Ha ezt igy elmondja a vezetosegnek, akkor azonnal megkapta volna a barhova csak oda nem valaszt. Meg mi se eroltettuk annyira a leigazolasat. Mint ahogy Cavani is hiaba nyilatkozta uton utfelen hogy marpedig o ide szeretne jonni, ha egyszeruen nem fizettuk ki erte azt az osszeget. Suarez detto. Hiaba varta hogy leigazoljuk, nekunk nem kellett. Jovore meg lehet, hogy meg is szerzi a Pool a BL helyek egyiket es nem is akar annyira eligazolni. Nem tudhatjuk.wZoLee7 írta:Hát, én nem tudom...ha a sarkára áll, és megmondja a csapatnak, hogy ő már pedig a Realban akar focizni, és ne hagyják, hogy Monacóba kerüljön, akkor okés lenne...de nulla nyilatkozat, még örült is...vagy hazudta vagy így volt, de egyik se tetszik. Bármennyire utálom, Suarez legalább konkrétan kijelentette, ha el adják, akkor a madrid legyen az a csapat ahová kerülni fog.h3x0r írta:Egye meg amit megfozott? Biztos vagy benne, hogy olyan sok beleszolasa volt neki az egeszhez? Nem vagyok hatalmas korona mogott fan, mert rengeteg baromsagot ossze tudnak hordani, de olvasd el ezt az irast es meglatod, hogy nem is olyan egyszeru dolog ez..

Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
van ekkora szerencsénk hogy végre nem több tíz millióért vettünk egy ígéretes játékost erre teljesen leépül a sérülései miatt. simán benne van.madridronie írta:Aggódnak is emiatt durván Madridban, Pipi Estrada (Punto Peltota) egyenesen az ördögöt festi a falra és állítása szerint Madridban azt tervezik, hogy még december előtt újra megműttetik a srácot (akinek a nyári műtét óta sem szűntek a fájdalmai és egyáltalán nem volt zökkenőmentes a visszatérése, felépülése)!A FIFA-vírus ismét lecsapott! Raphael Varane megsérült a francia válogatott edzésén, a jobb térdében érzett fájdalmat, ezért nem is játszhat a pénteki találkozón. A francia védő szintén a jobb térde miatt hagyott ki hónapokat.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Khedira már évek óta belépett a ha valakinek kell vigye de gyorsan, csak innen mennyen már el kategóriábamorientes írta:???Ramires...ugyan már kategória![]()
Ha Ramires "ugyan már..."kategória,akkor nemtom Khedira micsoda...
Én személy szerint Koke-t favorizálnám, vagy Gündogant. Mondjuk kétlem hogy Koket pont ide engednék elKerlon írta:Hagyjuk már Ramirest... Nincs benne elég kreativitás. Ő is a kontrafocira alkalmas játékos... Vidal, Pogba, Gündogan, Koke.

Hát, én nem tudom...ha a sarkára áll, és megmondja a csapatnak, hogy ő már pedig a Realban akar focizni, és ne hagyják, hogy Monacóba kerüljön, akkor okés lenne...de nulla nyilatkozat, még örült is...vagy hazudta vagy így volt, de egyik se tetszik. Bármennyire utálom, Suarez legalább konkrétan kijelentette, ha el adják, akkor a madrid legyen az a csapat ahová kerülni fog.h3x0r írta:Egye meg amit megfozott? Biztos vagy benne, hogy olyan sok beleszolasa volt neki az egeszhez? Nem vagyok hatalmas korona mogott fan, mert rengeteg baromsagot ossze tudnak hordani, de olvasd el ezt az irast es meglatod, hogy nem is olyan egyszeru dolog ez..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ramires egy nagyon jó játékos, de valóban modric és isco mellé nem ő kell. vidal...Kerlon írta:Hagyjuk már Ramirest... Nincs benne elég kreativitás. Ő is a kontrafocira alkalmas játékos... Vidal, Pogba, Gündogan, Koke.

Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szerintem sem olyan játékos, aki illene ebbe a Madridba, akkor már inkább a felsoroltak, én a vezetőség helyében talán Vidalra hajtanék rá leginkább.Kerlon írta:Hagyjuk már Ramirest... Nincs benne elég kreativitás. Ő is a kontrafocira alkalmas játékos... Vidal, Pogba, Gündogan, Koke.
Csak Kokét ne vigyétek el...

Hagyjuk már Ramirest... Nincs benne elég kreativitás. Ő is a kontrafocira alkalmas játékos... Vidal, Pogba, Gündogan, Koke.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
Egye meg amit megfozott? Biztos vagy benne, hogy olyan sok beleszolasa volt neki az egeszhez? Nem vagyok hatalmas korona mogott fan, mert rengeteg baromsagot ossze tudnak hordani, de olvasd el ezt az irast es meglatod, hogy nem is olyan egyszeru dolog ez..wZoLee7 írta:Lewa lenne az a csatár akinek örülnék, talán még Aguéro jövetelének örülnék...a többi lehetőség (Falcao, Suarez) nálam nem opció, Falcao egye meg amit megfőzött, Suarez meg egye máshol az ellenfél játékosait, inkább akkor Morata és Jesé kapjon lehetőséget.
Ramires...ugyan már kategória.
Szerintem jó lenne az agyatlan Ramires, összevissza rohangálna és mindenkit lerúgna, ahogy szokta.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
???Ramires...ugyan már kategória

Ha Ramires "ugyan már..."kategória,akkor nemtom Khedira micsoda...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- wZoLee7
Lewa lenne az a csatár akinek örülnék, talán még Aguéro jövetelének örülnék...a többi lehetőség (Falcao, Suarez) nálam nem opció, Falcao egye meg amit megfőzött, Suarez meg egye máshol az ellenfél játékosait, inkább akkor Morata és Jesé kapjon lehetőséget.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezt csak azért tartom valószinütlennek,mert akkor Lewa a BL-be nem játszhatna.Márpedig ő biztos szeretne...mer ki nem?Az AS szerint Lewandowski még nem lefutott ügy (januárban bepróbálkoznánk)

A másik...sajnos én nem vagyok annyira optimista a Varane kérdésben mint Géci,a térdsérülés nagyon makacs valami,plane hogy pont az a testrész kapja a legnagyobb terhelést...Ronaldo karrierjével is az b

Na de vészmadárkodni se akarok,bízom benne hogy nagyon hamar el fogja foglalni a helyét a Real védelmében...
Az Ancelotti témához meg,tudjuk hogy a vér kötelez,a család szent,pláne az olaszoknál...

LEGIO PATRIA NOSTRA

- ___Samy___
végül is szerintem nem nagy probléma a plusz egy táplálkozási tanácsadó, hiszen vmilyen szinten erre is visszavezethető a sok sérülés/hosszas felépülés

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Amúgy én híve vagyok a társas melónak, mert mindenki máshogy látja a dolgokat. Mondjuk itt azért adott a helyzet, de az egyéni tapasztalatok is sokat számítanak. Az már más kérdés, hogy a fél rokonsága már Madrid alkalmazott.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti is komolyan tolja.
A "vejét" beerőszakolta a klubhoz, pedig mondták, hogy nem kell még egy táplálkozási tanácsadó, de ő ragaszkodott, hozzá, hogy legyen egy másik is
Emberünk:
http://www.marca.com/imagenes/2013/10/1 ... _1_g_0.jpg
A "vejét" beerőszakolta a klubhoz, pedig mondták, hogy nem kell még egy táplálkozási tanácsadó, de ő ragaszkodott, hozzá, hogy legyen egy másik is

Emberünk:
http://www.marca.com/imagenes/2013/10/1 ... _1_g_0.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én pozitív maradtammadridronie írta:Remélhetőleg ennyire nem súlyos a helyzet!

Nem a semmiért mondta azt Carló (szerintem). hogy beszél Desamphal, hogy vigyázzanak rá.

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Remélhetőleg ennyire nem súlyos a helyzet!meg a nyáron is végzet 1-2 nap labdás edzést, utána meg eltűnt a pályáról

Látszik, hogy uborkaszezon van; sorra jönnek a kit igazolnánk című pletykák ... Az AS szerint Lewandowski még nem lefutott ügy (januárban bepróbálkoznánk), míg az El Economista szerint 4 poszton erősítene a csapat a közel jövőben (sanszosan jövő nyáron); 1) csatárposzt, 2) kreatív középpályás (Gündogan, Reus, Silva), 3) középhátvéd (Pepe helyére) és 4) jobb bekk (Arbeloa helyére a jövőre nézve --> bár véleményem szerint a Coentrao csere indokoltabb lenne)!El Real Madrid trabaja pensando en cuatro posiciones más allá del caso Casillas
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- ___Samy___
igazából már ott bűzlött a dolog, hogy a májusi sérülést követően azt "jósolták", hogy az előszezonra már teljesen egészséges lesz....ahhoz képest még nem rég tért vissza
meg a nyáron is végzet 1-2 nap labdás edzést, utána meg eltűnt a pályáról

meg a nyáron is végzet 1-2 nap labdás edzést, utána meg eltűnt a pályáról
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Aggódnak is emiatt durván Madridban, Pipi Estrada (Punto Peltota) egyenesen az ördögöt festi a falra és állítása szerint Madridban azt tervezik, hogy még december előtt újra megműttetik a srácot (akinek a nyári műtét óta sem szűntek a fájdalmai és egyáltalán nem volt zökkenőmentes a visszatérése, felépülése)!A FIFA-vírus ismét lecsapott! Raphael Varane megsérült a francia válogatott edzésén, a jobb térdében érzett fájdalmat, ezért nem is játszhat a pénteki találkozón. A francia védő szintén a jobb térde miatt hagyott ki hónapokat.

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem azt nyilatkozta Carlo, hogy egyeztet Varaneról a francia szövetségi kapitánnyal?!?!?!? Nem értem miért kell erőltetni egy sérülésből épp felépült játékos behívását...A FIFA-vírus ismét lecsapott! Raphael Varane megsérült a francia válogatott edzésén, a jobb térdében érzett fájdalmat, ezért nem is játszhat a pénteki találkozón. A francia védő szintén a jobb térde miatt hagyott ki hónapokat.
- wZoLee7
nem hiszem el...megint Varane