Na most le vagyok maradvaRealista24 írta: ÁLLÍTÓLAG!!!
Az igazgatótanács meg akarja büntetni Jamest és Balet, amiért korán leléptek. Zidane nem.
Kéretik fenntartásokkal kezelni a hírt!

Vagy most épp mi zajlik újra a háttérben?
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2019. november 4., hétfő 11:05
Na most le vagyok maradvaRealista24 írta: ÁLLÍTÓLAG!!!
Az igazgatótanács meg akarja büntetni Jamest és Balet, amiért korán leléptek. Zidane nem.
Kéretik fenntartásokkal kezelni a hírt!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 4., hétfő 10:42
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. november 3., vasárnap 18:25
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. november 3., vasárnap 16:56
úgy érzem, zz kezéből kezd kicsúszni az irányítás.James and Bale
Zidane: “Both players were with us before the game encouraging their teammates and that’s the most important thing”.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. november 2., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. november 2., szombat 17:36
Igen realisan nezve nemigen lehet kihagyni a ket legjobb jatekosunkat. De valamikor nekik is pihenni kellene.kodo írta:Benzema kezdeni fog szerintem, ahogy Casemiro is.sonic írta: Ma este ezt szeretnem:
courtois - carvajal militao ramos mendy - valverde kroos modric - hazard jovic rodrygo
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. november 2., szombat 17:34
Benzema kezdeni fog szerintem, ahogy Casemiro is.sonic írta: Ma este ezt szeretnem:
courtois - carvajal militao ramos mendy - valverde kroos modric - hazard jovic rodrygo
HozzászólásSzerző: sonic » 2019. november 2., szombat 17:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 2., szombat 11:30
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. október 29., kedd 17:18
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. október 28., hétfő 9:17
jogos egy e betű kimaradtPipita írta:Nem értek egyet.pedig nyilván játéktudásban
Ramos Varane (Pepe) előtt van![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2019. október 27., vasárnap 23:29
Nem értek egyet.pedig nyilván játéktudásban
Ramos Varane (Pepe) előtt van
HozzászólásSzerző: Jim » 2019. október 27., vasárnap 21:22
ennyireeed_ati írta: Viszont madridi szív és ez az ami a többiek fölé emeli és ami miatt értékesebb lehet a számunkra, mint egy hasonló kaliberű, vagy picit jobb zsoldos..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. október 27., vasárnap 21:05
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. október 27., vasárnap 20:59
Egyebkent en is a Mendy-Regu parossal mennek mar jovoreDupla D írta:Éppen arra a posztra, ahol folyamatosan hiány van a topfutballban. Stabil kezdő egy erős csapatban, ahol rendszeresen az egyik legjobb. Emellett 22 éves, saját nevelés és itt is akar játszani. A mostani Marcelonál jobb játékos és a brazil fiatalabb nem lesz. Ha másra nem, a padra tökéletes lenne.ziro4vr írta: Szimplán egy közepesen jó játékos, találunk helyette 1000et.
Mendy pozitív meglepetés eddig, ha épp nem sérült. Kettőjüknek kell megvívni a jövőben a harcot a posztért.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. október 27., vasárnap 20:55
Éppen arra a posztra, ahol folyamatosan hiány van a topfutballban. Stabil kezdő egy erős csapatban, ahol rendszeresen az egyik legjobb. Emellett 22 éves, saját nevelés és itt is akar játszani. A mostani Marcelonál jobb játékos és a brazil fiatalabb nem lesz. Ha másra nem, a padra tökéletes lenne.ziro4vr írta: Szimplán egy közepesen jó játékos, találunk helyette 1000et.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. október 27., vasárnap 19:38
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. október 27., vasárnap 18:02
Remélem nem igaz. Borzasztó, mennyire nem profi viselkedés lenne.Toti írta: En valahol azt olvastam,h regu zz fiaval nem voltak tul nagy spanok tán,aztan lehet innen ia eredezteto,az erthetetlen mellozese amit csinalt vele.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. október 27., vasárnap 17:57
Jah, volt ilyen. Biztos nőügy.Toti írta: En valahol azt olvastam,h regu zz fiaval nem voltak tul nagy spanok tán,aztan lehet innen ia eredezteto,az erthetetlen mellozese amit csinalt vele.
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. október 27., vasárnap 17:53
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem