizés..Remélem ezzel a gyerekkel nem játsszák ezt el és nem hiteti el vele senki, hogy ő egy világsztár. Dolgozzon csak tovább szerezzen tapasztalatot.Lehet, hogy nem gyors, lehet nem lesz egy nagy szám, de ha folytatja ezt amit eddig lerakott, az nagyon jó!![]()
Jó lenne ha ZZ végig tudná vinni a projektjét ezekkel a fiatalokkal. Bízott Casemiroban és egy top játékos lett a brazil a maga posztján. Valverdét nem értettem, de az is beigazolódott.
Remélem kineveli Rodrygot is egy fasza játékossá.