Ferrari megint...
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. november 3., vasárnap 20:21
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. október 30., szerda 9:57
A Grosjean - Magnussen parosnal sose tudom, hogy sirjak vagy nevessek. Legalabb a netflix sorozatanal megint lesz mibol dolgozni.Santi írta:a full középszer Magnussent és azt a Grosjeant, akit már vagy 2 éve ki kellett volna rakni az F1-ből, de megint hosszabbítottak vele...
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. október 30., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 30., szerda 9:17
Jó de a vb címért Hamiltonnal kell harcolni nem BottassalKerlon írta: Na ne szórakozz, ha időben kapcsolnak, hogy Leclerc jobb, mint fetül, akkor simán Bottas előtt lenne pontban a fiatal monacói. Csak 3-4 futamra emlékszem, amikor megverették nem rég... Charlesban a jövő, remélem kapcsolnak a ferrarinál is jövőre, mert amúgy ugyanez a bóhozat lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 30., szerda 7:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 29., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. október 29., kedd 19:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 29., kedd 13:30
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. október 29., kedd 12:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 29., kedd 11:50
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. október 29., kedd 11:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 29., kedd 11:05
Nem néztem szabadedzést, de a közepesen ott mennyit próbálgattak? Mert ugye fetül elment vele 37 kört és annyi eszük lehetett volna, hogyha a sárga ennyit bír és így viselkedik, akkor a fehér arányosan annyival többet bírhat.Santi írta: Itt a magyarázat
Még azt mondom viszonylag korrekt, de a kulcs az utolsó mondatban van:
"Binotto azt is elmondta, hogy a szabadedzések után senki nem számított arra, hogy ilyen sokáig bírják majd az abroncsok, ők sem számoltak ezzel."
Szerintem a hibát itt követték el, mert a Mercinél megnézték a keményet Bottassal, így volt róla valamennyi adatuk, míg a Ferrari, ha jól emlékszem (de javítsatok ki nyugodtan, ha tévedek) ki sem próbálta a keményet, így semmit nem tudtak róla.
HozzászólásSzerző: Santi » 2019. október 29., kedd 10:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 28., hétfő 16:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. október 28., hétfő 14:39
Nem csak Hamilton, hanem Riccardo és Verstappen is elment a kemény keveréken 40+ kört simán. Ami annyira nem felháborító, mert fetül is elment közepesen 37-et. Ami felháborító, hogy Leclercet megint elszopatta a szánalmas istálló és garantálom, hogy újfent csak fetült akarták volna kihozni csak jól beszopták Hamiltonnal, amit meg is érdemelnek. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg a turbulencia miatt lehetett-e az, hogy 2 mp-ben meg sem bírták egymást közelíteni, amikor előtt 3 tizedekkel jobbat ment bármelyik bármelyik mögött az első 4 ben.Anthony írta:„Minden versenyző más. Egyes ellenfeleid okosabbak, mások nagyon intelligensek, vagy éppen aggresszívek, és vannak olyanok is, akik nem túl okosak. Az összegyűjtött tapasztalataid által bizonyos pilótáknak több helyet hagysz, míg másoknál ez nem szükséges, hiszen nagyon tisztességesek. Nos, Max esetében nagy eséllyel ütközés lesz a vége, ha nem hagysz neki extra helyet, szóval többnyire megadod ezt a pluszteret neki. Nem azt mondom, hogy szándékos volt vagy bármi ilyesmi, egyszerűen csak vonzza az ilyen helyzeteket.![]()
Egy az egyben adom![]()
Leclerc mennyi időt vesztett a második kerékcserénél, amit elkúrtak? Mert annyira szoros volt a top4, hogy azon rengeteg múlhatott.
Brutál az a 40+ kör egy gumin Hamiltontól, és persze a Ferrari pont erre nem gondolt. Ismét...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. október 28., hétfő 11:42
„Minden versenyző más. Egyes ellenfeleid okosabbak, mások nagyon intelligensek, vagy éppen aggresszívek, és vannak olyanok is, akik nem túl okosak. Az összegyűjtött tapasztalataid által bizonyos pilótáknak több helyet hagysz, míg másoknál ez nem szükséges, hiszen nagyon tisztességesek. Nos, Max esetében nagy eséllyel ütközés lesz a vége, ha nem hagysz neki extra helyet, szóval többnyire megadod ezt a pluszteret neki. Nem azt mondom, hogy szándékos volt vagy bármi ilyesmi, egyszerűen csak vonzza az ilyen helyzeteket.
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. október 28., hétfő 8:30
Ez meg a másik. Első helyről a tutit kell választani, nem a meglepetésember (?) esetleg zseniális taktikáját levedekezni. Ha a Ferrari megveri a merciket és bejönnek 2-3ba úgy, hogy a Red Bull megnyeri ezzel a zseniális húzással akkor azt mondom legyen.h3x0r írta:Legalabb futam elott nezzenek ra a wikipediara, hogy kik nyertek iden. Azzal sincsenek tisztaban, hogy nem Albon ellen harcolnak a dobogokert, hanem a 2 Mercivel es Verstappennel. A holland hatraesese utan annyira egyszeru lett volna, hogy mindig a mercik utan 1 korrel allnak ki a boxbol. (ami Vettellel sikerult is) Mar Leclerc elso kiallasanal is csak neztem, hogy tudtak ennyire raszaladni a red bullos csalira.babaking írta: Én ezt nem hiszem el... Binotto lehet, hogy kiváló mérnök, de egy hulladék menedzser. Mondták Leclercnek, hogy a végén Hamiltonnal fog csatázni - na ennyire nincs lövésük, hogy mi folyik.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. október 28., hétfő 0:04
Legalabb futam elott nezzenek ra a wikipediara, hogy kik nyertek iden. Azzal sincsenek tisztaban, hogy nem Albon ellen harcolnak a dobogokert, hanem a 2 Mercivel es Verstappennel. A holland hatraesese utan annyira egyszeru lett volna, hogy mindig a mercik utan 1 korrel allnak ki a boxbol. (ami Vettellel sikerult is) Mar Leclerc elso kiallasanal is csak neztem, hogy tudtak ennyire raszaladni a red bullos csalira.babaking írta: Én ezt nem hiszem el... Binotto lehet, hogy kiváló mérnök, de egy hulladék menedzser. Mondták Leclercnek, hogy a végén Hamiltonnal fog csatázni - na ennyire nincs lövésük, hogy mi folyik.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. október 27., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. október 27., vasárnap 21:59
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem