Nem nézem, félidőben elkapcsoltam. De támadásban én nem is várok tőle kontstans jó játékot ebben a nihilben.Süti írta:
Semmi gond, a top top Mendyd ma is in form legalább.
A frusztrációd aranyos.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. november 6., szerda 22:45
Nem nézem, félidőben elkapcsoltam. De támadásban én nem is várok tőle kontstans jó játékot ebben a nihilben.Süti írta:
Semmi gond, a top top Mendyd ma is in form legalább.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2019. november 6., szerda 22:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. november 6., szerda 22:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 6., szerda 22:42
Borzasztó, hogy ötnullra vezetünk.wxyz írta:Minek örüljek? A csapat ma is borzasztó.Steve írta:
Esküszöm nem értelek! Legalább ilyenkor örülnél?!![]()
Szerintem van a gyerekben fantázia. Ami nekem nem tetszik és nem is nagyon tudom elképzelni, hogy javulhat hogy nem tűnik elég robbanékonynak. Fut, teszi a dolgát, de az extra sebesség hiányzik.
Nekem ennyi a negatívum. De azért 18 éves korára jó az, amit csinál. Csak ne rekedjen meg itt és épüljön is le mellé, mint az említett Asensio.
Asensio se épült le. Szimplán csak egy fiatal volt alacsony elvárásokkal, nem játszott folyamatosan, többnyire olyan szitukban került a pályára amik feküdtek neki, be is jött neki többnyire minden, dobott neki a gép rendesen.
Aztán megnövekedtek az elvárások, több lehetőséget kapott, amik nem neki fekvő szituk voltak, az ellenfelek jobban felkészültek rá, a szerencséje is megcsappant. Bele is állt a földbe.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. november 6., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. november 6., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. november 6., szerda 22:37
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2019. november 6., szerda 22:37
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. november 6., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. november 6., szerda 22:36
wxyz írta:
Minek örüljek? A csapat ma is borzasztó.
Asensio se épült le. Szimplán csak egy fiatal volt alacsony elvárásokkal, nem játszott folyamatosan, többnyire olyan szitukban került a pályára amik feküdtek neki, be is jött neki többnyire minden, dobott neki a gép rendesen.
Aztán megnövekedtek az elvárások, több lehetőséget kapott, amik nem neki fekvő szituk voltak, az ellenfelek jobban felkészültek rá, a szerencséje is megcsappant. Bele is állt a földbe.
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2019. november 6., szerda 22:36
Te fasz, de tényleg húzz már innen. R24 csinálj már valamit ez ellen. Ennyi negativitas eskü senkiben nincs. Bezzeg mikor 5/4 volt a bl szám biztos verted a nyálad...wxyz írta:Minek örüljek? A csapat ma is borzasztó.Steve írta:
Szerintem van a gyerekben fantázia. Ami nekem nem tetszik és nem is nagyon tudom elképzelni, hogy javulhat hogy nem tűnik elég robbanékonynak. Fut, teszi a dolgát, de az extra sebesség hiányzik.
Nekem ennyi a negatívum. De azért 18 éves korára jó az, amit csinál. Csak ne rekedjen meg itt és épüljön is le mellé, mint az említett Asensio.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2019. november 6., szerda 22:32
Minek örüljek? A csapat ma is borzasztó.Steve írta:
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. november 6., szerda 22:30
Belgák! Courtois es Hazard.Steve írta:
kiseriket teljesen felhúzta a belga.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. november 6., szerda 22:29
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. november 6., szerda 22:27
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. november 6., szerda 22:26
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. november 6., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 6., szerda 22:22
kiseriket teljesen felhúzta a belga.sebydani írta:Hagyjad már az emberem, hát te tuti valami achievementre gyúrsz itt a Hazard bántó hsz-ekkelkiserik írta: Ezt inkább úgy kellene először, hogy csinálj már valamit, vagy hogy rúgj legalább kapura![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. november 6., szerda 22:22
Csak mérhetetlenül idegesít, hogy ezt kapjuk ennyi pénzért a 7es meztől.sebydani írta:Hagyjad már az emberem, hát te tuti valami achievementre gyúrsz itt a Hazard bántó hsz-ekkelkiserik írta: Ezt inkább úgy kellene először, hogy csinálj már valamit, vagy hogy rúgj legalább kapura![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem