várjál, az Viniciuspheco írta: Hypeolt szar, ujabb Asensio![]()

Rodrygonak nagy gratula

ha így folytatja, lehet vele számolni a jövőben
egy Rodrygo/Asensio jobb szél tökéletes lenne

HozzászólásSzerző: Jim » 2019. november 6., szerda 23:04
várjál, az Viniciuspheco írta: Hypeolt szar, ujabb Asensio![]()
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. november 6., szerda 23:02
18y 301d - Rodrygo has become the second youngest player to score a UCL hat-trick, after Raul. [@OptaJose]Kercsó írta: ezzel ő a BL legfiatalabb triplázója(azthiszem
)
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. november 6., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2019. november 6., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2019. november 6., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. november 6., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2019. november 6., szerda 21:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 6., szerda 21:36
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2019. november 3., vasárnap 9:50
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. november 3., vasárnap 0:08
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. november 3., vasárnap 0:03
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. október 31., csütörtök 8:07
Mire gondolsz, a nézőtéren szelfizget az ázsiaiakkal míg megy a háttérben a meccs?Realista24 írta: Jó ez így. Vini mehet haknizni, Rodrygo meg focizni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 31., csütörtök 8:00
HozzászólásSzerző: Faust » 2019. október 31., csütörtök 7:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 31., csütörtök 7:55
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. október 23., szerda 11:54
Én is úgy gondolom, hogy Karim jött volna le, csak közben Rodrygo leült, Jovic meg már becserélésre várt.Kerlon írta:Hát ez majd kiderül. Szerintem vele nem ennyire bizalmatlan, főleg, hogy tegnap is fegyelmezetten és okosan visszazárt. Szerintem a cseréje is csak annak szólt, hogy nem bírta és leült. Ami számomra megint szimpatikus, mert sokan ezt se merik meglépni, aztán kapjuk róla a gólokat. Sőt talán le se lett volna hozva amúgy.Csabi írta: nehéz helyzetben van a gyerek. pontosan az történt amit mondtam a legutóbbi szereplése után. akkor bejött, gólt lőtt azonnal. mondtam, hogy a következő x meccsen padon se nagyon lesz, utána meg azonnal kezdőben. ponotosan ez történt. tegnap is hozott egy elég jó teljesítményt, és most vazkez visszajön, ő meg megy megint 4-5-6 meccsig a lelátóra. így nehéz lesz bármit is kihozni belőle. ez zz fiataltehetségprogramja sajnos.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 23., szerda 11:52
Hát ez majd kiderül. Szerintem vele nem ennyire bizalmatlan, főleg, hogy tegnap is fegyelmezetten és okosan visszazárt. Szerintem a cseréje is csak annak szólt, hogy nem bírta és leült. Ami számomra megint szimpatikus, mert sokan ezt se merik meglépni, aztán kapjuk róla a gólokat. Sőt talán le se lett volna hozva amúgy.Csabi írta: nehéz helyzetben van a gyerek. pontosan az történt amit mondtam a legutóbbi szereplése után. akkor bejött, gólt lőtt azonnal. mondtam, hogy a következő x meccsen padon se nagyon lesz, utána meg azonnal kezdőben. ponotosan ez történt. tegnap is hozott egy elég jó teljesítményt, és most vazkez visszajön, ő meg megy megint 4-5-6 meccsig a lelátóra. így nehéz lesz bármit is kihozni belőle. ez zz fiataltehetségprogramja sajnos.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. október 23., szerda 11:15
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. október 23., szerda 10:53
Kerlon írta:. Garantálom neked, ha Rodrygo így játszik még pár meccsig, akkor LV is elköszönhet a jobb oldaltól.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 23., szerda 10:30
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem