En is ugyan igy jartam Epson-al, kifogyott valamelyik szines patron es feketevel se tudtam nyomtatni, pedig elotte par hettel toltottem ujra. Meguntam, hogy egyfeszt csak a gond van vele es par havonta tolthetem ujra, ugyhogy vettem egy HP lezeres nyomtatom. Teljes mertekben megvagyok vele elegedve. Igaz hogy csak feketebe tudok vele nyomtatni, de a szinesre nagyon ritkan van szugsegem. Azert a par oldalert nem eri meg szines nyomtatot vegyek.Kéne vennem egy nyomtatót, de viszont nem igazán értek hozzá. Melyik a jobb, a tintasugaras vagy a lézeres nyomtató? Árban max egy 20-ast áldoznék rá. Olyan kéne amiben nem szenvedés az utántöltés. Eddig egy Epson tintás nyomtatóm volt és ahogy kifogyott egy szín, már nem tudott nyomtatni, hiába akartam csak feketén...
Pipita: Irj le egy kicsit tobbet a gepedrol. Milyen windowst hasznalsz? Hany gigas a C es a D particio? Ez elott par hettel mennyi szabad helyed volt a C-n? Nem lehetseges, hogy valami jatekot veletlenul oda telepitettel? Esetleg filmet, zenet oda toltottel? Nem raktal fel valami komolyabb programokat az utobbi idoben? Esetleg windows update? Keresd ki, hogy mik azok a konyvtarak amik elso ranezesre is sokat foglalnak (500MB - 1GB felettiek)