HozzászólásSzerző: flori » 2019. november 12., kedd 22:15
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2019. november 6., szerda 8:01
Brugge ellen már nem jött ki a második félidőre, ott sérült meg, amikor Courtois "is".kodo írta:Október elején sérült meg. 2 hónapot írtak akkor.___Samy___ írta: Nachoval amúgy mi van, hogy mostanában ennyit hiányzik?
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. november 5., kedd 22:23
Október elején sérült meg. 2 hónapot írtak akkor.___Samy___ írta: Nachoval amúgy mi van, hogy mostanában ennyit hiányzik?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. november 5., kedd 22:21
Nekem is hiányzik már egy jókis porque-zós sajtótájékoztató 5 meccses uefa bannalToti írta: ekkora sablon nyilatkozatot nemtudom mikor olvastam utoljára mint most zidanet. mintha valami papírrol olvasta volna az volt végig az érzésem. külön tetszett az a rész, hogy igazából fogalma sincs róla milyen sérülése van jamesnek![]()
azért ez kemény, h a csapat edzője nem tudja, ha tényleg így van.
a másik meg, h nincs azzal semmi gond, h bale is hamarabb lelépett a meccs vége előtt, zizouek idejében is így volt, meg van engedve![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. november 5., kedd 22:08
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. november 5., kedd 15:56
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. november 5., kedd 13:53
Realista24 írta:Minek? Ott nincsenek védők.realistahuni írta:
Na igen, kíváncsi lennék egy szöglet statra mondjuk összehasonlítva a 13/14-es szezont a tavalyival.
Botrányos. Én ZZ helyett orrvérzésig rúgatnám velük edzésen.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2019. november 5., kedd 12:48
PSG reportedly preparing huge Mbappe renewal to ward off Real Madrid interest. Le Parisien claim that Real Madrid have 300m euros ready to make a move for the player in 2020, when he'd have two years left at the Parc des Princes, so PSG want to extend his contract as soon as possible.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. november 5., kedd 12:25
Azért van akkor keretünk, hogy egyszer az egyik csapat védekezik szögletnél, egyszer a másik.Realista24 írta:Minek? Ott nincsenek védők.realistahuni írta:
Na igen, kíváncsi lennék egy szöglet statra mondjuk összehasonlítva a 13/14-es szezont a tavalyival.
HozzászólásSzerző: Süti » 2019. november 5., kedd 10:47
Szerintem sérülten hívták be, hátha 2. meccsre felépül. Nem hiszem hogy 100%-os.Csabi írta: béla nem játszik a galata ellen, de wales behívta őt a válogatott keretbe. féreg húzas?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 5., kedd 10:12
Minek? Ott nincsenek védők.realistahuni írta:Na igen, kíváncsi lennék egy szöglet statra mondjuk összehasonlítva a 13/14-es szezont a tavalyival.Berti írta:
Az egy dolog, hogy nincs ki jól rúgja őket, de a szögletek vagy a beívelős szabadokat sem rúgja túl meggyőzően Toni. Remélem átadjuk majd Martinnak, mivel ő kifejezetten jól rúgja ezeket.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. november 5., kedd 9:56
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. november 5., kedd 8:55
Na igen, kíváncsi lennék egy szöglet statra mondjuk összehasonlítva a 13/14-es szezont a tavalyival.Berti írta:Az egy dolog, hogy nincs ki jól rúgja őket, de a szögletek vagy a beívelős szabadokat sem rúgja túl meggyőzően Toni. Remélem átadjuk majd Martinnak, mivel ő kifejezetten jól rúgja ezeket.Realista24 írta: 5 év alatt 191 szabit rugtunk, abból 14 gól lett.
Bale 68/4, CR 96/7. Legutolsó golunk januárban volt Ceba által, azóta 19 kiserletbol nulla gól.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. november 5., kedd 8:34
Hát ha így gondolod...szerintem nem.Csabi írta: ja, bernardosilva ugyanez.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2019. november 5., kedd 8:28
Az egy dolog, hogy nincs ki jól rúgja őket, de a szögletek vagy a beívelős szabadokat sem rúgja túl meggyőzően Toni. Remélem átadjuk majd Martinnak, mivel ő kifejezetten jól rúgja ezeket.Realista24 írta: 5 év alatt 191 szabit rugtunk, abból 14 gól lett.
Bale 68/4, CR 96/7. Legutolsó golunk januárban volt Ceba által, azóta 19 kiserletbol nulla gól.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 5., kedd 7:28
HozzászólásSzerző: SzB » 2019. november 4., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. november 4., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. november 4., hétfő 19:18
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. november 4., hétfő 19:11
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem